-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.241
ne güzel konustun öyle :) hayırlısıyla.. Amin. Hamıleyım desem tam yaz baslarken oh
boşver güzelim ya takma istemiyoruz de para biriktiriyoruz eşim istemiyo de
Kizlar iki yillik evliyim.esim benden maasini sakliyo.kayinvalidem bir kac yerde esimin maasini soylemis ama benim bildgim kayin validemin soylediginin yarisi.esime sordgum da cok sinir edici bi yuz ifadesiyle yooooo diyo oyle bisey yok diyooo.ozaman kac lira maasin diye dordgumda kacamak cvplar veriyo .hatta birgun gene boyle oldu maas kartini verdi.gittim ATM ye kart sifresini yanlis vermis bloke oldu.bilerek sifreyi yanlis verdgini dusunyorum..ya o disarda calisyosa bende icerde calisyorum.guvenimi yitirmeye basladim.biliyorum benden boyle karamsar seyler duymaya aliskin degilsiniz ama hic iyi degilim.
Söyledik söyledik de her fırsatta farklı şekilde dile getiriyolar alttan vuruyorlar derler ya öyle işte
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
başlık kısmına mı yazıyorum burda cahilim ben birazda
senın ıcın ne kadar gu<el bı yaz olur dımı.. hawa bunaltana kadar sıcak olsa da sen aldırmazsın sıcaga oohh oohh hamıleyım dersın :)
bilirim canım bende aynı durumdayım çünkü insanın zaten kendi acısı kendine yetıyo ...
Acı değilde zoruna gidiyo insanın sağlıklıyım ama neden olmuyo diye üzüyorum kendimibugün hamiş bir arkadaşım inşallah darısı sana dedi öyle mutlu oldum ki o duasına ama sevinemiyo insan işte ya ağlıyum şimdi bile tutamıyorum kendimi;(
sıcaga karsı hassasım ama tabı hamıle olursam mutlu olurum pek onu düşünmem. Kızlar calısmaları yogunlastıralım :) yaza hamıle gırelım
acıdan kastım bu tatlım hep bi yanı eksik oluyo insanın arkadaslarımın hepsi ya hamile yada doğurdu benden sonra evlennlerde dahil buna
Ben cok ilimli biriyimdir.kac defa konustum inanin guzellikle .hatta sana karsi guvenim azaliyo dedim.ama her seferinde o senin problemin beni ilgilendirmrz dedi ve kapatti konuyu.nasil ogrencem bilmiyorum.ben cok tutumlu bi kadinim niye sakliyoki bendn anlamiyorum
ay kızlarrrr haziran ayı bana güzel geliyor beeeee :))))
İnşallah güzel gelir dandinidandini :)
o zaman adet bekliycez sen de...adam 10 ay iyi dayanmış kızzzzztamam ama bu ay olmasada korunma sakın bak burda yüzlerce kişiyiz istiyoruz ama olmuyor...bize güzel haberlerini ver cnm...adette olursan mutlaka doktora görün bak bakalım yumoşlar ne halde
Ayy hala adet olmadim acaba hamilemiyimdir yaaa xok merk edyrm beklemeye dayanamiyrm artk herseti hamilelik belirtisi olarak goruyrm psikolojl sanirim belkide degil iliski persembe gecesi oldu 9 gun oldu kac gnde belli olurki hamile olsam?:26:
Ayy hala adet olmadim acaba hamilemiyimdir yaaa xok merk edyrm beklemeye dayanamiyrm artk herseti hamilelik belirtisi olarak goruyrm psikolojl sanirim belkide degil iliski persembe gecesi oldu 9 gun oldu kac gnde belli olurki hamile olsam?:26:
sende bir daha iste kartını hatta beraber dışarı çıktığınızda 15 ine denk getir götür bankamatiğe baktırt eğer bahane ediyorsa bilki yalan sölüyordur ahh bu kocalar ahh takma sen eninde sonunda öğrenirsin sonrada ağzını caaaaarrrrttt diye yırtarsın taam :)))