Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

sende bir daha iste kartını hatta beraber dışarı çıktığınızda 15 ine denk getir götür bankamatiğe baktırt eğer bahane ediyorsa bilki yalan sölüyordur ahh bu kocalar ahh takma sen eninde sonunda öğrenirsin sonrada ağzını caaaaarrrrttt diye yırtarsın taam :)))

Söyledik söyledik de her fırsatta farklı şekilde dile getiriyolar alttan vuruyorlar derler ya öyle işte

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilirim canım bende aynı durumdayım çünkü insanın zaten kendi acısı kendine yetıyo ...

senın ıcın ne kadar gu<el bı yaz olur dımı.. hawa bunaltana kadar sıcak olsa da sen aldırmazsın sıcaga oohh oohh hamıleyım dersın :)

sıcaga karsı hassasım ama tabı hamıle olursam mutlu olurum pek onu düşünmem. Kızlar calısmaları yogunlastıralım :) yaza hamıle gırelım

bilirim canım bende aynı durumdayım çünkü insanın zaten kendi acısı kendine yetıyo ...

Acı değilde zoruna gidiyo insanın sağlıklıyım ama neden olmuyo diye üzüyorum kendimi bugün hamiş bir arkadaşım inşallah darısı sana dedi öyle mutlu oldum ki o duasına ama sevinemiyo insan işte ya ağlıyum şimdi bile tutamıyorum kendimi;(

acıdan kastım bu tatlım hep bi yanı eksik oluyo insanın arkadaslarımın hepsi ya hamile yada doğurdu benden sonra evlennlerde dahil buna

acıdan kastım bu tatlım hep bi yanı eksik oluyo insanın arkadaslarımın hepsi ya hamile yada doğurdu benden sonra evlennlerde dahil buna

Rabbim bize dayanma gücü versin... inşallah hayırlı evlatlar versin inşallah bu ay olur da susarlar eşimi de üzmem...

niye saklayacak anasına vs veriyosa çakişşş

Ayy hala adet olmadim acaba hamilemiyimdir yaaa xok merk edyrm beklemeye dayanamiyrm artk herseti hamilelik belirtisi olarak goruyrm psikolojl sanirim belkide degil iliski persembe gecesi oldu 9 gun oldu kac gnde belli olurki hamile olsam?:26:

Ayy hala adet olmadim acaba hamilemiyimdir yaaa xok merk edyrm beklemeye dayanamiyrm artk herseti hamilelik belirtisi olarak goruyrm psikolojl sanirim belkide degil iliski persembe gecesi oldu 9 gun oldu kac gnde belli olurki hamile olsam?:26:

Evet bat geçti mi ?

Kizlar sizleri okumaktan kendimi ise veremiyorum hee bide hastanede calisiyorum surekli test yaptirasim geliyo vazgeciyrmm acaba yaptrsammi iliski olali 9gun oldu belli olurmukiii

Tatlim saklamasi icin bir sebebi warmi.. üzerine git bakalim biraz anlarsın zaten yalan söyleyip söylemedigini.. cok can sıkıcı bi durum

samsung Galaxy s3mini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…