Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

herkes soruyor canım benim tekrar hayırlı olsun farklılıklar varmıydı,,, nasıl çalışma yaptınız bi anlat hele
sağolasın canım, ya çok bi farkılılık olmadı bende ama kasıklarımda ağrılar oldu yani özellikle sol kasığımda bacağıma doğru yayılan cinsten, sonra boğaz kuruluğu oldu çok fazla yani bu herkes de olur mu bilmiyrum ama, en son da bat geçikince test yaptımcanım, evet bu ay ciddi ciddi çalışma yaptık eğer bu ay da olmazsa bizde kesin bi sorun var falan demiştik hatta o kadar çok yani

Ben senin yerinde olsam calistigi yeri arar ogrenirim.eger yalansa dunyayi basina yikarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunu yapması hos olmaz canım. ıs yerınde sonra daha cıddı sorunlar yasar we aksamında ewe geldıgı ılk ısı esıyle kawga eder.

Chuchee hsonu testi nerde yaptırıyorsun özel hastanede filan mı ?ya ben aile hekimim aradım sadeece sabah kan alabilirz diyo ama ben sbahtan akşama kadr işteyim.

pardon canım yanlsı yazmısım. benım hastanem gece de yapıyo kan tahlılını. yengemınkını gece ohrenmıstık :) hormon tahlıllerını gunduzden yapıyolar wucut kımyası degısıyo dıye. yarın ogke dıyetısyenıme ugramam gerekıyo bu yuzden gunduz yaptırcam. prl ıcın dr ıle gorusmem gerekıyo

Kac defa aynen dedigin gibi konusmaya calistim ve hep konuyu kapatti.offff cok bunaldm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…