-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.161
sağolasın canım, ya çok bi farkılılık olmadı bende ama kasıklarımda ağrılar oldu yani özellikle sol kasığımda bacağıma doğru yayılan cinsten, sonra boğaz kuruluğu oldu çok fazla yani bu herkes de olur mu bilmiyrum ama, en son da bat geçikince test yaptımcanım, evet bu ay ciddi ciddi çalışma yaptık eğer bu ay da olmazsa bizde kesin bi sorun var falan demiştik hatta o kadar çok yaniherkes soruyor canım benim tekrar hayırlı olsun farklılıklar varmıydı,,, nasıl çalışma yaptınız bi anlat hele
evet öyle ama hayırlısı tez zamanda kavuşalım okdr çok beklıyen varkı bebek için kaç sene :18: çok dua edıyorm allahım tez zamanda kavuştursun tüm isteyenlere
Ben senin yerinde olsam calistigi yeri arar ogrenirim.eger yalansa dunyayi basina yikarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
başlık kısmına mı yazıyorum burda cahilim ben birazda
başlık kısmına mı yazıyorum burda cahilim ben birazda
sağolasın canım :) benim son adetim 28 mayıstı canım bekliyordum zaten öyle olunca direk bi gün geçti diye test yaptım dün akşam onda belli oldu silik çizgi canım
ınsallah canım yaa :) tahlıl sonucu cıkar cıkmaz ıyı ya da kotu hemen soylıcem sıze :)
Pko kist mi ? bugun sabah doktor ultrasonla bakti rahmin yumurtaliklarin temiz kist falan yok dedi
ewet canm o yuzden stres yapma. o ısı odew gıbı gormemen gerekıyo
aynen millet oyuzden çatır çatır ilk denemede hamıle kalıyor bızde böyle 3 ay 5 ay bıde stresten adetı gecıktırıyoruz
senın kac gun gecıktı canım?
Chuchee hsonu testi nerde yaptırıyorsun özel hastanede filan mı ?ya ben aile hekimim aradım sadeece sabah kan alabilirz diyo ama ben sbahtan akşama kadr işteyim.
tatlım esınle sewgılımıydınız onceden ? bu tur sorunlar bazen gorucu usulu ewlılıklerde olabılıyo. esler bırbırılerıne hersyelerını tam anlatmıyolar soylemıyolar. ama kayınwalıden de belkı abartmıs olabılır. esın aılesıne yardım edıyo olabılır ya da senın bılmenı ıstemedıgın bı borcu olabılır ( senın bılmenden rahatsız oldugu bı borcu ) esınle konusman gerek. yanı bırbırnızden bısey saklamamanız gerektıgı saglam temeller ustune kurulmalı. yoksa ından bır cok seyı gızledıgını dusunebılecegını guwenını sarsacagı. asgarı ucret alsa dahı senın ıcın sorun oladıgı onemlı olan helal olması gerektıgını ona hıssettırmelısın.
bana cwp yazacak olaan yokmu acaba içinz de
Ben senin yerinde olsam calistigi yeri arar ogrenirim.eger yalansa dunyayi basina yikarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
4 gün az önce testi yaptım fotoğrfını nasıl paylaşıcam ben bunun??
Kac defa aynen dedigin gibi konusmaya calistim ve hep konuyu kapatti.offff cok bunaldm.
sen ne yazmıştın kuzum ben yeni girdiğim için görmedim