Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

dememyin canım demeyin yeminle insanı strese koymaktan başka bi işe yaramıyor şu dilimize hakim olalım bi yaaa benim oğluşumda 2 haftalıkken öğrendim ben herkeslere söledik ama 5 aylıkken kaybettim nazardı çünkü her tarafına vurmuştu oğluşumun demeyin ben artık asla demiycem karnım büyüsün ölye gözleri patlasın inşşş pörtlekler sinirlendim :)))))
Canim cok haklısın bende arkadaşım sandığım bi insanla paylaştım ilk hamileligimi ogun bebeğim düştü. Eğer bidaha hamile kaldigimda kimseye soylemicem. Özelliklede kaynanam tarafina :KK66:

ya yedir şu adama zorla çek mikserde süte kat içsin...tam herşey hazır olur aşılamaya sonra sperm hareketinde sorun yaşarsınız...zaten hep fedakar olan biz...inşlh temmuza kalmadan alırsın güzel haberi cuma günü hürmetine :) cnm o gelen katı şey yumurta kabuğu çatladı ama döllenmedi adetle atıyorsun... çalışmalar fulll olacak bu ay :) :KK1:

canım zaten problememiz spermler.. ben regl olunca ağlayınca tamam yicem diyo iki gün sonra aynı adam :KK52::KK52::KK52:
Deli oluyorum :KK4:

kurban oluyum hamile kalmak istiyorum diye dua etmeyin.... sağlıklı,sıhhatli bir bebeğim olsun istiyorum deyin... yapılan yanlış dualarla ilgili bir yazı vardı bulursam kopyalayayım bi okuyun

Tatlım üzme kendini diyeceğim ama biliyorum ki kolay değil. Ama daha birhafta varmış bak bence regl günü tekrarla testini. Bide bu rahim kontrolü nasıl oluyor ki

Canim elle vajinadan rahime bakiyorsun kivamina ama ellerin tertemiz olacak ya da steril eldiven giy rahim erik gibi sertse adet olacaksin dudak ici gibi yumusaciksa hamilesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar Meryem Ana eli diye bi ot varmış. Mekke'de yetisiyormus. Geçen sene arkadaşımın kaynanası hacca gittiğinde getirmişti gelinine suya koymus otu suyunu içti bırdaki ay hamile kaldı. 2 senedir ugrasiyordu. Bende netten araştırdım öyle hamile kalan çok var. Gecende arkadaşım umreye gitti banada getirmiş inş ondan alipta icecegim. Bide inanarak yapmak çok önemli.

Canim elle vajinadan rahime bakiyorsun kivamina ama ellerin tertemiz olacak ya da steril eldiven giy rahim erik gibi sertse adet olacaksin dudak ici gibi yumusaciksa hamilesin

Canım evde steril eldiven vardı ellerimi yikadim ve dediğin gibi baktım elime bi sertlik gelmedi yumasakti ama ben 2 gün önce test yapmıştım erken gebelik testi negatif çıkmıştı hamile olduğumu sanmıyorum.

cnm benim öyle erken belli olmaz...adetin düzenli dahi olsa geç gelişen yumurta olup geç döllenmiş olabilir...bu bi ihtimal tabi.sen 12. gün tekrar test yap zaten varsa 7 çıkar 8 çıkar düşükte olsa görünür.yoksada zaten 0 çıkar...üzülme tatlım bak burda senin gibi birçok arkadaş var bebek hasretiyle yanan...sen ne tedavi gördün bilmiyorum.ama eğer görmediysen hemen başla.en azından klomenle başla bakalım.zaten sorun olmasa hemen kalırdın.belki kistte olmuş olabilir.sen doktora görün cnm ya...ne kadarlık evlisin...

Canm ben 10 aylik ewliyim vajinsmus rahatszligm vardi daha 15gndr iliskiye girebiliyrz :) yani bebek denememiz hic olmadi hatta ben bebek dusunmuydum bikac ay daha ama esim bosaldi icime adetmde gecikince cok heyecanlandm acaba mi diye suanda onun sabirszligino yasiyrm acaba hamilemiyim diye olmazsa cok uzulmem ama olursa dunyalar benm olur :)

Kizlar listede hamileler disinda 10 kisi var ne alemdeler birkacinda gecikme var biliyom ama cogunun sesi cikmiyor rabbim iyi haberlerini almamizi nasip eder insallah......

valla cnm sonra hamile olanjda duydum adet olanda tam kac gun gecti

Adet olmam gereken zamanda yaptırdım işte. Nerden baksan bir haftadır gel gitli kasık ağrım var. Normalde boyle olmaz. Adet oldugum an kasık ağrım başlar. Şimdi hah oldum galiba diyorum yok. Ve benim hamileliklerimde de hep gelgitli kasık ağrım olmuştu. Hani kanda negatıfı gorup sonra hamile oldugunu öğrenen olsa diyecegim bi ihtimal ama hiç duymadımda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım evde steril eldiven vardı ellerimi yikadim ve dediğin gibi baktım elime bi sertlik gelmedi yumasakti ama ben 2 gün önce test yapmıştım erken gebelik testi negatif çıkmıştı hamile olduğumu sanmıyorum.

Çomelerek parmagini dibe soktun mu eger eline bir sertlik gelemezse gebesin en erken rahim yumusar hormon salgilabmadan once

Çomelerek parmagini dibe soktun mu eger eline bir sertlik gelemezse gebesin en erken rahim yumusar hormon salgilabmadan once

Canm benm de yumasacik ama kanda negatif cikti

Kizlar 14.gun koyu cizgiydi yumurtladim bugun 21.gun uzerinden 7 gun gecti ben tekrar mi yumurtluyorum bunun silinmis olmasi lazim degil mi elimde 1 tane ovulasyon testi kalmisti onu yaptim simdi boyle cikti

Eklentiler

• $1401443684292.jpg
    $1401443684292.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 58
Canm benm de yumasacik ama kanda negatif cikti

Yumusak olanlar en erken 1 hafta once yapmaniz lazim her gun yoklayin adete 1 jafta kala rahim.adete hazirlanir sertlesir hatta imyernette iyice arastirin nasil yapildigi anlatiliyor

Yumusak olanlar en erken 1 hafta once yapmaniz lazim her gun yoklayin adete 1 jafta kala rahim.adete hazirlanir sertlesir hatta imyernette iyice arastirin nasil yapildigi anlatiliyor

Benim bat 1 haziran canım 2 gün kaldı yani. Hem comelerek baktım hemde uzanarak fakat elime hiç sertlik gelmedi. Dedigim gibi idrar testim de negatif bekleyip görelim bakalım

Benim bat 1 haziran canım 2 gün kaldı yani. Hem comelerek baktım hemde uzanarak fakat elime hiç sertlik gelmedi. Dedigim gibi idrar testim de negatif bekleyip görelim bakalım

Anacim hamilesin heralde hadi hayirli haberlerini bekliyoruz

Kizlar 14.gun koyu cizgiydi yumurtladim bugun 21.gun uzerinden 7 gun gecti ben tekrar mi yumurtluyorum bunun silinmis olmasi lazim degil mi elimde 1 tane ovulasyon testi kalmisti onu yaptim simdi boyle cikti

Canm adetten 1_2 gun oncede yumurtlama olabiliyor belki yumurtluyosundur degerlendir canm

Anacim esim yok burda bak simdi :KK43:(( Anam mucize gibi iki kere yumurtla da koca olmasin oyyyyu

X