Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

bu kadar çabadan sonra inşallah gelir canım meleklerimiz ya bi gelselerrrr

Ben yatar şarj da azaldi yarin gorusuruz canlar iyi geceler Allaha emanet olun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı yolculuklar canım Allaha emanet ol sağlıcakla git inşallah iyi geceler...

Ayy o ne yaa terbiyesizler. Ben olsam derdim yorgunum diye canim bunlara mesafe koycan valla. Biz kaynanam yüzünden esinle çok kavga ettik en sonunda kaynanamla konuştum. Dedim benim evime yemeğine isime eşime karismazsan çok iyi geciniriz yoksa yuvam yikilir vebaliyle yasayamazsin dedim. Benim yerime kendini koy sende gelinsin dedim bana hak verdi simdi çok iyiyiz çok yakin bana ama haftada bir görüşürüz. Saglikli olur. Tavsiye ederim.

Ben manisaya geldim bütün yol uyanikken hep dua ettim

Bu arada miss gibi bi havadan bütün topikteki gönlü guzellere gunaydinn.

Kozlar bütün gece rüyamda hamile kadin gordum hayirdir:))

Ya evden 2 gece 3 gün ayri kalicam yanina test almadim huzursuzum.yaa valla kutuyla iyiydi cnm sikildikca test yapiyom deliyim ben :)

Canim teşekkür ederim bizim bu 3. Ayimiz bu ay ovu testi kullandim cift cizgiyi gordum cok sukur değerlendirdik o gunleri ilk bebisimiz olacak Allah in izniyle Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah bu ay ugur getirsin bizleree :)

canım konuşmayıda denedim bunlar istiyoki hep bir arada olalım valla sinirden bas ağrısından bütün gece uyuyamadım eşiminde psikolojisi bozuldu artık bunlar yüzünden

Bu arada miss gibi bi havadan bütün topikteki gönlü guzellere gunaydinn.

Gunaydinn canim gunumuz guzel geçsin inşallah :)

Ayy yemek yediğim haldevtansiyon düştü kalabalık çok napicam yasa

denıcem canım bende bakalım ne olacak,suan benım esımde konusmuyor annesıyle daha dogrusu annesı onla konusmuyor aramıyor sormuyor oyuzden oda ,ben yınede annendır olsun sen ara gıt gel dıyorum ama ,dahada karısmıyorum koskoca adam nıtekım ,yaptım yaptımda noldu =)

günaydın canım nasıl geçti yolculuk

Yolculuk fena değildi. Ama çok kalaba tansiyon düştü seker yedim ayran içtim ama. Kendime gelemedim daa onbin kişi var bursa poffff

Eklentiler

• $1401426244618.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…