Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

İdrarda erken belli olursa kiz geç belli olursa erkek olurmuss

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim canim yolculuktaymissin sanada hayirli yolculuklar. . Dikkat et kendine bebis vardir Belkim (inşallah)

samsung Galaxy s3mini

İnsalllaahhh canim bal damliyo agzindsn Rabbim hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin cumlemize. Saol bitanemm..

yaaa kıslar boğazım ağrıyo
ben hangi ara üşüttüm yaaa
üşütük olmuşum galiba

Son düzenleme:
Ayyyy inşallah hamile sindir canımmmmm haberleri ni bekliyorz umarık herşey güzel olur

Amin Rabbim isteyen kiymetini bilecek herkese nasip etsin

Amin Rabbim isteyen kiymetini bilecek herkese nasip etsin

Cnm bence hamilesin olmasa cikmaz. İnşallah yarij güzel hbr ver bize. Seninde batma var mi tek tarafli iğne girip cikiyo gibi şiddetli değil.

ay niye böyle oluyo yaaaa...
resmen ter boşaltıyorum ama boğazım ağrıyo ara ara kulaklarımın içine vuruyo sanki...
başımda hafif hafif ağrıyooo

Cnm terlrt kendini de terle at mikrobu. Dikkat et geçmiş olsun bogazina hmn elma sirkesi ve suyla ga rgara yap mikrobu oldursun.

elma sirkesi yok evde üzüm sirkesi olmazmı yaa...
süt içiyim diyom ballı amaaklıma geldikçe midem bi tuhaf oluyo bulanmaya çalışıyo

Olur cnm sirke mikrobu öldürür elmanin tadi daha yumuşak ondan bi cay bardagina iki çorba kaşigi koy kafii. Bak değil zencefil toz iyi gelir. Bi de çok sicak içme daha kotu olur ilik iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…