Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ablalaaaaaar :) sizlerle bi sevincimi paylaşmak istiyorum. bugün avm de gezerken çoçuk ve bebek eşyalarının olduğu bi yere girdik kampanya olan bi park yatak gördük ben çok beğendim çok fonksiyonluydu eşim onu bana aldı. niye aldın dedim moral olsun diye dedi çok üzülüyorsun dedi. o kadar çok mutlu oldum ki bütün umutsuzluğum gitti. adet olduktan sonra hemen soğan ve incir kürleri yapcam. baya motive oldum. eşimden Allah razı olsun.

Sen bebeginimi kaybettin canim neden uzuluyosun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ovulasyon testı yanında bırde tarcın bal çörek otu kurune basladım. sabah ac karna hazırladım tam attım agzıma cörek otunu cıgneyım derken soluk boruma kactımı bırde balla tarcın ıyıce kapattı bogazımı nefeste alamıyormuyum :KK9::KK9:ses gıttı nefes gıttı. esım gorunce panıkledımı bende ıyıce panık yaptımmı bır yandan gulesım gelıyor neyse kendıme geldım cok sukur:KK9::KK9: esım korkmus askım ne gerekıyorsa yaparız yeme bırdaha boyle seyler dıyor hahaha:KK9::KK9::KK9: desın dursun bırakmam valla nefeste gıtse yılmak yok:):)

bu azim bu umut lazım bize :)

Bende sütü hiç sevmezdim ama zorla alıştım. Çaya da içim gidiyor ama tutuyorum kendimi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben su sira hergun yumurta takibine gidiyorum.her gittiğimde doktor en az8 bardak su iciyormusun DİE soruyor asla paketli bisküvi hazir tatli cips hazir meyve suyu yok dedi 1 aydir yoğurdumu bile mayalatiyor.hazir hicbir urun yedirmiyor.bol bol meyve.bulgur pilavini tercih edecekmisim.

hayır kaybetmedim ama 2 aydır olmadığı için ve birazda insanların baskılarından çok bunalmıştım dün de hcg 0.1 çıkınca çok üzülmüştüm

Kac yasindasn canim olur daha 2ay neki tatlm kendine boyle sorun etme bak ben yeni evlendigimde hemen hamile kaldim sonra düşük yaptim inanki oylesi daha zor şimdi 1yil olcak hala gebe kalamadm

Canım Eczaneye gıttım Mıratech gebelık testı verdı onu yaptım 2 gün önce fakat negatıf.sımdı öyle beklıyorum 28 gün 1 hazirana geliyr..Baska bir testtte mi var? bılmıyorum ama ınsallah Hamıleyımdır dıy orum

Mirratech berbat produktor al canim ben bugun 8 gun kala yaptim silik cizgi cikti

Kizlar simdi atesimi olctum 37.1 dun aksam 36.5 olunca umutsuzlanmistim. Sabah silik cizgi ates 37.1 insallH yarin da hayirli bir sonuc alirim. Dun kirpiklerim karisik degildi bugun sakaklara dogru olan kisim birbirine girmis durumda agzimda aci bir tat var bir de bugun deterjan kokusu cok keskin geldi

Selam iyi aksamlar cumleten. Otobüs yolculuğu basladi bakalim coook uzun zamandir otobüs ile yalniz bir yere görmedim. En son beş sene önce ailemin yanina girmiştim bekarken. Sol kadigimda hafif hafif batmalar bel agrim geçti gibi. Bakalim döndüğümde ne ile karsilasicaz...

Mirratech berbat produktor al canim ben bugun 8 gun kala yaptim silik cizgi cikti

Teşşekkür ederim bende o gün eczaneden 3 tane almıstım öyle emınmkı sankı hamıleyım..Ozaman yarın dedıgınden alayım tabı heran adet olmazsam :KK43:

Selam iyi aksamlar cumleten. Otobüs yolculuğu basladi bakalim coook uzun zamandir otobüs ile yalniz bir yere görmedim. En son beş sene önce ailemin yanina girmiştim bekarken. Sol kadigimda hafif hafif batmalar bel agrim geçti gibi. Bakalim döndüğümde ne ile karsilasicaz...

Canim sen yine de yorma kendini dikkat et o batmalar geciyor zaman zaman geri geliyor

Teşşekkür ederim bende o gün eczaneden 3 tane almıstım öyle emınmkı sankı hamıleyım..Ozaman yarın dedıgınden alayım tabı heran adet olmazsam :KK43:

Ben 4 ay once adete 2 gun kala hem mirratech yaptim hem de 3 liralik testlerden mirratech de cikmadi diger ucuz testte cikti bugun de produktor erken gebelik testi aldim silik cikti kan verdim bakalim yarin sonuc alacagim

ablalaaaaaar :) sizlerle bi sevincimi paylaşmak istiyorum. bugün avm de gezerken çoçuk ve bebek eşyalarının olduğu bi yere girdik kampanya olan bi park yatak gördük ben çok beğendim çok fonksiyonluydu eşim onu bana aldı. niye aldın dedim moral olsun diye dedi çok üzülüyorsun dedi. o kadar çok mutlu oldum ki bütün umutsuzluğum gitti. adet olduktan sonra hemen soğan ve incir kürleri yapcam. baya motive oldum. eşimden Allah razı olsun.

Güle güle kullansin paşa mmi diyim prensesin mi diyim.inşallah en kisa zamanda bebisin gelsin

Kizlar simdi atesimi olctum 37.1 dun aksam 36.5 olunca umutsuzlanmistim. Sabah silik cizgi ates 37.1 insallH yarin da hayirli bir sonuc alirim. Dun kirpiklerim karisik degildi bugun sakaklara dogru olan kisim birbirine girmis durumda agzimda aci bir tat var bir de bugun deterjan kokusu cok keskin geldi

Ayyyy inşallah hamile sindir canımmmmm haberleri ni bekliyorz umarık herşey güzel olur

Canim sen yine de yorma kendini dikkat et o batmalar geciyor zaman zaman geri geliyor

Bugün ara ara hep oldu dikkat ediyorum cnm rahat sefer tek koltuk en arka misss sende de varmi batma cnm iğne gibi batiyo geciyo

Ben 4 ay once adete 2 gun kala hem mirratech yaptim hem de 3 liralik testlerden mirratech de cikmadi diger ucuz testte cikti bugun de produktor erken gebelik testi aldim silik cikti kan verdim bakalim yarin sonuc alacagim

İnşallah hamilesindir canm ki bence öyle.Bırde ben daha yeni yeni takip ediyorum bu durumları..Fazla ayrıntı bılmıyorumm.Testı söylemen ıyı oldu..5 mayısta adet günümdü.1 hazırana kadar olmazsam pazartesı bende kan testıne gıderım

X