Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Bugün ara ara hep oldu dikkat ediyorum cnm rahat sefer tek koltuk en arka misss sende de varmi batma cnm iğne gibi batiyo geciyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet var canim kirpiklerine iyice bak karismis mi

Ben resmini gönderim siz bakin :KK66: kiz otobüste Nasi bakim

İdrarda erken belli olursa kiz geç belli olursa erkek olurmuss

Anaaammm zaten bizimki yumurtlama gununde iliski olmadi ovulasyon testinde iki esit cizgi olunca oldu. Yumurtlama gunu olirsa oglan olurmus

Kac yasindasn canim olur daha 2ay neki tatlm kendine boyle sorun etme bak ben yeni evlendigimde hemen hamile kaldim sonra düşük yaptim inanki oylesi daha zor şimdi 1yil olcak hala gebe kalamadm

sizde haklısınız işte başımda habire doktora götürmek isteyenler olunca herkes bebek sorunca stres basıyo. ama daha rahat olcam bu ay inşaallah.. umudu sevinci yüksek tutmam lazım. geçmiş olsun size çok üzüldüm. rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat versin sizee..

Amin cnm dillerine saglik bende az evvel 1000 tane ya latif 33 tanede salavati fatih okudum Allah kabul etsin insallah......

Allah kabul etsin aplaaa :)

karar verirseniz bende sizinle uygulayabilirim. madem öyle tek bi kür gerekiyo bende kararsız kaldım şimdi

canımm bende oyle kararsızımkı arastırıyorum demınden berı. karar verdıgım an soylucem:):)sogan suyuna kıstı olanlaar ıcıyor dıyen var. tarcın bal cörek otuna yumurtlama oluyorsa kullanmayın kıste cevırıyor ddıyen var. adacayını maydanozu ıcmeyın sakıncalı dıyen varr. ayy ne yapıcaz yaa adetımın 6.gunu bır an evvel baslamam lazım bırıne pufff bırde ıncırle havucu arastırayım yazarım bırazdan:):):)

sizde haklısınız işte başımda habire doktora götürmek isteyenler olunca herkes bebek sorunca stres basıyo. ama daha rahat olcam bu ay inşaallah.. umudu sevinci yüksek tutmam lazım. geçmiş olsun size çok üzüldüm. rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat versin sizee..

Aminn canım benim hepimize inşallah

Canım Eczaneye gıttım Mıratech gebelık testı verdı onu yaptım 2 gün önce fakat negatıf.sımdı öyle beklıyorum 28 gün 1 hazirana geliyr..Baska bir testtte mi var? bılmıyorum ama ınsallah Hamıleyımdır dıy orum

Canım erken öğrenmek istersen predictor early diye nir test var ama tavsiye etmem erken öğrenmeni kan değerini sık sık kontrol etmek zorunda kalacaksın artmış mı diye. Kimyasal gebeliklerde üzüyor. Erken öğrenmezsen kimyasal gebelik yaşadığını anlamıyorsun adetle atılıyor çünkü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kiz binici Ammmiiiiiiiinnnnn,ne alemdesin,,,,,

Kız Hazal adım Hazal :) Ayy merak içindeyim siz ne konuşuyorsunuz diye haha oturuyorum napıyım oğlum uyudu kocam ceviz yiyor bende burdayım bide arkadaşım hosgeldin izliyorum keyfim gıcık daha ne isterim sen napiyosun

X