- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #5.521
Kizlar sabah eklemistim adetime 1 hafta var sabah produktor erken gebelik testi yaptim sonuc 10 dk icinde boyle sabah yarin sabah kan testi sonucu alacagim eger dogruysa kanda da cikarsa produktore guvenecegim size de soylerim mirratech hic guvenilir degil gecen hamileligimde adete 2 gun kala cikmadi ayni gun 3 liralik testte cikti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ovulasyon testm poztf ciknca iliskye grdm. 3 ymrtam vardi. Catlamisdr dimiii kesin esimde yoktu çünkü brdaha ilişki olmadı. Klomenle 3yymrtma oldu. Ve sari akntm bas donmem vr 4 gndur. Adetme 5 gn var. Yardm edn bana ltfen
Karı koca oturmuş katır kutur keçi boynuzu yiyoruz :)) yanında da süt. Vallahi bazen çok komik geliyor bu hallerimiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaaa biz de keciboynuzu kemiriozKarı koca oturmuş katır kutur keçi boynuzu yiyoruz :)) yanında da süt. Vallahi bazen çok komik geliyor bu hallerimiz
Pozitif çıktığının ertesi günü silik çıktı mi canım test
Oda iyiymis bende oturdum boyna cay iciyorum bizim adamda hic cay icmez
Aaaa biz de keciboynuzu kemiriozyanindada findik
afiyet olsun kuzum hamile kalmadan 100 kilo olmasak bari şifa niyetine ne bulsam yiyorum
Çayı bende çok severim zor tutuyorum kendimi Demir emilimini azaltıyor diye bıraktım bu hafta
Öncelikle herkese merhaba; aranıza yeni katıldım.Bende 6 ay, aylık ıgne kullandım .2 ayda hap ıle korundum.2 aydırda korunmayı bıraktık.Gecenn ay kendımı hamıle gıbı hıssetmıstım fakat 05.05.2014 tarıhınde adet oldum.26-28 günde adet olmam gerekıyor.Fakat buhafta sabaha karsı sık ıdrara cıkıyorum.Normalde böyle olmazdı.3-4 gündür sabah saatlerınde uyandıktan sonra bulantım oluyor.Bırde dün göğüsumde ınanılmaz kasıntı oldu.bugun yok .sadece olacakmıs gıbı belımde agrı hıssedıyorum ve beklıyorum.2 gün önce test yaptım tek cızgı negatıftı18-19 unda çalısma yaptık.bakalım bu ay ne olucak..babalar günü öncesi keşke olsa diyorum..Allahım hepimizin gönlüne göre versin..
WaysOfMom senınde yazdıgın gıbı normalde bu donemde tatlı cıkolata krızım tutardı ama yok...
inşallah bu ay anne oluruz..
Öncelikle herkese merhaba; aranıza yeni katıldım.Bende 6 ay, aylık ıgne kullandım .2 ayda hap ıle korundum.2 aydırda korunmayı bıraktık.Gecenn ay kendımı hamıle gıbı hıssetmıstım fakat 05.05.2014 tarıhınde adet oldum.26-28 günde adet olmam gerekıyor.Fakat buhafta sabaha karsı sık ıdrara cıkıyorum.Normalde böyle olmazdı.3-4 gündür sabah saatlerınde uyandıktan sonra bulantım oluyor.Bırde dün göğüsumde ınanılmaz kasıntı oldu.bugun yok .sadece olacakmıs gıbı belımde agrı hıssedıyorum ve beklıyorum.2 gün önce test yaptım tek cızgı negatıftı18-19 unda çalısma yaptık.bakalım bu ay ne olucak..babalar günü öncesi keşke olsa diyorum..Allahım hepimizin gönlüne göre versin..
WaysOfMom senınde yazdıgın gıbı normalde bu donemde tatlı cıkolata krızım tutardı ama yok...
inşallah bu ay anne oluruz..
kubra senin durum ne cnm?
Beni doktor uyardi kan testi istedi.seker sinirdda cikti.tatli olarak bu zira ne yedin dedi ben tatli sevmem cayi kahveyi şekersiz içerim şekerle alakam yoktur.düşündüm buldum sabah aksam çörek otu tarcin ve ballllll ara ver dedi
Birde ben azaltabilsem cok iyi olacak sut fln icmiyorum hic
Canım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi düşündüğümde bendeki en dikkat çeken belirti sık idrara çıkma ve kasık ağrısıydı. Hamile olabilirsin. Adetten 5 gün önce erken gebelik testi ile öğrenmiştim. Sen normal test mi yaptın