- 3 Temmuz 2010
- 299
- 8
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #5.581
Bugün ara ara hep oldu dikkat ediyorum cnm rahat sefer tek koltuk en arka misss sende de varmi batma cnm iğne gibi batiyo geciyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İdrarda erken belli olursa kiz geç belli olursa erkek olurmuss
Teşekkür ederim canim yolculuktaymissin sanada hayirli yolculuklar. . Dikkat et kendine bebis vardir Belkim (inşallah)
samsung Galaxy s3mini
Güle güle kullansin paşa mmi diyim prensesin mi diyim.inşallah en kisa zamanda bebisin gelsin
Geç olsun ama bizim olsun
valla bu ay herseyı yapasım varr. ama sadece bır kür yapılmalıymıs. hangısını yapacagımı sasırdım sastım kaldımmmm
Ne güzel canim bebis gelsin hemen yatagina saglikla yatsin insallahhh
Kac yasindasn canim olur daha 2ay neki tatlm kendine boyle sorun etme bak ben yeni evlendigimde hemen hamile kaldim sonra düşük yaptim inanki oylesi daha zor şimdi 1yil olcak hala gebe kalamadm
Bugun hepinize dua ettim amin deyin:)
Amin cnm dillerine saglik bende az evvel 1000 tane ya latif 33 tanede salavati fatih okudum Allah kabul etsin insallah......
Olur cnm sirke mikrobu öldürür elmanin tadi daha yumuşak ondan bi cay bardagina iki çorba kaşigi koy kafii. Bak değil zencefil toz iyi gelir. Bi de çok sicak içme daha kotu olur ilik iç. .
ay cnm çok sağol ben bunları bi deniyim bakıyım rahatlarım inşallah
Blac unutma yolcunun duasi kabul olur
karar verirseniz bende sizinle uygulayabilirim. madem öyle tek bi kür gerekiyo bende kararsız kaldım şimdi
ay cnm çok sağol ben bunları bi deniyim bakıyım rahatlarım inşallah
Allah kabul etsin aplaaa :)
sizde haklısınız işte başımda habire doktora götürmek isteyenler olunca herkes bebek sorunca stres basıyo. ama daha rahat olcam bu ay inşaallah.. umudu sevinci yüksek tutmam lazım. geçmiş olsun size çok üzüldüm. rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat versin sizee..
Canım Eczaneye gıttım Mıratech gebelık testı verdı onu yaptım 2 gün önce fakat negatıf.sımdı öyle beklıyorum 28 gün 1 hazirana geliyr..Baska bir testtte mi var? bılmıyorum ama ınsallah Hamıleyımdır dıy orum
kiz binici Ammmiiiiiiiinnnnn,ne alemdesin,,,,,