Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Eki Görüntüle 1136157 .

Ekledim canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim pek pozitif gibi gelmedi bana ama bir baska arkadaslarda baksin olmazsa iki cizgide ayni renk olmasi lazim hatta test cizgisi iyice koyulasmasi lazim sen testi yapmadan 2saat once sivi almadin demi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim pek pozitif gibi gelmedi bana ama bir baska arkadaslarda baksin olmazsa iki cizgide ayni renk olmasi lazim hatta test cizgisi iyice koyulasmasi lazim sen testi yapmadan 2saat once sivi almadin demi

Sen test yapmaya devam et olmazsa canim son adet tarihin nezamandi

Canım en fazla 3-3:15 e kadar su falan içiyorum ama bilemedim ya. Geçen aya kıyaslandığımda da erken zaten. Aman kaçırmayayım da beklemeye razıyım. Sen saat kaç gibi yapıyorsun canım testi

canlarım öpüyorum hepinizi.... eve gitme vakti.... akşam girmeye çalışırım....... moral bozmak yok,,,, stres yok,,,, sikinti yok,,,, beni de özleyin :KK16::KK16:

evlilik eşin ve alesinlede evlendiğin için zor zanaat Allah sabır versin hepimize

İşin kötüsü bende sesiz ve sabırla susan bir insanım,hosgorurum cogu seyı olur bole seyler derım buyugumdur derım ama bu sefer beklıyorum en kısa zamanda gıdıcem ve cıddı bır sekılde konusacagım

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401374741.774989.jpg

Soğanım hamile çıktı ay bu bi işaret mi yoksa :KK70: kafayı yedim

İşin kötüsü bende sesiz ve sabırla susan bir insanım,hosgorurum cogu seyı olur bole seyler derım buyugumdur derım ama bu sefer beklıyorum en kısa zamanda gıdıcem ve cıddı bır sekılde konusacagım

bende öle canım kolay kolay surat yapmam eltim surat hep asıktır ama ona birsey diyen yok canıma yetmiş demekki surat yapmışım konuş canım ben onuda denedim ama tabi karsındaki kör olunca rengi nasıl anlatabilirsinki :KK19::KK19:

Canım en fazla 3-3:15 e kadar su falan içiyorum ama bilemedim ya. Geçen aya kıyaslandığımda da erken zaten. Aman kaçırmayayım da beklemeye razıyım. Sen saat kaç gibi yapıyorsun canım testi

Tatlim biliyorum ovulasyon testi olduğunu :) ama bunlar negatif yani ovulasyon daha olmamis gibi ben saat 5.3) da yaptim hergün öncesinde de 2saat sivi almadım bak fotosunu koyuyorum benimkilerin

canım ovülasyon testi bunlar bebiş değil ama âminnn inşallah diyeyim :)

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen hamilesin silik çıkanlar genellikle hamilelikle sonuçlanıyo benim iki kere belli belirsiz çizgilerim oldu ve geç çıkmıştı ama düşükle sonuçlandı dilerim hayırlısıyla sağlıklısıyla sana gelir bebeğin... Tüm isteyenlere amin

hayirdir cnm oglan nasil oldu?

İyi bitanem ya çok şükür çok yemek yedırmedım ama kabızlıgı devam ya hep de kayısı puresı verdım yaptı ama az ve zor yaptı. Ne iyi gelir acaba yaa şimdi yola da gidicem aklım onda kalıcak poff valla zoruna iş yaptım butun gun

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

X