Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

İyi bitanem ya çok şükür çok yemek yedırmedım ama kabızlıgı devam ya hep de kayısı puresı verdım yaptı ama az ve zor yaptı. Ne iyi gelir acaba yaa şimdi yola da gidicem aklım onda kalıcak poff valla zoruna iş yaptım butun gun

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

pure iyi gelir insallah cnm ....aklima baska bisey gelmiyo bu arada hayirli yolculuklar....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

al bendende okadar ıcım daraalıyor daralıyor sıkılıyoo sıkılıyor :S

Beklemek ne zor iş yahuu ben 3 gundur trst yapıyom bı cacık yok. Bu ayda olmadı dıyom sonra bı kasık batması oluuu cız dıye heh var dıyom sonra acaba psıkolıkmmı dıyom yıne karamsar oluyom ne duygu ınış çıkışlı oldum yaaa

cnm o silik çizgi hemen çıktıysa pozitif kabul etcen bugün yarın ilişki yok çok geç çıkıyosa negatiftir:KK34:

Ovu trstinde silik çizgi her zaman cikiyo pozitif olması için ikisininde ayni renk olması gerekiyor yumurtlamadan sonra tekrardan siliklesmeye basliyor ben batima 7 gün kala 5 gün kala yaptim yine ovu testini silikdi 3 gün kala aynni yumurtlama zamanındaki gibi ikisinde ayni renkdi sonra gebelik testi yaptim silik çizgiyi gördüm bat tarihinde kanda 153 cikti

kızlarrr ıcımı rahatlattınız sevındım yazılarınızı okuyunca valla cunku netten baktım hastalık bulasması fln gıbı seyler okuyunca sızlere danısayım dedım huh sevındım =) kedının cinsi siyam cok sevıyorum onuda oyuzdende bıraz gerı cevırmek ıstemedım =) guzel ılgılendıgım ıcın bana bırakmak ıstıyor arkadsım oda onun cocugu gibi cunku =) dısarı cıkmıyormus zaten ,kumunuda esım temızler ben ellemem =)
Oooo o kedi senden benden temizdir:KK66:

kızlar bu arada Allah'tan sabır istemeyin. dayanma gücü isteyin akıl isteyin fikir isteyin...
sabır isterseniz sabrınızın artması için sınava tabi tutulursunuz...
sınavı kaybederseniz malum durum pekte iyi olmaz:KK3:
Ewet oyle derler

Eki Görüntüle 1136175

Soğanım hamile çıktı ay bu bi işaret mi yoksa :KK70: kafayı yedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hahaha deli kis:KK66:

Tatlim biliyorum ovulasyon testi olduğunu :) ama bunlar negatif yani ovulasyon daha olmamis gibi ben saat 5.3) da yaptim hergün öncesinde de 2saat sivi almadım bak fotosunu koyuyorum benimkilerin

Canım yanlışlıkla sana yazmıştım bi arkadaş hayırlı olsun yazmıştı da o yüzden ovülasyon dedim :) suyu biraz daha azaltayım bakayım gerçi akıntım yoğun ve beyaz beyaz testleri beklemeden başlayayım bu akşam çalışmalara :) teste de devam ederim denk gelirse yine çalışırız :) ay bu çalışma lafı da bi değişik oluyor ama :) seninkiler çok net benimkiler daha olmamış :)

Canım en fazla 3-3:15 e kadar su falan içiyorum ama bilemedim ya. Geçen aya kıyaslandığımda da erken zaten. Aman kaçırmayayım da beklemeye razıyım. Sen saat kaç gibi yapıyorsun canım testi

Benim adet dongum 31 gün 16.gün ayni renkdi 17.gün rengi soldu biraz 18. Gün tam silikdi

Beklemek ne zor iş yahuu ben 3 gundur trst yapıyom bı cacık yok. Bu ayda olmadı dıyom sonra bı kasık batması oluuu cız dıye heh var dıyom sonra acaba psıkolıkmmı dıyom yıne karamsar oluyom ne duygu ınış çıkışlı oldum yaaa

Benimde gecen ay hep batmalarim vardi goguslerim xok aciyodu kesin hamileyim dedim sonra adet oldum :KK43: gectimi senim bat

Daha yumurtlamazsn bence ama tabi sen bilirsin canım cok erken yapmssn testi nekadar zamanda bir adet oluyosun canm

Canım çok ilginç bir ay 28 günde sonraki ay 33-36 günde. Sanırım sağ yumurtalık sol yumurtalık diye değiliyor. 28 ler şaşmıyor ama. Bu ay da aynı olursa 28 lik periyottayım

Canım yanlışlıkla sana yazmıştım bi arkadaş hayırlı olsun yazmıştı da o yüzden ovülasyon dedim :) suyu biraz daha azaltayım bakayım gerçi akıntım yoğun ve beyaz beyaz testleri beklemeden başlayayım bu akşam çalışmalara :) teste de devam ederim denk gelirse yine çalışırız :) ay bu çalışma lafı da bi değişik oluyor ama :) seninkiler çok net benimkiler daha olmamış :)

Aynen mecbur calisma diyoruz :)) bizim bi arkadas vardi kaset çalışmaları derdi :) sen basla tatlım ama gene test varsa elinde yap bence tam ogune de denk getirirsin

Tatlim bende ilk defa yaptm testi ama yapan arkadaşlardan ogrendim bende :) test bugun mu pozitif cikti siliklestiyse bidaha yapmicaksn siliklesmediyse yarinda yap testi

dıgerı kadar belırgın cıkmadı ama belırgın cızgı var hafıf sılık?

Aynen mecbur calisma diyoruz :)) bizim bi arkadas vardi kaset çalışmaları derdi :) sen basla tatlım ama gene test varsa elinde yap bence tam ogune de denk getirirsin

:KK70: kaset albüm hepsi olur. Testim var canım devam edicem. Yalnız testte de ya bir sonraki gün daha koyu çizgiyi görürsem doktorlar 1 gün arayla yapın diyorlar ya

Canım çok ilginç bir ay 28 günde sonraki ay 33-36 günde. Sanırım sağ yumurtalık sol yumurtalık diye değiliyor. 28 ler şaşmıyor ama. Bu ay da aynı olursa 28 lik periyottayım

Hmm anladım tatlım ozaman daha yapmalisin bence test

X