Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

:KK70: kaset albüm hepsi olur. Testim var canım devam edicem. Yalnız testte de ya bir sonraki gün daha koyu çizgiyi görürsem doktorlar 1 gün arayla yapın diyorlar ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O işte sperm sayısı azalmasin diye tatlm orasini sen biliyosun sonucunda pozitifi gorunce yapsan daha yukselir sansin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlim bende ilk defa yaptm testi ama yapan arkadaşlardan ogrendim bende :) test bugun mu pozitif cikti siliklestiyse bidaha yapmicaksn siliklesmediyse yarinda yap testi

Benimkine bi bak tatlim 3.de cok net 4.de cok silik

nezaman bır yaptın sen? Benımkıde belırgın yanlızca hafıf sılık cıktı sımdı yrın yapıymmı yapmyımmı kızlar hala sorular

nezaman bır yaptın sen? Benımkıde belırgın yanlızca hafıf sılık cıktı sımdı yrın yapıymmı yapmyımmı kızlar hala sorular

Ovulasyon testini adetin 14.gununde yapmaya basladm ben 16.gun yumurtladm çünkü koyu çıktığı gece cok agrim oldu akşam

Fotolarini koyarmisin tatlm

Fotolarini cekmedin mi koysan ona gore diyim yap yada yapma bosuna diye

bu telefondan resım koyamıyorum canım. Ertesı gün tekrarlanan test nıcın yapılıyor?

Ovulasyon testini adetin 14.gununde yapmaya basladm ben 16.gun yumurtladm çünkü koyu çıktığı gece cok agrim oldu akşam

benım perıyodum 28. 14. Günde yumurtlamam. 12. Günde test yapıyorum.
Sımdı ben yarında test yapıtmmı zaten yumurtlama günümü blıyorum?

:) yok yok ikiside tamamen ayni renk olcak control ve test çizgisi hic fark olmucak

Heray degismiyosa yapma tatlm

canım senın söyledıklerın öyle karıstırdıki kafamı :) mantık olarak suan yapmama gerek yok zaten ılıskı her zaman. 14.günümde yumurtlama günüm zaten. Bugünde belırgın cıktı. Ilıskıye devam

canım senın söyledıklerın öyle karıstırdıki kafamı :) mantık olarak suan yapmama gerek yok zaten ılıskı her zaman. 14.günümde yumurtlama günüm zaten. Bugünde belırgın cıktı. Ilıskıye devam

Ama heray ayni gün olmuyo diye demistim ben tamam tatlm.sen bildiğin gibi yap :) çocuğun varmiydi ilk bebegimi istiyosunz

Beklemek ne zor iş yahuu ben 3 gundur trst yapıyom bı cacık yok. Bu ayda olmadı dıyom sonra bı kasık batması oluuu cız dıye heh var dıyom sonra acaba psıkolıkmmı dıyom yıne karamsar oluyom ne duygu ınış çıkışlı oldum yaaa

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Blac hangi marka yapiyorsun testi

Yine olmadı yine kırmızılar geldi:KK43:(neden neden?ama bulamıyorum cevabını.evt var birçok zamanı biliyorum.Allah çok büyük dualarimi kabul edecek.ama çok mutsuzum arkadaşlar..

Canımmmm sabır sabır. .. mutsuz olmak yok aslaaaa bi sonrakine eminim olacak...çok şükür sağlığınızzz yerinde elbet olacak veee ogün geldiğinde niye bu kadar üzülmüşüm diceksin

Bat a 4-5 gün kalanlar ne alemdesiniz erken gebelik testi yapan var mı?

Benim adet belirtilerim başladı göğüsler ve karnım şişti.tek fark çikolata canım istemiyo :KK66: ve ağzımın tadı bir tuhaf yani belirti felan yok :)

Bat a 4-5 gün kalanlar ne alemdesiniz erken gebelik testi yapan var mı?

Benim adet belirtilerim başladı göğüsler ve karnım şişti.tek fark çikolata canım istemiyo :KK66: ve ağzımın tadı bir tuhaf yani belirti felan yok :)

Hadi hayırlısı inşallah kuzum :)

Ama heray ayni gün olmuyo diye demistim ben tamam tatlm.sen bildiğin gibi yap :) çocuğun varmiydi ilk bebegimi istiyosunz

tamam canım. Ilk olucak Rabbim nasip ederse.. Senın?

Canımmmm sabır sabır. .. mutsuz olmak yok aslaaaa bi sonrakine eminim olacak...çok şükür sağlığınızzz yerinde elbet olacak veee ogün geldiğinde niye bu kadar üzülmüşüm diceksin

kubra senin durum ne cnm?

X