Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

YARIN ADET GÜNÜM kesin gene olucan diyo içimdeki ses ama tabiki koca bi umutda var dilim demesede

YARIN ADET GÜNÜM kesin gene olucan diyo içimdeki ses ama tabiki koca bi umutda var dilim demesede

Diline umudu getir canım. İçindeki sesşeytanın sesidir. Vesveseyle aldatır insanı kapılma ona. Olmasa dahi de ki Rabbim neylerse guzel eyler. Vardır bir hayır bunda da.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onuda duydum cnm hatta intiham için herkez ısrarla vikis sür diyo ama ben cesaret edemem heralde

tabi canım asla tevekkülü elden bırakmam RABBİM e hamd senalar olsun hikmetinden sual olmaz ALLAH TEZ ZAMNDA TÜM İSTEYENLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN

Ayy neguzel dedin oyle.. Hepimize ugur getirsin herkesin dilekleri biran once kabul olsun insallah... Corek otu duymustum ama yaki? İlk kez duyuyorum...:s

Ilk bu ay mi korunmadin canim. Sadece stres yapma ben cok yapiyorudum 3 aydir olmuyor bu ay yapmayacagim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benımde ıkı ay oldu cnm bende cok stres yapıyorum bı taraftan cok istiyorum diğer taraftan aynı şeyleri yaşarsam korkusu var rabbim gönlümze göre hayırlı evlatlar versin

Kizlar bu ay olmadi hazirana kaldi umutlar yumurta catlatma için incir kuru mu uygulaniyordu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese kömür karası bir günden günaydın,

Acımız çok büyük ölü sayısı maalesef ki 282 ye ulaşmış. 282 eve düşen acı, babasız evlatsız kalan iş çıkışını hevesle bekleyen eşler babam gelecek dıye yol gözleyen evlatlar. Ne acıdır Ya Rabbim. Sen mekanlarını cennet, kabirlerini nur eyle.

Kusura bakmayın cancanlar. Çok üzüntülüyüm ve çok katılamadım dün akşam da. Bugün de aranızda çok olamıycam.
ORTMENIM, uzulme canım. İnşallah haziranda umut kaybetmek yok. Evet incir kuru çok ıyı gelıyor. Baş sayfada var.
Kubracım bu ay guzel haberler alacagız ınsalllah cnm ben ınanıyorum umutsuzluga kapılma. Hakkında hayırlısı olsun ınsallah cnm.
Benım dun gece bıttı bugun calısmalara baslıcaz ınsallah. Yumurtalıklarım da bı kıpırtı var kur kullanan arkadaslar sızde de oyle mı? Leyle dun sende aynı dıyordun ay hadi bakalım.

günaydın canlar..........
cnm dün bütün akşam tv karşısında ağladım cnm çok sıkıldı rabbim cennetle mükafatlandırır inşallah yakınlarına sabır versin......
cnm evet bir tuha his var bu arada folıc plus almış eşim günde 3 kez yazıyo siz nasıl kullandınız?

Gunaydinlar
Maden kazasını dün kahvalti masasında öğrendim hickiriklarini tutamadım. Bekleyen ailelerin arasindaydim sanki. Inşallah her biri şehitlik mertebesine erisir. Rabbim ailelerine sabır versin.

Adetim 4 gün gecikti. Dün sadece kasiklrimda hafif ağrılar hissettim. Dün akşam idrar gebelik testi yaptım. Önce kırmızı dalgalar olustu sonra beyazlık netleşti dalgalar yok oldu. Yani negatif çıktı. Ama hala adet olmadım ve şişlik felanda yok

Cnım gelen gıden yok umarım...

günaydın cnmmm; yok gelmedi şaşırdom kaldım bende...acaba dun cok uzuldum stresten mı kaynaklanıyor bilemedimm...ama benım tam tersi olurdu strese gırdıgım an gelırdı

dur bakalım inşallah kan testinde çıkar ama gecikmede olursa rahim gebelik istiyor ve hazırlanıyor derler hadi hayırlı haberler alırız inşallah senden

canlarım 3 tane salavat çekip 9 kişiye devam ettirir misiniz? toplu salavat çekme başlatılmışta oyuzden sizlerde sevabına nail olun istedim...

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED

çörek otu kürü nasıl yapılır ve kullananlarda gerçekten gözel görülür değişmeler oldu arkadşlar?

cnm çörek otu 12 silme kaşığı
bal 10 silme kaşığı
tarçın 10 silme kaşığı tatlı kaşığı bu arada ,çörek otunu ez toz halinde karıştır sabah akşam aç karnına iç.......şifa olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…