- 16 Mart 2014
- 3.356
- 1.106
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Umutsuzluğa kapıkdığın an Rabbim der ki,
Bu kulum benden umudunu kesti.
Bu yüzden umudunu kaybetme asla. Rabbime ne kadar yakın olursa yürekler, dilekler ne kadar gönülden olursa, Rabbim de seni duyar ve lutfeder. Bunu unutma!
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlarrr nerelerdesınızz?
YARIN ADET GÜNÜM kesin gene olucan diyo içimdeki ses ama tabiki koca bi umutda var dilim demesede
Onu kesin kullanacam cnm dış gebelikte de mor sovanla yaptım öyle kurtuldum çok şükür şimdimi başlasam başlayım dimi iyi olur
Bunu ilk defa duydum ama biz bir komsuya ben cocukken tabi pismis soganin cucugunu rahmine koymuslardi tum enfeksiyonu cekti kadin o ay hamile kaldi bu aklimda kalmisti enfeksiyondan da cocuk olmaz ya. Ama simdi doktorlar.fitil veriyor o da temizliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Diline umudu getir canım. İçindeki sesşeytanın sesidir. Vesveseyle aldatır insanı kapılma ona. Olmasa dahi de ki Rabbim neylerse guzel eyler. Vardır bir hayır bunda da.
Merhaba canım hoşgeldin. Listemiz uğur getirsin inşallah.
Bu ay çöret otunu dene cnm bence. Tabi sen bilirsin yine de gecen ay temızledın rahımı. Bu ay da saglıklı yumurta olması açısından çörek otu ve yakı dene.
Ilk bu ay mi korunmadin canim. Sadece stres yapma ben cok yapiyorudum 3 aydir olmuyor bu ay yapmayacagim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Korkma cnm haktan hayırlısı böyle hayırlıdır belki hamilemisin yoksa kiste büyümemi var
günaydın canlar..........Herkese kömür karası bir günden günaydın,
Acımız çok büyük ölü sayısı maalesef ki 282 ye ulaşmış. 282 eve düşen acı, babasız evlatsız kalan iş çıkışını hevesle bekleyen eşler babam gelecek dıye yol gözleyen evlatlar. Ne acıdır Ya Rabbim. Sen mekanlarını cennet, kabirlerini nur eyle.
Kusura bakmayın cancanlar. Çok üzüntülüyüm ve çok katılamadım dün akşam da. Bugün de aranızda çok olamıycam.
ORTMENIM, uzulme canım. İnşallah haziranda umut kaybetmek yok. Evet incir kuru çok ıyı gelıyor. Baş sayfada var.
Kubracım bu ay guzel haberler alacagız ınsalllah cnm ben ınanıyorum umutsuzluga kapılma. Hakkında hayırlısı olsun ınsallah cnm.
Benım dun gece bıttı bugun calısmalara baslıcaz ınsallah. Yumurtalıklarım da bı kıpırtı var kur kullanan arkadaslar sızde de oyle mı? Leyle dun sende aynı dıyordun ay hadi bakalım.
Eki Görüntüle 1114497
Cnım gelen gıden yok umarım...
Gunaydinlar
Maden kazasını dün kahvalti masasında öğrendim hickiriklarini tutamadım. Bekleyen ailelerin arasindaydim sanki. Inşallah her biri şehitlik mertebesine erisir. Rabbim ailelerine sabır versin.
Adetim 4 gün gecikti. Dün sadece kasiklrimda hafif ağrılar hissettim. Dün akşam idrar gebelik testi yaptım. Önce kırmızı dalgalar olustu sonra beyazlık netleşti dalgalar yok oldu. Yani negatif çıktı. Ama hala adet olmadım ve şişlik felanda yok
günaydın cnmmm; yok gelmedi şaşırdom kaldım bende...acaba dun cok uzuldum stresten mı kaynaklanıyor bilemedimm...ama benım tam tersi olurdu strese gırdıgım an gelırdı
çörek otu kürü nasıl yapılır ve kullananlarda gerçekten gözel görülür değişmeler oldu arkadşlar?