Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kızlar az önce yeni birşey öğrendim hemen sizinle paylaşayım :) şimdi kızlar ceviz ve fındığı robottan iri taneli olacak şekilde geçiriyoruz sonra bunu keçiboynuzu pekmeziyle karıştırıyoruz bunu bi kavanoza dolduruyoruz sabahları bu karşımdan 2 kaşık alıp bir kaseye koyuyoruz üzerine yarım muzu koyup çatalla eziyoruz ve ac karnına bir kaşık eşimize bir kaşıkta kendimize bir güzel şifa niyetine yediriyoruz :) etkisimi hemen söylüyorum kaliteli yumurta ve sperm oluşumunu sağlıyor ben başlıyorum karışımı yaptım yarın sabah bismillah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb arkadaslar ben yeni katildim araniza.. Soan kuru yaptim gecen ay fakat ovulasyonu denk getirememisz regl oldum ikinci ay bidaha yapmayi dusunuyorum.. Sizce nezaman basliyayim bugun reglimin 2. Gunu

Bugün kan testş yaptır dım betam düşmüş.usg çekildim sonucu yarın görecek ama çeken doktor temiz görünmüo tam olarak plesanta kalmıl olabilir dedi kistm var dı 3cm oda 1,2cm olmuş kürtaj olmama gerekebilir çok korkuorum kaç gün geçti normale dönemedim kızlar çok korkuyorum

Allah kabul etsin hepimizin başı sağolsun çok zor çokkkk ailelerine rabbim sabır versin kelimeler anlamsız şuan şehit olanların mekanı cennet olsun yaralılar a acil şifa tüm Türkiye yara larını kısa zamanda sarar inşallah

Yumurtan gelişmiyorsa kullanacağın şey çörekotu kuru canım. Birebir valla.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sabah başladım canım pekde severek yemedim ama işe yarar inşallah yarın doktora gidicem gelişiyormu diye bakıcak Allahım inşallah yüzümüze güler hepimizin

Kızlar ben bişey duydum hatta bire bir kuzenimde olmuş iki sefer duymuştum dikkate almadım ama kuzenimden duyunca yapmayı düşünüyorum
Köy yumurtasını günlük olacak zeytinyağı ile biraz pisecek az bişeyde maydonozu sıcak su ya batırıp çıkaracan onu gazlı beze katıp önce maydonozu sonra yumurtayı katıp bağlayıp rahime katılıyormus üç gün bunu yapıp sonra esinle ilişkiye giriyormussun kuzenimin 2 yıl olmamış bunu yaptığı ay hamile kalmış bende bu ay yapcam

Madencilerimze Allahtan rahmet diliyorum ailelerine sabırlar versin rabbim.

Amin rabbim birdaha göstermesin duvalarimiz onlarla rabbim önce ailelere sonrada bizlere sabır versin

Korkma cnm haktan hayırlısı böyle hayırlıdır belki hamilemisin yoksa kiste büyümemi var

Ne işe yarıyormuş cnm

Madencilerimze Allahtan rahmet diliyorum ailelerine sabırlar versin rabbim.

Amin cnm. Sabahtan beri düşündükçe ağlayasım gelıyor. Rabbım acılı ailelere sabırlar versin.

Bugun kaynanam çok zayıflamışsın dedi. Dikkat ettim iştahım kesildi. Bu çörekotu bende iştahsızlık yaptı. Akşam 2 yudum börek bir tane pankek yedim o kdar. Normalde sömürmem lazımdı. Ya troitlerim düştü o yuxden yada kur yaptı sizde de varmı?

sabah başladım canım pekde severek yemedim ama işe yarar inşallah yarın doktora gidicem gelişiyormu diye bakıcak Allahım inşallah yüzümüze güler hepimizin

Evt çok iştahlı yemiyorum bende ama bebrğim için değer.

Mrb arkadaslar ben yeni katildim araniza.. Soan kuru yaptim gecen ay fakat ovulasyonu denk getirememisz regl oldum ikinci ay bidaha yapmayi dusunuyorum.. Sizce nezaman basliyayim bugun reglimin 2. Gunu

Merhaba canım hoşgeldin. Listemiz uğur getirsin inşallah.
Bu ay çöret otunu dene cnm bence. Tabi sen bilirsin yine de gecen ay temızledın rahımı. Bu ay da saglıklı yumurta olması açısından çörek otu ve yakı dene.

Ilk bu ay mi korunmadin canim. Sadece stres yapma ben cok yapiyorudum 3 aydir olmuyor bu ay yapmayacagim

Her ay bir sonraki aya kalıyor umudumuz

Umutsuzluğa kapıkdığın an Rabbim der ki,
Bu kulum benden umudunu kesti.

Bu yüzden umudunu kaybetme asla. Rabbime ne kadar yakın olursa yürekler, dilekler ne kadar gönülden olursa, Rabbim de seni duyar ve lutfeder. Bunu unutma!

Ne işe yarıyormuş cnm

Bunu ilk defa duydum ama biz bir komsuya ben cocukken tabi pismis soganin cucugunu rahmine koymuslardi tum enfeksiyonu cekti kadin o ay hamile kaldi bu aklimda kalmisti enfeksiyondan da cocuk olmaz ya. Ama simdi doktorlar.fitil veriyor o da temizliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…