- 17 Nisan 2014
- 110
- 18
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
Hoşgeldin tatlım listemiz uğur getirsin inşallah. Hazirana kalmadan mayısta alalım güzel haberini.
hoşbuldumm :) amin inşallahhh
Madencilerimize allahtan rahmet diliyorum.arkadaşlar yasin okudum ölmüşlerin ruhuna gitsin.yaralılara şifa diliyorum.kaç eve ateş düştü..Rabbim ailelerine sabir versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yumurtan gelişmiyorsa kullanacağın şey çörekotu kuru canım. Birebir valla.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah kabul etsin hepimizin başı sağolsun çok zor çokkkk ailelerine rabbim sabır versin kelimeler anlamsız şuan şehit olanların mekanı cennet olsun yaralılar a acil şifa tüm Türkiye yara larını kısa zamanda sarar inşallah
Madencilerimze Allahtan rahmet diliyorum ailelerine sabırlar versin rabbim.
Bugün kan testş yaptır dım betam düşmüş.usg çekildim sonucu yarın görecek ama çeken doktor temiz görünmüo tam olarak plesanta kalmıl olabilir dedi kistm var dı 3cm oda 1,2cm olmuş kürtaj olmama gerekebilir çok korkuorum kaç gün geçti normale dönemedim kızlar çok korkuyorum
Kızlar ben bişey duydum hatta bire bir kuzenimde olmuş iki sefer duymuştum dikkate almadım ama kuzenimden duyunca yapmayı düşünüyorum
Köy yumurtasını günlük olacak zeytinyağı ile biraz pisecek az bişeyde maydonozu sıcak su ya batırıp çıkaracan onu gazlı beze katıp önce maydonozu sonra yumurtayı katıp bağlayıp rahime katılıyormus üç gün bunu yapıp sonra esinle ilişkiye giriyormussun kuzenimin 2 yıl olmamış bunu yaptığı ay hamile kalmış bende bu ay yapcam
Madencilerimze Allahtan rahmet diliyorum ailelerine sabırlar versin rabbim.
sabah başladım canım pekde severek yemedim ama işe yarar inşallah yarın doktora gidicem gelişiyormu diye bakıcak Allahım inşallah yüzümüze güler hepimizin
Mrb arkadaslar ben yeni katildim araniza.. Soan kuru yaptim gecen ay fakat ovulasyonu denk getirememiszregl oldum ikinci ay bidaha yapmayi dusunuyorum.. Sizce nezaman basliyayim bugun reglimin 2. Gunu
Ne işe yarıyormuş cnm
merhaba arkadaslar bende yenikatıldım katıldım bu ay beklıyordum ben fakat bugun regl oldum umudum 14 haziran allahın ıznıyle bı bucuk sene önce ıkız gebeliğim olmustu 36.hafta sezryan günü belirlemıstık fakat ıkı gün kala kaybettim bebişlerimi zor bi dönemdi ama şimdi tekrar istiyorum Rabbimin izniyle
Her ay bir sonraki aya kalıyor umudumuz
Ne işe yarıyormuş cnm