- 9 Mayıs 2013
- 459
- 120
- Konu Sahibi Whiteandblue
inş . kuzummminşallah sevinçli haberlerinizi alırız cnm ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş . kuzummminşallah sevinçli haberlerinizi alırız cnm ....
:))))benimkine en son folik asit al dedim yine mi bebek için dedi gülmeye başladım sana bişey olacak artık korkuyorum dedi valla kızıyorlar ama bul bahane boşver.....
canım ben dün eşime yakı aldırdım aksam yakıyı yaptık sabaha kadar acı çektim ne kötü şey o öyle... Sonra yakının arkadaşında maksimum 2 gün kullanılmalı ve bir sonraki yakı 14 gün sonra yapılmalıdır yazıyor. Sürekli yakı kullanılmaması gerekiyormuş.. Sabah ben çok rahatsız oldum çıkardım yakıyı. Sende dikkatli kullan bence.
cnm yakının üzerinde evet 2 gün yazıyo ama 1 gün kaldıktan sonra acı kesiliyo bana sıkı sıkı tembih ettiler düşene kadar çıkarma diye yara yapabiliyormuş yapsın bile dediler yani sen istersen ovulasyon günlerinde tak eğer kullanmayacaksan....bu arada cnm folik asit kullandınmı hiç bende aldım nasıl kullanacağım bilmiyorum....
günde bir tane içeceksin canım aç tok fark etmez.. Devamlı kullanacaksın ama 3 aydan fazla kullanma. Canım benim ovi günüm bugün. aksam da eğer bir aksilik olmazsa çalışacağız. Canım ben attım sabah.. Ağrımayan belime ağrılar saplandı.. Kullanmayacağım
Teşekkür ederim inşallahdur bakalım inşallah kan testinde çıkar ama gecikmede olursa rahim gebelik istiyor ve hazırlanıyor derler hadi hayırlı haberler alırız inşallah senden
cnm çörek otu 12 silme kaşığı
bal 10 silme kaşığı
tarçın 10 silme kaşığı tatlı kaşığı bu arada ,çörek otunu ez toz halinde karıştır sabah akşam aç karnına iç.......şifa olur inşallah
tmm cnm :))belini sıcak tut o zaman yıllarca hamile kalamayan bir kadın bir gün fıtık şikayeti olduğundan korse kullanmaya başlamış o ay hiç çıkarmamış sonra adet olmayınca doktora gitmiş veeeee bebiş gebeymiş yani tüp bebek bile denemişler kadın hiçbişey yapmayın belinizi sıcak tutun diye yalvarıyordu......bu arada teşekkürler cevap için....
rica ederim canım.. O kadar çok denediğim şey oldu ki.. İnşallah bu 1 gün takmam işe yarar :) Salı günü çalışmıştık belki ona yardımcı olur. Sonucta sperm 72 saat yaşıyor. Allahtan hayırlısı... Hepimizin bir zamanı var :)
Merhaba guzel anne adaylari. Oncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. 30 yasindayim. 4 yasinda bir oglum var. 9 aydir ikinci bebek icin ugrasiyoruz. Gecen ay tesadufi tsh horminumun yuksek oldugunu ogrendim ilac tedavisine basladik. Bir de vajinal mantarim vardi ondan da kurtulduk. Bugun adet oldum ve BAT 6 haziran. Umarim bu ay ben ve benim gibi kelebeginin karnisina konmasini isteyen butun anneler bu topikte bulusuruz. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah. Guzel paylasimlar diliyorum.
UMUT LİSTEMİZ HAYIRLI OLSUN. Hadi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
Delfn........................14 Mayıs
Teolog5525...............20 Mayıs
Bebegım....................25 Mayıs
Pirelideve..................2 Haziran
Asikalp91..................2 Haziran
Leylaup.....................4 Haziran
Evliyy........................4 Haziran
MEYRAAAAA.............5 Haziran
Blackberry34..............6 Haziran
Zambak84..................6 Haziran
Flower88...................6 Haziran
Naginagi1990.............6 Haziran
Missladybird...............6 Haziran
Mutsuz28...................7 Haziran
Beyazkedi5.................7 Haziran
Şeker pembe..............8 Haziran
Askbahcem................8 Haziran
26May......................10 Haziran
Badefne....................12 Haziran
Denizhaziran.............20 Haziran
Haziran ayı anne adaylarının uyguladıkları kürler;
Her sabah aç karnına eşlere bir tatlı kaşığı harnup(keçi boynuzu) pekmezi veriyoruz.
Adet bitiminde bebeklerimizin tutunmasını kolaylaştırmak adına belimize yakı koyuyoruz. Her banyoda değiştiriyoruz. Yakı eczanelerde 1 TL karşığı satılıyor.
Yumurtalarımızın daha sağlıklı gelişmesi için de bal-tarçın-çörek otu karışımı uyguluyoruz.
12 silme tatlı kaşığı çörek otu
10 silme tatlı kaşığı tarçın
10 silme tatlı kaşığı bal karıştırıp sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnına yiyiyorsunuz.
Dileyen incir kürü de uygulayabilir. o da şu şekilde oluyor;
Yarım litre kadar kaynamakta olan su içerisine 15-16 tane kuru incir atın ve 20 dakika kadar ağzını kapatarak kaynamaya bırakın. 20 dakikanın ardından bi kenarda ılıması için bekletin. Daha sonra süzerek elde ettiğiniz kürünüzü 3 eşit parçaya bölün ve yemeklerden 15 dakika kadar için. İlk uygulama süresi 21 gündür. 21 gün boyunca bu kürü uyguladıktan sonra 1 hafta ara verin ve tekrar 21 gün boyunca kürü uygulamaya devam edin. Toplam 42 gün kürü uygulayın. Bu 42 günlük süreye verdiğiniz 1 haftalık ara dahil değildir. Bu kürü her seferinde günlük hazırlamayı ihmal etmeyin. Önemli: İncirleri kaynayan suya ikiye bölerek atın ve üzerinde beYaz pudrası varsa önce soğuk su ile yıkadıktan sonra kaynamakta olan suyun içerisine atın. Eğer yumurta çatlatmak için kuru incir kürünü kullanmayı düşünürseniz; Öncelikle incirlerimizi 6 dakika kadar kaynattıktan sonra içerisine orta boy taze gevrek 1 adet havuç dilimleyin ve kaynamaya 4 dakika kadar daha devam edin. Kürün içerisine ilave ettiğiniz havuç sayesinde yumurtaların çatlaması kolaylaşacaktır.
Beni de ekleyiiinnn
Bat 3 Haziran
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm hayırlı sağlıklı bebeler sahibi olalım inşallah herşey normal ama 1 tane tüpüm var sağ tüpüm 6 yıl önce alındı bir oğlum vr 15 yaşında 3 yılda bir dış gebelik oda 2 yıl oldu şubatta hsg çektirdim oda temiz bakalım benimde sat 8 mayıs yani haziran 4 gibi adet tarihim inşallah gebe kalırız hayırlısıyla.......
günaydın canlar..........
cnm dün bütün akşam tv karşısında ağladım cnm çok sıkıldı rabbim cennetle mükafatlandırır inşallah yakınlarına sabır versin......
cnm evet bir tuha his var bu arada folıc plus almış eşim günde 3 kez yazıyo siz nasıl kullandınız?
Gunaydinlar
Maden kazasını dün kahvalti masasında öğrendim hickiriklarini tutamadım. Bekleyen ailelerin arasindaydim sanki. Inşallah her biri şehitlik mertebesine erisir. Rabbim ailelerine sabır versin.
Adetim 4 gün gecikti. Dün sadece kasiklrimda hafif ağrılar hissettim. Dün akşam idrar gebelik testi yaptım. Önce kırmızı dalgalar olustu sonra beyazlık netleşti dalgalar yok oldu. Yani negatif çıktı. Ama hala adet olmadım ve şişlik felanda yok
günaydın cnmmm; yok gelmedi şaşırdom kaldım bende...acaba dun cok uzuldum stresten mı kaynaklanıyor bilemedimm...ama benım tam tersi olurdu strese gırdıgım an gelırdı
canlarım 3 tane salavat çekip 9 kişiye devam ettirir misiniz? toplu salavat çekme başlatılmışta oyuzden sizlerde sevabına nail olun istedim...
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
cnm biz diğer topikte yazışmıştık morfolojiyi dün araştırdık döllenme oluşumunu etkiliyormuş eşime ürolog herşey normal dediği için rahattı sonra benimle int bilgileri okudu sinirlendi tekrar doktora gidecek acaba ciddi bir durummu gerçekten bilgin var mı?
öncelikle merhaba birşey sormak istiyorum hsg çektirdim demişsiniz benimde çektirmem lazım ama çok korkuyorum ağrısından bayılanlar bile olmuş ama eski yeni die adlandırıolar eskiden rahmi dışarı çıkarıomuş şimdi öle deilmiş sanırm sizde yeni çektirenlerdensiniz gerçektn bayılcak kadar ağrı oluormu
Hoşgeldin canım uğurlu listemize ekledim umarım sana da uğur getirsin bu liste.Beni de ekleyiiinnn
Bat 3 Haziran
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
YARIN ADET GÜNÜM kesin gene olucan diyo içimdeki ses ama tabiki koca bi umutda var dilim demesede
canım morfolojinin %4 ün altında olmaması gerek. Düşük morfoloji ile ben gebe kaldım ve kimyasal gebelik oldu. Tutanamadı sperm. Morfoloji önemli ama düzeltilmesi zor değil. Benim eşim 2 ay macun yedi düzeldi, ek gıda ile çözülebilecek bişi o yüzden çok kafanızı takmayın. Tabi doktora gitsin. Stress yapmayın ama düzelmeyecek bişi değil.
bence abartılıyor rahime bir sıvı enjekte ediliyor tabi iğneyle değil alltan muayene olur gibi sadece basınçtan ağrı değilde bir zorlanma oluyo kimisinde bu bile olmuyo ağrı eşiğim çok yüksek değildi ama anestezili yaptıranlara kızdım 2 yada 3 dakikalık bi adet sancısı düşünün....
hımm ohh çok rahatladım çok teşekkür ederim çok sağolun
cnm çörek otu 12 silme kaşığı
bal 10 silme kaşığı
tarçın 10 silme kaşığı tatlı kaşığı bu arada ,çörek otunu ez toz halinde karıştır sabah akşam aç karnına iç.......şifa olur inşallah
rica ederim cnm 2 ay korkudan erteledim sonra kendime yuh bundan mı korktun dedim bence fazla erteleme:))))