- 9 Mayıs 2013
- 459
- 120
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
sağol cnm bnm..amin inş.eğer olmazsam cuma gunu kosa kosa kana gıderımmm...bugun alim o zamna ben folbıolİhmal etme cnm bebeğin ve hücrelerin kemik yapısının gelişimi için kullanmalısın.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar eve yeni geldim yemek hazırlayıp geliyorum cancanlar..
cnm bana hiçbir doktor vermedi işin ilginç tarafı faydası olacağını düşünüyorsan bence iç.....
3 yıldır cnm. ilk 7 aylık evliyken düşük daha sonra olmadı.......
seninde baya olmuş canım. Allahtan hayırlısı.. İnşallah en kısa sürede hayırlısı ile nasip olur. Belki de bu yumurtlama günlerini tutturamıyoruz. Ben dikkat ettim de hep 12. günle 19. gün arasında eşimle çocuk için çalışmış sonra beklemişiz bu ay özellikle 20. günden sonra çalışacağım. Ovi test kullanıyorum ama artık pek güvenemiyorum
cnm bu ovulasyon oldum olası bana mantıklı gelmiyor adet bitimi yada başlangıcı hamile kalınılıyor çoğunlukla çünkü rahim temizleniyor bence güne dikkat etmeli hergün yumurtlama olabilir......
Evet ama sürekli beraberlikte olmuyor canımyorgunluktan kolunu kaldıramıyor insan isteksiz oluyor. Birde benim eşimi 2 günde bir birlikteliğe falan hayatta ikna edemiyorum. Spermleri çok iyi değil diye. O yüzden en mantıklısı aşılama..
tabi durum kişiden kişiye değişior sizin ne kadardır bebe uğraşınız çok oldu mu?
rabbim 40 gün korur derler eltimde hamileyken bilmeden antibiyotik kllanmıştı hiç bişey olmadı şükür....
Canım yumurtalıkların temizse çörek otu kullan yumurtanı geliştirir. Normalde adetin düzenliyse adetın 14. Gunu yumurtlarsın ve adet bıtımı ıkı gunde bır ılışkı sart. İlişki sırasında bel altında yastık olacak ve hemen ayaklar dikilip en az 2 saat beklenecek. Hatta bu şekilde uyu sabah banyo yap daha mskbul bence. Banyo esnasında vajına cok yıkanmayacak. Beline yakı koyabılırsın bebegın tutunmasına yardımcı olur. İnşallah hayırlı guzel haberlerını alırız tatlım. Sevgıler
Sarıbalım canımm bak oğlum da sarı benım. Rabbim sana sapsarı bir dünya balı göndersin inşallah. Kesinlikle umutsuzluk yok asla bunu düşünme canım inşallah olacak inşallah. Rabbimden dile dua et kürleri yap ve sabret canım sabret
merhaba arkadaslar bende yenikatıldım katıldım bu ay beklıyordum ben fakat bugun regl oldum umudum 14 haziran allahın ıznıyle bı bucuk sene önce ıkız gebeliğim olmustu 36.hafta sezryan günü belirlemıstık fakat ıkı gün kala kaybettim bebişlerimi zor bi dönemdi ama şimdi tekrar istiyorum Rabbimin izniyle
Canım adet sokucu ok ama ıltıhap için soğak kurunu yap bence.
Canım rabbim tekrar yüzünü güldürür inş
merhaba arkadaslar bende yenikatıldım katıldım bu ay beklıyordum ben fakat bugun regl oldum umudum 14 haziran allahın ıznıyle bı bucuk sene önce ıkız gebeliğim olmustu 36.hafta sezryan günü belirlemıstık fakat ıkı gün kala kaybettim bebişlerimi zor bi dönemdi ama şimdi tekrar istiyorum Rabbimin izniyle
cnm hoşgeldin Allah bir daha böyle sınamasın desene senden müjdeli haberleri çift (ikiz)alacağız inşallah.....