Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

İhmal etme cnm bebeğin ve hücrelerin kemik yapısının gelişimi için kullanmalısın.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol cnm bnm..amin inş.eğer olmazsam cuma gunu kosa kosa kana gıderımmm...bugun alim o zamna ben folbıol

Kızlar eve yeni geldim yemek hazırlayıp geliyorum cancanlar..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm eşimin morfolojisinde sorun varmış sana yazdım ama sorun vardı herhalde mesajda .....morfoloji %1 miş erkek int bölümünde topik açıp sordum sağolsun arkadaşlar yönlendirdi.....

3 yıldır cnm. ilk 7 aylık evliyken düşük daha sonra olmadı.......

seninde baya olmuş canım. Allahtan hayırlısı.. İnşallah en kısa sürede hayırlısı ile nasip olur. Belki de bu yumurtlama günlerini tutturamıyoruz. Ben dikkat ettim de hep 12. günle 19. gün arasında eşimle çocuk için çalışmış sonra beklemişiz bu ay özellikle 20. günden sonra çalışacağım. Ovi test kullanıyorum ama artık pek güvenemiyorum

cnm bu ovulasyon oldum olası bana mantıklı gelmiyor adet bitimi yada başlangıcı hamile kalınılıyor çoğunlukla çünkü rahim temizleniyor bence güne dikkat etmeli hergün yumurtlama olabilir......

cnm bu ovulasyon oldum olası bana mantıklı gelmiyor adet bitimi yada başlangıcı hamile kalınılıyor çoğunlukla çünkü rahim temizleniyor bence güne dikkat etmeli hergün yumurtlama olabilir......

Evet ama sürekli beraberlikte olmuyor canım yorgunluktan kolunu kaldıramıyor insan isteksiz oluyor. Birde benim eşimi 2 günde bir birlikteliğe falan hayatta ikna edemiyorum. Spermleri çok iyi değil diye. O yüzden en mantıklısı aşılama..

tabi durum kişiden kişiye değişior sizin ne kadardır bebe uğraşınız çok oldu mu?

Canım ilişki esnasındamı bel altında yastık ben daha sonradan koyuyordum

merhaba arkadaslar bende yenikatıldım katıldım bu ay beklıyordum ben fakat bugun regl oldum umudum 14 haziran allahın ıznıyle bı bucuk sene önce ıkız gebeliğim olmustu 36.hafta sezryan günü belirlemıstık fakat ıkı gün kala kaybettim bebişlerimi zor bi dönemdi ama şimdi tekrar istiyorum Rabbimin izniyle

Sağol canım benim sen bana umut veriyorsun rabbimde sana dünya Tatlısı Bir evlat nasip etsin cnm benim amiiiiinnn

Canım rabbim tekrar yüzünü güldürür inş

Arkadaşlar yumurta kıvamındaki akıntı yumurtanın çatlamış olduğunu mu yoksa yeterli büyüklüğe eriştiğini mi gösterir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm rabbim tekrar nasip eder inşallah onlar melek olmuş Umutsuzlanma en azından bak senin oluyo allah bidaha o mutluluğu nasip eder inşallah

cnm hoşgeldin Allah bir daha böyle sınamasın desene senden müjdeli haberleri çift (ikiz)alacağız inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…