Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

:))))benimkine en son folik asit al dedim yine mi bebek için dedi gülmeye başladım sana bişey olacak artık korkuyorum dedi valla kızıyorlar ama bul bahane boşver.....

canım ben dün eşime yakı aldırdım aksam yakıyı yaptık sabaha kadar acı çektim ne kötü şey o öyle... Sonra yakının arkadaşında maksimum 2 gün kullanılmalı ve bir sonraki yakı 14 gün sonra yapılmalıdır yazıyor. Sürekli yakı kullanılmaması gerekiyormuş.. Sabah ben çok rahatsız oldum çıkardım yakıyı. Sende dikkatli kullan bence.

cnm yakının üzerinde evet 2 gün yazıyo ama 1 gün kaldıktan sonra acı kesiliyo bana sıkı sıkı tembih ettiler düşene kadar çıkarma diye yara yapabiliyormuş yapsın bile dediler yani sen istersen ovulasyon günlerinde tak eğer kullanmayacaksan....bu arada cnm folik asit kullandınmı hiç bende aldım nasıl kullanacağım bilmiyorum....

günde bir tane içeceksin canım aç tok fark etmez.. Devamlı kullanacaksın ama 3 aydan fazla kullanma. Canım benim ovi günüm bugün. aksam da eğer bir aksilik olmazsa çalışacağız. Canım ben attım sabah.. Ağrımayan belime ağrılar saplandı.. Kullanmayacağım

tmm cnm :))belini sıcak tut o zaman yıllarca hamile kalamayan bir kadın bir gün fıtık şikayeti olduğundan korse kullanmaya başlamış o ay hiç çıkarmamış sonra adet olmayınca doktora gitmiş veeeee bebiş gebeymiş yani tüp bebek bile denemişler kadın hiçbişey yapmayın belinizi sıcak tutun diye yalvarıyordu......bu arada teşekkürler cevap için....

dur bakalım inşallah kan testinde çıkar ama gecikmede olursa rahim gebelik istiyor ve hazırlanıyor derler hadi hayırlı haberler alırız inşallah senden
Teşekkür ederim inşallah

Bunu bendir yaptım bekletiyorum adet olursam yemek için.

Inşallah herkese şifa olur

rica ederim canım.. O kadar çok denediğim şey oldu ki.. İnşallah bu 1 gün takmam işe yarar :) Salı günü çalışmıştık belki ona yardımcı olur. Sonucta sperm 72 saat yaşıyor. Allahtan hayırlısı... Hepimizin bir zamanı var :)

cnm biz diğer topikte yazışmıştık morfolojiyi dün araştırdık döllenme oluşumunu etkiliyormuş eşime ürolog herşey normal dediği için rahattı sonra benimle int bilgileri okudu sinirlendi tekrar doktora gidecek acaba ciddi bir durummu gerçekten bilgin var mı?

Beni de ekleyiiinnn
Bat 3 Haziran

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öncelikle merhaba birşey sormak istiyorum hsg çektirdim demişsiniz benimde çektirmem lazım ama çok korkuyorum ağrısından bayılanlar bile olmuş ama eski yeni die adlandırıolar eskiden rahmi dışarı çıkarıomuş şimdi öle deilmiş sanırm sizde yeni çektirenlerdensiniz gerçektn bayılcak kadar ağrı oluormu

Canım günde 1 tane kullanıyoruz. hamile kalınca dr. fazlalaştırıyor. şimdilik 1 tane yeter canım.

inşallah güzel haberler alırız ilk hamişimiz olursun canım.

günaydın cnmmm; yok gelmedi şaşırdom kaldım bende...acaba dun cok uzuldum stresten mı kaynaklanıyor bilemedimm...ama benım tam tersi olurdu strese gırdıgım an gelırdı

Canım inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız.

Allah kabul etsin canım bana dün watsuotan da gelmişti ordan da devam ettirdik. bende okudum allah kabul etsin.

canım morfolojinin %4 ün altında olmaması gerek. Düşük morfoloji ile ben gebe kaldım ve kimyasal gebelik oldu. Tutanamadı sperm. Morfoloji önemli ama düzeltilmesi zor değil. Benim eşim 2 ay macun yedi düzeldi, ek gıda ile çözülebilecek bişi o yüzden çok kafanızı takmayın. Tabi doktora gitsin. Stress yapmayın ama düzelmeyecek bişi değil.

bence abartılıyor rahime bir sıvı enjekte ediliyor tabi iğneyle değil alltan muayene olur gibi sadece basınçtan ağrı değilde bir zorlanma oluyo kimisinde bu bile olmuyo ağrı eşiğim çok yüksek değildi ama anestezili yaptıranlara kızdım 2 yada 3 dakikalık bi adet sancısı düşünün....

Beni de ekleyiiinnn
Bat 3 Haziran

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin canım uğurlu listemize ekledim umarım sana da uğur getirsin bu liste.

YARIN ADET GÜNÜM kesin gene olucan diyo içimdeki ses ama tabiki koca bi umutda var dilim demesede

Canım günaydın,

son durum nedir bilgi verir misin? Güzel haberler alırız inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm öyle şeyler yazılmışki bu durumda bebeğin özürlü olmasına bile değinilmiş çok korktum bazı bilgi veren sitelerde gebelik oranını düşürür döllenmeyi zorlaştırır diye okudum ama tabi herşey haktan rabbim herşeyin hayırlı ve sağlıklı olanını versin....

hımm ohh çok rahatladım çok teşekkür ederim çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…