Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Çiğnemek lazım o zamanda işte baya ağırmış.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar ilk adetin ikinci günü başlamıştım bu küre yani beş gündü rfalan kasıklarımda bir hareketlilik var adet sonrası hiç böle olmamıştı inşallah yumurta büyüyordur:)))

kızlar ilk adetin ikinci günü başlamıştım bu küre yani beş gündü rfalan kasıklarımda bir hareketlilik var adet sonrası hiç böle olmamıştı inşallah yumurta büyüyordur:)))

İnş öyledir bakalım ben yeni başlıycam daha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın topiğinizi açıldığından bu yana takip ediyorum hepiniz çok şekersiniz :) listeye benide eklerseniz çok memnun olurum bat 13 haziran inşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin cnm ....

Herkese gunaydınn.. Umut dolu bir gün olsun.

Camım dr a gittin mi?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım bi kaç aydır düzenli gidiyorum yumurta takibi filanda yapılıyor sadece okdr doktora göre bi sorun yok olmaması için ama yumurtam çokda gelişmiyor ilaç tedavisinede başlamıyor pek memnun değilim doktordan artık bu ayıda geçelim bidaki aya inşallah

Merhaba canım hoşgeldin ekleriz tabi ki umut listemize. Bizi bizden başka anlayan yok. Zaten amaç hep aynı. Rabbim sana da bu ay büyük umutlar ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.

Yumurtan gelişmiyorsa kullanacağın şey çörekotu kuru canım. Birebir valla.

İnşallah canım hakkında hayırlısı bakalım çalışmalar başladı sende tabi :)
Benim bugun adetim biticek sabah biraz zorlandım kürü yerken. Hormon ilacım da omu yemekten yarım saat önce içmem gerekiyor midem bulanıyor onu içince de sıkıntılı oldu ama içtik elhamdülillah.

Paylaşırım tabiki :) haziran da evliliğimin 3. senesini tamamlayacağız inşallah evliliğimin 9. ayında bir gebelik geçirdim bazı doktorlar kimyasal dediler bazıları normal gebelik dediler ama sonuçta düşük yaptım nasipte yokmuş demekki ve ondan sonra bir hamilelik yaşamadım eşimde bende doktorlara gittik ve halen gidiyoruz hiçbir problem yok ama bir türlü olmadı doktorlar biraz daha sabredin diyorlar ama nasıl sabredileceğini öğretmiyorlar hakkımızda hayırlısını nasip etsin mevlam dualarınıza benide alırsınız değil mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim canım ben önce soğan kürünü denemek istiyorum ama işe yarar mı nasıl bi sonuç alırım bilmiorum

cnm bu folik asit doktorlar veriyormuş ne için acaba bilgin varmı ben hep burda okuyorum takviye diye ama bana hiç vermedi doktor?

teşekkür ederim canım ben önce soğan kürünü denemek istiyorum ama işe yarar mı nasıl bi sonuç alırım bilmiorum

Canım soğan kürü rahimi temizliyor mikroplardan enfeksiyondan ve kist varsa kiste de iyi geliyor. Denşemen de fayd var. Yanında çörek otunu da deneyebilirsin. Çörek otu kürü de yumurtanı geliştiriyor ve sağlıklı yapıyor. Bu da yuöurtana yardımcı olur aynı zamanda da temizlenirsin.

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Tabi ki dualarımıza alırız. Sende çörek otunu dene istersen. Faydasını görürsün.

cnm yakı denemeyi unutma bu ay ne zaman olursa olsun tak beline belki başta yakar hiç sorunu olmayanlara özellikle öneriyorum rabbim kucaklarımzıı sağlıklı hayırlı bebeklerle doldursun bu ay isteyen herkese bebeler nasip etsin doğumhaneler 9 ay sonra rekor kırsın inşallah dualarımdasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…