-
- Konu Sahibi Whiteandblue
olabilir cnm robottanda geçirebilirsin tabi...
cnm çiğne bence çörek otunu çiğnemen gerek çünkü...
Ay keylacım nasıl çiğnenir ya ben istifra ederim çiğnerlen bende robot yapım o zmn butun yutuyorum bn
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende toz yapmadım cnm toz olursa bogazıma ypışır benım tıkanırım dıye butunyutuyorum ben.
Çiğnemek lazım o zamanda işte baya ağırmış.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ilk adetin ikinci günü başlamıştım bu küre yani beş gündü rfalan kasıklarımda bir hareketlilik var adet sonrası hiç böle olmamıştı inşallah yumurta büyüyordur:)))
Günaydın topiğinizi açıldığından bu yana takip ediyorum hepiniz çok şekersiniz :) listeye benide eklerseniz çok memnun olurum bat 13 haziran inşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin cnm ....
Hoşbuldum canım :)
Herkese gunaydınn.. Umut dolu bir gün olsun.
Camım dr a gittin mi?
Günaydın topiğinizi açıldığından bu yana takip ediyorum hepiniz çok şekersiniz :) listeye benide eklerseniz çok memnun olurum bat 13 haziran inşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir..
evet canım bi kaç aydır düzenli gidiyorum yumurta takibi filanda yapılıyor sadece okdr doktora göre bi sorun yok olmaması için ama yumurtam çokda gelişmiyor ilaç tedavisinede başlamıyor pek memnun değilim doktordan artık bu ayıda geçelim bidaki aya inşallah
kızlar ilk adetin ikinci günü başlamıştım bu küre yani beş gündü rfalan kasıklarımda bir hareketlilik var adet sonrası hiç böle olmamıştı inşallah yumurta büyüyordur:)))
Fsh yaptırmadım ama inşallah kötü bir durum değildir cnm. Bu konuda bilgim yok maalesef. İnşallah bebeğine kavuşursun. Biz topik olarak çörekotu kurune basladık tavsıye ederımcnm
İnşallah canım hakkında hayırlısı bakalım çalışmalar başladı sende tabi :)
Benim bugun adetim biticek sabah biraz zorlandım kürü yerken. Hormon ilacım da omu yemekten yarım saat önce içmem gerekiyor midem bulanıyor onu içince de sıkıntılı oldu ama içtik elhamdülillah.
teşekkür ederim canım ben önce soğan kürünü denemek istiyorum ama işe yarar mı nasıl bi sonuç alırım bilmiorum
Paylaşırım tabiki :) haziran da evliliğimin 3. senesini tamamlayacağız inşallah evliliğimin 9. ayında bir gebelik geçirdim bazı doktorlar kimyasal dediler bazıları normal gebelik dediler ama sonuçta düşük yaptım nasipte yokmuş demekki ve ondan sonra bir hamilelik yaşamadım eşimde bende doktorlara gittik ve halen gidiyoruz hiçbir problem yok ama bir türlü olmadı doktorlar biraz daha sabredin diyorlar ama nasıl sabredileceğini öğretmiyorlar hakkımızda hayırlısını nasip etsin mevlam dualarınıza benide alırsınız değil mi?
Paylaşırım tabiki :) haziran da evliliğimin 3. senesini tamamlayacağız inşallah evliliğimin 9. ayında bir gebelik geçirdim bazı doktorlar kimyasal dediler bazıları normal gebelik dediler ama sonuçta düşük yaptım nasipte yokmuş demekki ve ondan sonra bir hamilelik yaşamadım eşimde bende doktorlara gittik ve halen gidiyoruz hiçbir problem yok ama bir türlü olmadı doktorlar biraz daha sabredin diyorlar ama nasıl sabredileceğini öğretmiyorlar hakkımızda hayırlısını nasip etsin mevlam dualarınıza benide alırsınız değil mi?