Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

cnm bu folik asit doktorlar veriyormuş ne için acaba bilgin varmı ben hep burda okuyorum takviye diye ama bana hiç vermedi doktor?

Canım folik asit bebeğin gelişimi için ve kemik gelişimi hücre çğalması için takviye bir vitamin. Nette de araştırabilirs,n genelde dr lar bebek istiyoruz diyince folik asit takviyesi veriyor. Ben folibol kullanıyorum gunde 1tane ufak bı tablet zaten.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne zaman başladın acaba bende kullansammı bana bu kadar sene doktor gezdim bir tanesi bile önermedi ilginç değilmi?

Madencilerimize allahtan rahmet diliyorum.arkadaşlar yasin okudum ölmüşlerin ruhuna gitsin.yaralılara şifa diliyorum.kaç eve ateş düştü..Rabbim ailelerine sabir versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne zaman başladın acaba bende kullansammı bana bu kadar sene doktor gezdim bir tanesi bile önermedi ilginç değilmi?

:) ilginç cnm bilmiyorum ben 9 ay önce sağlık ocağında dr a söyledim hmn verdi. Tedavı suresınce bıraktım. Bu ay denemeler baslayınca yıne kullanmaya basladım. Normalde vermelı oğlumdada kullandım hep. Hatta hamileyken de kullanıyorsun bunu

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Tabi ki dualarımıza alırız. Sende çörek otunu dene istersen. Faydasını görürsün.

Allah razı olsun inşallah deneyeceğim çörek otu kürünü :)

bugün eşime söyleyeyim alsın banada kullanmakta zarar olmaz herhalde vitamin çünkü rabbim vesile etsin inşallah sağol cnm...

Rabbim ailelerine sabır versin çok acı. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Dün akşamdan beri bakamıyorm haberlere bıle. Eşini işe gönderiyorsun sonrası 24 saat umutla bekliyorsun ve acı haber evlatların sen ne yapacağını bilmeden....Allahım sen eşlerimizi evlatlarımızı bize bağışla.

bugün eşime söyleyeyim alsın banada kullanmakta zarar olmaz herhalde vitamin çünkü rabbim vesile etsin inşallah sağol cnm...

Amim cnm inşallah olmaz tabi ki yani benim oğlum da folik asit fazlalığı var yoğur çok tüketir ve mayalıyoruum ona bir zararı yok diyor dr. Kemikleri çok kuvvetli maşallah.

Valla bu ay ne varsa deneyeceğim ovulasyon testide sipariş verdim onuda yapacağım yakıyıda yapacağım Allah' ın izniyle inşallah topiğimiz destek ve dualarla rekor kırıp imzasını atacak Kadınlar Klubüne aminnnnn :)

amin cnm Allah sabır versin yaşayanlarada şifa versin bir yandan haberleri izliyorum bazen ağlıyorum ben bu kadar yabancıyken onların yakınlarını düşünemiyorum rabbim mekanlarını cennet etsin dualarımızı kabul etsin inşallah.....

Amin cnm Rabbim sesimizi fuyar inşallah dualarımızı kabul edr. Bir de meryem suresi 41 kere okunacak. Ben bu gece temızlenıcem ve yarın baslıcam yakı ve duayada. Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallahhhh

İNŞALLAH cnm rabbim duaları boş çevirmez ve vermeyeceğinin hayalini kurdurtmazmış........

Canım benim 3 senedir bu testlerle uğraştığım için sana söyleyebilirim testlerin gayet normal ve özellikle fsh hiçte yüksek değil 13 ten sonra korkun dedi doktorum gecen ay benim 11 çıktı ve çok korktum moralim bozuldu doktorum hayırdır neyin var dedi fsh 11 çıkmış doktor hanım dedim güldü bunamı canını sıkıyorsun ben oğluma 12 ile hamile kaldım dedi :)

Son düzenleme:
amin inş cnm bnde buay olursam baslıcm normalde okuytodum hep meryem suresını ama ara ara bıde zemzemsuyuna yasıp attım onuda ıcıom

Allah kabul etsin bebeğim. İnşallah bu ay hepimizde umut olsun. İçimize acabalar girmesin. Rabbim ve Hızır a.s. Yar ve yardımcımız olsun inşallahh...

ya çok teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsunuz iinsanlara daha doğrusu hepimiz en güzel yolun yoldaşlaryız bana soğan kürünün tam olarak nasıl uygulanması gerektiğini yazarmısınız?i.saraçoğlu adet bitiminden 2 gün sonra başlanacak ve 15 gün yapılacak demişti zahide hanımın programında ben burada okuduğumda bazı arkadaşlarımız daha farklı anlatmışlar acaba hangisi doğru çünkü benim rahmimde dr küçük bir yaran var demişti ama hamile kalmana engel değil demişti ve yasmini bırakalı daha 3,5 ay olduğu için yeni yeni yumurtan oluşuo demişti çok korkuyorum bebek sahibi olamıycam diye

canım çok teşekkürler banada bir tanıdığım e2 çok yükse dedi ama ben dr.ma değerlerimi telefonla söylediğimde değerlerin güzel demişti rabbim hepimizin gönlüne göre en hayırlı evlatları nasip etsin inşllahh

Bu topik bana inanılmaz pozitif bir enerji verdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…