• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

cnm ateş konusunda bilgim yok ama ara ara için titrer üşürsün sık idrar göğüs şişliği göğüs uçlarında kararma kiprik karışması v.s v.s...........

benı tam tersı ara ara ates basıyo karnımda sıslık war.ıdrara cok gıdıyorum ama bu da yazın cok su ıcıyorum ondan oluyo sanırım we cok su ıcınce de karnım cok cabuk acıkıyo mıgdem kazınıyo gıbı oluyo.yemek yedıkten 2 3 saat sonra aclık hıssetmeye baslıyorum.bunlar belırtı olabılır mı sence ?

normalde ayaklarım demır gıbı olurdu ama sımdı gayet sıcagım.hatta esım bazen dıyo atesın war senın yanıyosun dıyo.

benı tam tersı ara ara ates basıyo karnımda sıslık war.ıdrara cok gıdıyorum ama bu da yazın cok su ıcıyorum ondan oluyo sanırım we cok su ıcınce de karnım cok cabuk acıkıyo mıgdem kazınıyo gıbı oluyo.yemek yedıkten 2 3 saat sonra aclık hıssetmeye baslıyorum.bunlar belırtı olabılır mı sence ?

normalde ayaklarım demır gıbı olurdu ama sımdı gayet sıcagım.hatta esım bazen dıyo atesın war senın yanıyosun dıyo.
cnm kişiden kişiye çok değişebilir stres yapma bakim bir iki gün bekle test yap cnm benim olacak endişelenme......

cnm kişiden kişiye çok değişebilir stres yapma bakim bir iki gün bekle test yap cnm benim olacak endişelenme......

ınsallah canım ınsallah sılıkte olsa hayırlısıyla o cızgıyı gorurum :/ dun test alcaktım esım aldırmadı. ıyıce gecıksın oyle test yapalım sonra hayal kırıklıgı oluyo dedı. kıyamadım bende.

dunden berı gayet rahatım.bı ıslaklık hıssedınce kesın geldı dıyorum ama bısey yok.sadece ıslanmıs oluyorum o an.. senınde boyle oldu mu hıc ?

ınsallah canım ınsallah sılıkte olsa hayırlısıyla o cızgıyı gorurum :/ dun test alcaktım esım aldırmadı. ıyıce gecıksın oyle test yapalım sonra hayal kırıklıgı oluyo dedı. kıyamadım bende.

dunden berı gayet rahatım.bı ıslaklık hıssedınce kesın geldı dıyorum ama bısey yok.sadece ıslanmıs oluyorum o an.. senınde boyle oldu mu hıc ?
cnm gebeliğin ilk belirtileri adetten çok farklı değil akıntı gebeliktende olabilir adetten de ama Alllahın izniyle inşallah gebeliktir :emir_bebek:

kıs meyraa keçi boynuzunu kaynatıp bişey yapıyolar kıslar bilir eşine ondan yapıp içir. benim bi akrabamın eşine doktor tavsiye etmişti. onda sperm sayısı azdı. seninkinde sadece hareket sorunu varsa zannımca iyi gelicektir. sayısını arttırıp hamile bıraktırıyorsa hareketini de arttırır diye düşünüyorum. tabi eşin içerse:44:

Askim ya ben zaten bundan onceki dusurdgum ucuzlerime hamile kalmadan oncede esimde ayni sorun vardi.kur uygulamadim ama pekmezini yedirdim o ay hamile kalmistim.simdi gene deniycem.

yarım saat önce :) 5 gün önce kanda çıkmadı adetim 2 gün geçti sabah çift çizgi çıktı yarım saat öncede kan testi yaptırdım :) 110

Ayyy bende dun adetime 4 gun kala yaptirdim 4 cikti insallah benimde yuselir canim belirtilerin nelerdi acabaaa ? Tebrik ederim bu arada kusura bakma heycandan unuttum saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah canimm

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

hayırlısı olsun canım :( İnsan tüp bebek aşılama yapınca daha çok hevesleniyor dimi.. bende bu ay olmazsa aşılama yaptıracağım prosedür nedir bilmiyorum ama şimdiden stress olmaya başladım :(

ya 3 yıldır klomen çatlama iğnesi hadi dedik aşılama olsun son umuttu açıkçası olur gözüyle bakılıyo ama olmayınca olmuyo işte...hiç korkma hapla büyürse yumurtan maliyeti daha az olur..çatlama iğnesi vurulup 36 saat sonra aşılama yapılıyo...çok basit bi işlem.hiç bekleme yap bi yolcunun uçakla seyahate gitmesi var bide otobüsle gitmesi.işte aşılama bu yol mesafesini kısaltıyor...Rabbim sevindirsin cnm :)

Back