• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

selamün aleyküm kızlar :3::3::3: ben de aranıza katılmak istiyorum BAT 6 HAZİRAN :16::16: Kendimi tanıtayım 26 yaşındayım öğretmenim 3 ay önce 7 haftalık bebeğimi kaybettim hayırlısı buymuş veren de Rabbim alan da... korunma süremiz sona erdi tekrar yeni bi bebiş istiyoruz :16::16::16:

Canim ben de ayni seyi yasadim.Ama ben hic korunmadim yine de 3 ay olmadi malesef bu ay 4. Deneme nasip artik. Bugunu mutlaka degerlendir 6 haziranlilar dun bugun yarin yumurtlama donemimiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar iyisinzdir umarim bu aralar pek giremiyodm sayfaya bugundn sonra bende sizlerleym

Merhaba kizlar iyisinzdir umarim bu aralar pek giremiyodm sayfaya bugundn sonra bende sizlerleym

Hoşgeldin canım, nasılsın?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Sol kasığım hep batıyor dıyordum. Utu yapayım dedım resmen sol bacagıma vurdu. Belkı usuttum dıye sıcak su torbası koyuyorum kasıklarıma. Çorapsız hiç gezmem ama. Bi de çok ayakta duramıyorum oturma hissi geliyo. Kist felan olabilir mi acaba ya korkmaya bAşladım ben hiç böyle olmazdı.

Canim dollenme olabilir cunku ben de daha onceki hamileligimde dedigim gibi olmustum kasiklarinda bicak kesigi gibi agri. Hadi hayirli haberler insallah ikimiz ayni zamanda sonucumuzu ogrenecegiz rabbim hayirli haber almayi nasip etsin

Canim dollenme olabilir cunku ben de daha onceki hamileligimde dedigim gibi olmustum kasiklarinda bicak kesigi gibi agri. Hadi hayirli haberler insallah ikimiz ayni zamanda sonucumuzu ogrenecegiz rabbim hayirli haber almayi nasip etsin

İnşallah cnm adet ağrısı gıbı degıl bıçak kesiyo sankı bazen bi şiddetleniyo bazen hafıflıyo sıcak iyi geldi biraz daha ilişkiye girmeli miyim acaba ya kasığım acıyo benim :(

Ayyy bende dun adetime 4 gun kala yaptirdim 4 cikti insallah benimde yuselir canim belirtilerin nelerdi acabaaa ? Tebrik ederim bu arada kusura bakma heycandan unuttum saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah canimm

SAğol tşk ederim canım benim en büyük belirtim sık idrara çıkma idrara çıkarken yanma ve sol kasıkta batma

selamün aleyküm kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum BAT 6 HAZİRAN Kendimi tanıtayım 26 yaşındayım öğretmenim 3 ay önce 7 haftalık bebeğimi kaybettim hayırlısı buymuş veren de Rabbim alan da... korunma süremiz sona erdi tekrar yeni bi bebiş istiyoruz
hoşgeldin cnm bebişin için üzüldüm aynende dediğin gibi hayırlısı tabii....bu formdaki herkes hamile kalacak o kadar:)))))

İnşallah cnm adet ağrısı gıbı degıl bıçak kesiyo sankı bazen bi şiddetleniyo bazen hafıflıyo sıcak iyi geldi biraz daha ilişkiye girmeli miyim acaba ya kasığım acıyo benim :(

cnm geçmiş olsun benim akıntı devam ediyo arada sol bacağıma inen ağrılar var hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız cnm kürlerden:)

Ayyy bende dun adetime 4 gun kala yaptirdim 4 cikti insallah benimde yuselir canim belirtilerin nelerdi acabaaa ? Tebrik ederim bu arada kusura bakma heycandan unuttum saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah canimm

SAğol tşk ederim canım benim en büyük belirtim sık idrara çıkma idrara çıkarken yanma ve sol kasıkta batma
rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah cnm bizede dua et........ağır kaldırma fazla iş yapma kendini zorlama bu ara.............

Yok cnm ya ben erken yumurtladım. Dun akıntı felan yoktu ben sanırım 3-4 gun oldu yumurtlayalı cunku carsamba gunu yumurta akı geldı dun kupkuruydum ve o akıntıdan berı kasıklarımda hafıf batma ve bel agrısı var arada şiddetli arada azalıyor. Bugun de degerlendırdım ama çok cnm acıdı ya sol kasığım çok battı. Oğlumda da soldan yumurtlamıştım. Ve rahmım donuk oldugundan çok bel ağrısı çekiyorum. Bu ay ilk defa bı kur denedım sanırım erken yumurtladım.

Ben de gecen ay incir yemistim bol bol o erkene cekiyor.Ama bu ay ovulasyon testine gore dun yumurtladim zaten akintim da dun geldi.3 gun once uumurtladiysan su an dollenmis yumurta rahme ulasmistir tutunmaya calisiyor dikkat et sirt ustu yat

Back