• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

KIZLAR bugun kan tahlılı sonuclarımı aldım..emar cekılcen dedı dr.um..eger emarda 5 cm ıse kıstın amelıyat dedı...ultrasonda 4 cm cıvarı görmustu..çok korkuyom yaa bı bu eksıktı..bn hıc amelıyat olmadımmm..

cnm ya inş şifa bulursun iyileşirsin bir an önce..... ama ben olsam başka bir dr a daha giderdim.

kızlar ya önceki gün yumurtlamam lazımdı ben de ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı sonra dün akşam gene test yaptım iki çizgi çıktı biz önceki akşamı değerlendirmiştik ama dün akşamı da değerlendirdik ya tutarsa diye:) bu akşam test yapmıyım dim, gerek yok artık bi de yarın akşamı mı değerlendirmemiz lazım?

Canim adamda stresi biz yaratiyoruz aslında sen ona çok takmadigini hissettiren oda takmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben onun yanında gulumsuyoru o konuyu acmıyorumm bıle baska seylerden bahsedıyorummm ..bana dıokı ooo nesen yerınde bakıyorumm..bılsekı ben cok uzuluyorumm o uzulmesın dıye mutlu ymusum hıc bır sorun yokmus gıbı devam edıyorumm..

cnm ya inş şifa bulursun iyileşirsin bir an önce..... ama ben olsam başka bir dr a daha giderdim.

kızlar ya önceki gün yumurtlamam lazımdı ben de ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı sonra dün akşam gene test yaptım iki çizgi çıktı biz önceki akşamı değerlendirmiştik ama dün akşamı da değerlendirdik ya tutarsa diye:) bu akşam test yapmıyım dim, gerek yok artık bi de yarın akşamı mı değerlendirmemiz lazım?

yok emarı bı cekıleyım cnm bajkalım 5 cm se demıstı.5cm dıılse olmucamm.ama amelıyt derse özeldekı dr.uma gıtcemm.

kızlar benım o pütür akıntım iyice azaldı. yarın adet olmam gerekiyor. ama inanın adet olsam da üzülmicem. haziranda dewam edicem. geçen gün üzüldükten sonra toparladım kendimi.

hamile kalabileceğime inanmak istiyorum ama olmicak sanırım.. bugun avm de esımle gezerken kasıklarım çok agrıdı adet olcakmısım gıbı.sonra ıslaklık hıssettım. aha dedım kesın oldum.wc ye gıttım oram ıslaktı..su gıbı bısey gelmıs.sanırım oncekı gunlerden kalma spermlerdi..

kısmet cnm ya Allah mecbur bırakmasın bende umudu en son aşılamaya bıraktım ve yaptırdım bu ay.2 gün önce aldık sonuç negatif.olmadı napalım.

hayırlısı olsun canım :( İnsan tüp bebek aşılama yapınca daha çok hevesleniyor dimi.. bende bu ay olmazsa aşılama yaptıracağım prosedür nedir bilmiyorum ama şimdiden stress olmaya başladım :(

hayırlısı olsun canım :( İnsan tüp bebek aşılama yapınca daha çok hevesleniyor dimi.. bende bu ay olmazsa aşılama yaptıracağım prosedür nedir bilmiyorum ama şimdiden stress olmaya başladım :(

bende çok stres yapmıştım çok etkiliyor..stres yapma canım.kolay bi yöntem.doğal ilişki gibi sadece tek farkı muayene ve aşılama azcık canını yakıyo oda azcıkkk...bebiş iiçin değer..

Kozlar devlette infertilite bölümüne giden varmi

Kızlar adetim 11 gün gecikti, ve 1 haftadır hasta olacak gibi kasık agrisi var ara ara. Hamilelik belirtisi mi ?

Kizlarrr adetime 6 gun kala iliski oldu simdi ise adetin 23 gelecekti gelmedi fakat meme uçlarında 1 haftadir igne batmasi vardi ara ara kasik agrisi ve siskinlik size olabilirmi ama cok stresli yim beklesem mii acaba kan teati yaptisam mi catladim yani😄

Stres yapma canim bizim en büyük dusmanimiz stres biliyorsun.

Evet bildiğim halde istemdışı stres yapıyorum artık :(

Canım bende başlamak istiyorum ama Türkçesini okusam olur mu acaba meali değil de okunuşunu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla ben de Türkçe okunuşundan okuyacağım. Arapçam var ama çok yavaşım.
Olur tabi, niyetimiz çok önemli. Bi de her okuma sonrasında Tilaved Secdesi yapmamız gerekiyo. O dabasit yapılabilen bişeymiş. Ben de burda forumdan öğrendim. Suya okuyup üfleyip içiyomuşuz o suyu her gün. 41 gün boyunca okunacak. Başlayacağım inşallah bu gün.
Adetli günlerde eşlerimize ya da başkasına okutacağız.

Yok canim dusunme degilde merak .esimde sperm sayisinda sorun yok ama hareket sorunu var acaba boyle bir durumda da asilama yapiliyor mudur leyla

kıs meyraa keçi boynuzunu kaynatıp bişey yapıyolar kıslar bilir eşine ondan yapıp içir. benim bi akrabamın eşine doktor tavsiye etmişti. onda sperm sayısı azdı. seninkinde sadece hareket sorunu varsa zannımca iyi gelicektir. sayısını arttırıp hamile bıraktırıyorsa hareketini de arttırır diye düşünüyorum. tabi eşin içerse:44:

Kizlar ben geçen ay soğan kürü yaptim bu ayda regliye 10 gün kala tekar yapmam lazım küre göre eğer bebek varsa zararı olurmu bilen varmı???

Hayir canım sadece öğrendiğin zaman hemen birakman lazımmış saraçoğlu öyle diyor bende ilk defa bu ay yaptim karnim ağrıyor ama tık yok inşallah gecikmeden adet olurum

Back