• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Yok canim dusunme degilde merak .esimde sperm sayisinda sorun yok ama hareket sorunu var acaba boyle bir durumda da asilama yapiliyor mudur leyla
benimkininde morfoloji düşük hiç bilgim yok cnm aşılama konusunda banada doktor 3 ay önce deediki 5 ay bekle gel aşılama yapalım bende düşünüyorum:(

azmedersen verirsin canım ya. inan kilo vermek kolay da almak çok zor oluyo. bünye hemen kabul etmiyor herşeyi. ben alcam diye neler yaptım .
inşallah sende verirsin biz kadınlar çok iradeli varlıklarız. istediğimizi yaparız inanıyorum ben buna sende inan yaparım de olur inşallah . ama sıkıntı yapma ve kafana takma sadece dirayetli ol yetiyo.

Inşallah canim başarılı olurum kilo verme konusunda kilo verdim mi tedavisiz bebeğim olabilir....

Merhaba kızlar bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim. şöyle bi foruma baktım kürler havada uçuşuyo. İncir kürünü deniyorum bende bakalım ilk denememizde başarılı olacakmıyız :1: adet düzensizliği yada herhangi bi sıkıntım yok ama zayıfım biraz bu da hamileliği zorlaştırıyomuş. Bi fikri olan var mı bu konuda:28:

Merhaba kızlar bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim. şöyle bi foruma baktım kürler havada uçuşuyo. İncir kürünü deniyorum bende bakalım ilk denememizde başarılı olacakmıyız :1: adet düzensizliği yada herhangi bi sıkıntım yok ama zayıfım biraz bu da hamileliği zorlaştırıyomuş. Bi fikri olan var mı bu konuda:28:
hoşgeldin cnm ilk oğluma 42 kiloda hamile kaldım hiç sorun olmaz kansızlık varmı pereğim:)

yarım saat önce :) 5 gün önce kanda çıkmadı adetim 2 gün geçti sabah çift çizgi çıktı yarım saat öncede kan testi yaptırdım :) 110
kız sanki ben hamileyim çok sevindim...................:46::46::46::46::46:duyduk duymadık demeyiiiiiiinnnnnnnnnnnn ASİBAYBURTLU HAMİLE :52::52::52::52::52::52::52::52:HEMDE LİSTE BAŞINDA DARISI BİZE YUPİİİİİİİİİİİ:46::46::46::46::46:

kızlar yarın adet olmam gerekıyo. sadece karnım agrıyo. o pütür pütür olan akıntım da kesildi. hanı ates olcme yontemını yapan arkadaslar olcum yapıyolar ya eger hamıleyse bı ınsan atesı kac olmalı ??

kızlar yarın adet olmam gerekıyo. sadece karnım agrıyo. o pütür pütür olan akıntım da kesildi. hanı ates olcme yontemını yapan arkadaslar olcum yapıyolar ya eger hamıleyse bı ınsan atesı kac olmalı ??
cnm ateş konusunda bilgim yok ama ara ara için titrer üşürsün sık idrar göğüs şişliği göğüs uçlarında kararma kiprik karışması v.s v.s...........

Arkadaşlar bu uyguladığımız kürler çifter çifter yumurtlatmasın bizi😀😀😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back