• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

adetolursam 3.yada 4.günü gidicm verick olmazsam da 1hafta filan gecikince gel dedi bakalm 5 haziran diye bekliyorm normal sartlarda bakalm ne olcak aslında nisan ayında gitmiştim baska bi dra o ay sol yumurtaydı gelişen 13.gün 14mm di bn yine gelişmiş diye bi umut gitmiştim küçük çıkınca üzüldm tabi
bence üzülme doktor ilaç verip büyütebiliyorlar yumurtalıkları....benim 1 seneyi geçtiği için hemen ilaç verdi yani benim yumurta büyüyüp büyümediğini bile bilmiyorduk...rabbim hakkında hayırlısını versin kuzum hayırlı haberleini alırız

bence üzülme doktor ilaç verip büyütebiliyorlar yumurtalıkları....benim 1 seneyi geçtiği için hemen ilaç verdi yani benim yumurta büyüyüp büyümediğini bile bilmiyorduk...rabbim hakkında hayırlısını versin kuzum hayırlı haberleini alırız

amin cnm inşallah hepimizden güzel haberler gelir...

arkadaşlar merhaba:)bende 1,5yıllık evliyim.7. denememiz eşimle ben epilepsi(sara) hastasıyım.girdi.hamilelikte kullanabileceğim ilaca başladı doktor.ben soğan kürüne başlamak istiyorum ama adet bitişinin son günümü başlanıyor?yoksa bittikten sonramı?onu anlayamadım.adetim bugün bitti.yardımcı olursanız sevinirim:)allah hepimizie gzel ,sağlıklı ,hayırlı bebişler nasip etsin inşallah:)

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba:)bende 1,5yıllık evliyim.7. denememiz eşimle ben epilepsi(sara) hastasıyım.girdi.hamilelikte kullanabileceğim ilaca başladı doktor.ben soğan kürüne başlamak istiyorum ama adet bitişinin son günümü başlanıyor?yoksa bittikten sonramı?onu anlayamadım.adetim bugün bitti.yardımcı olursanız sevinirim:)allah hepimizie gzel ,sağlıklı ,hayırlı bebişler nasip etsin inşallah:)

cnm ılk sayfaya gıtt orda kurle yazıyorrr...oradan detaylı ogrenebılırsınnn..

Kızlar bel ağrım şiddetli ve kasık ağrım devam edyo bı de az once peceteye ıkı uc damla beyaz akıntı geldı yumurta akı kıvamlı. Bugun mu yumurtlıycam acep baş dönmem de var ya fıldır fıldır kafam acaba yumurtlama dönemi baş dönmesi olan var mı ki hiç farketmedim önceleri.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla blackcim ilkkez bende bu ay farkettim benimde basim dondu sanki yum doneminde.

Hosgeldin tatlim amin insaallah saglikli bebislerimiz olur bu ay.

Ay kızlar sallandık deprem oldu yunanistanmış. Çok şükür sıkıntı yok.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back