• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

şimdiiii önce derin bi nefes al şimdi herşeyi en baştan anlat bakim. kaç yıllık elisin ne kadar zamandır korunmuyosunuz hiç çocuğun varmı hiç hamile kaldınmı kaç yaşındasın. doktor kontrolünde misin?başka rahatsızlıkların var mı?

13 yasımdan beri doktora gidiyorum.ben ilaçsız adet olamıyom hiç.pko var ve hipotroit var.sadece 13 yasımda adet oldum sonra bir yıl olmadım.doktora gittim diane verdi.sonra yine bıraktım bir yıl olmadım adet.ve 13 yıl diane35 içtim.doktorlar cocuk için bekleme dediler her gittiğim doktor.3 aylık evliyim.korunmuyoruz.klomen içtim 3 ay doktor kontrolünde fayda etmedi.kürlerden yapayım dedim onlarda fayda etmiyor sanırım.yumurtalıklarım cok inatcı ...ne yumurtlama akıntım ne sancı hiç bişey yok...özür dilerim canım sıkıldı işte:(

blacberyycımmm ...benım adım lıstede yok amaaaa:( 17 hazırann yanı bu ayıda atlasmda bellı omas yınede dımı orda adım olsun..ugur getırsın bana....

KIZLAR bugun kan tahlılı sonuclarımı aldım..emar cekılcen dedı dr.um..eger emarda 5 cm ıse kıstın amelıyat dedı...ultrasonda 4 cm cıvarı görmustu..çok korkuyom yaa bı bu eksıktı..bn hıc amelıyat olmadımmm..

13 yasımdan beri doktora gidiyorum.ben ilaçsız adet olamıyom hiç.pko var ve hipotroit var.sadece 13 yasımda adet oldum sonra bir yıl olmadım.doktora gittim diane verdi.sonra yine bıraktım bir yıl olmadım adet.ve 13 yıl diane35 içtim.doktorlar cocuk için bekleme dediler her gittiğim doktor.3 aylık evliyim.korunmuyoruz.klomen içtim 3 ay doktor kontrolünde fayda etmedi.kürlerden yapayım dedim onlarda fayda etmiyor sanırım.yumurtalıklarım cok inatcı ...ne yumurtlama akıntım ne sancı hiç bişey yok...özür dilerim canım sıkıldı işte:(

canım böyle bişey için hiç özür dilenirmi aşk olsun.
bende de var pko. pko olupta hamile kalan çççççççççooooooooookkkkkk kadın var. bu kadar stres yaparsan kortizol artar bebek olmaz:45::45:

sakin ol daha tedaviye başlayalı 3 ay olmuş ben 1 senedir uğraşıyorum:34:

sıkıntımızı paylaşmak için burdayız üzme kendini:46::46::46:

Kizlar benim yumurtlama bugun olmasi lazimdi dunden beri sag kasigim agriyordu ama o yapiskan sivi gelmedi yada erken olduda benmi farketmedim hamile gibi hissediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar nasılsınız ben pek iyi degilim.incir havuc kürü bal tarcın cörek otu yaptım.ates ölçme yönteminide yaptım.atesim okadar sacma sapan bişi olduki.yumurtlamadım sanırım ne akıntı ne agrı hiç bişey yok kuru ilişkidede zorlanıyorum kuruluktan..bide klomende içtim günde 3 tane.hiç bişey fayda etmiyor yumurtam olusmuyor.hiç bişey yapasım gelmiyor 3 ayda kendimi bu kadar yıprattım :(
Canım cok iyi anlıyorum seni böğürtlen kökü denesene cok kişi var hamile kalan ben bi kere denedim hamile kaldım bu ay yeniden deneyeceğim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugun ilk günü ultrasonlai bakiyorlar yoksa kan testi filanmi yapiyorlar bu konularda tecrubem hic yok.. Bitimini beklicektm bende.

ultrasonla da bakılacak tahlilde yapılacak tabi doktorun gerek görürse. tahliller genelde 3. günü yapılıyo diye biliyorum o yüzden gitmeni önerdim cnm:34:

Kizlar benim yumurtlama bugun olmasi lazimdi dunden beri sag kasigim agriyordu ama o yapiskan sivi gelmedi yada erken olduda benmi farketmedim hamile gibi hissediyorum .

benim yumurtlamam bu ay 1 gün gecikti belki seninkide öyle olmuştur:34:

Kizlar benim yumurtlama bugun olmasi lazimdi dunden beri sag kasigim agriyordu ama o yapiskan sivi gelmedi yada erken olduda benmi farketmedim hamile gibi hissediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım merhaba,

ovulasyon belirtileri de aynı gebelik belirtileri gibi zaten. Muhtemel farketmemişsindir. Kür uyguladıysan erken yumurtlaman da normal canım. Ama sen yine de bugün ve yarını da değerledir..İnşallah hamişsindir canım..:21:

Back