- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.061
gün aşırı ilişkide bulunuyorum ama yumurtlama günlerini tutturamadım sanırım birde ovulasyon testi alayım demiştim
merhaba kızlar nasılsınız:)
az once wc ye gıttım acık sarı renkte akıntım gelmıs. hıc bu kadar koyu kıwamlı gelmemıstı.tabırı caızse krem peynır gıbıydı. dun moralım cok bozuktu kendımı cok uzdum cok sıktım sanırım bu yuzden geldıhıc boyle akıntısı olan war mı aramızda ?
e dene tabi ki o zaman:18: bende geçen ay takvim yöntemini kullandım olmadısen dene işe yararsa eylülde bende kullanırım
hep aynı durumdayız yani oy oy dua etmekten başka çare yok bu ay ne yapayım klomen kullansam mi yoksa incir kürü de aynı etkiyi veriyormuş onu mu yapsam bilmiyorum ki kafam allak bullakyaralanma kuzummmmm :)
moralini bozdukça düşündükçe kendinden veriyorsun. Geçtiğimiz aylarda HGS çektirdim ben, doktor bu ay denemeyin ilaçlardan dolayı zaten olmaz dedi. O ay neyi fark ettim biliyor musun? Çocuk düşüncesinden dolayı o kadar kasılmışım ki aman zarar görmeyim diye hiç koşmamışım bile. Doktor denemeyin deyince eşime dedim ki beni parka götür top falan oynayalım delice koşmak istiyorum :))))
O günden sonra da hareketlerimi kısıtlamayı bıraktım canım
Benim adete yakin boyle olur akintim ama sanirim seninki daha yogun.
bende takvim yöntemini denemiştim ama adetim 2 gün öne attı yani takvim tutmadıbu ay deneyim o zaman sanada bilgi veririm ama sen niye eylülü bekleyeceksin onu anlamadım tatlım
kızlar yardımcı olabılcek kımse yok mu :/
Ben hiç tavsiye etmiyorum :))))
Ağrımayan belimi ağrıttı yakı benim
hep aynı durumdayız yani oy oy dua etmekten başka çare yok bu ay ne yapayım klomen kullansam mi yoksa incir kürü de aynı etkiyi veriyormuş onu mu yapsam bilmiyorum ki kafam allak bullak
canım bende gelende o tarz akıntı olunca arkasından mantar oluyorum
Benimde belim ağrıyor bi kac gündür ama ne yapalım umud dünyası belki bu vesile olur dedim sen nasıl yaptın?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben biraz oluruna bıraktım geçen ay çok stres yaptım adet olunca 2 gün kendime gelemedim eylüle kadar rahat takılıcam(tabi ne kadar becerebilirim bilmiyorum) geçen ay yumurtlama günlerinde olsun diye baya stres yaptım ama olmadı
sende kasıntı war mı pekı ? mantarda kasıntı da war dıye bılıyodum.mantar olduysam da hıc sasmam yanı puuffff
aslında yumurtlama günlerine takılmamak lazım haklısın.. o günlerde ilişki olacak diye üzerinde durdukça eşimde strese girdi bu ay.. oğlumda aklımızda hiç böyle düşünceler yoktu bilmiyodukta yani yumurlama günleriymiş vs. miş ve çok kolay hamile kaldım.. ama şimdi bakıyorum kafaya taktıkça olmuyor bu ay bende geçen aya göre daha rahatım hayırlısı artık
canım önce peynir kesiğine dönüşüyor akıntım sonra pıtışım kızarıyor sonra kaşınıyor ve geçmiş olsun mantarım :S
Eşimle gün aşırı birlikte olursam mutlaka mantar da oluyorum. İnşallah sen olmazsın guzum
canım ben akşam yakıyı yapıştırdım sabah da çıkardım. O gece birliktelik olmadı çünkü yakıyı yakınca yatıp kaldım
Belim çok ağrıdı ama halada ağrıyor.. Birde yakının üzerinde 2 günden fazla kullamayın falan diyor. Bir sonraki yakı 14 gün sonra olmalı diyor.
İşte bende ne yapayım son bir hafta kaldı regle.. Bekliyorum regl gelmesin diye :)
merhaba kızlar nasılsınız:)
az once wc ye gıttım acık sarı renkte akıntım gelmıs. hıc bu kadar koyu kıwamlı gelmemıstı.tabırı caızse krem peynır gıbıydı. dun moralım cok bozuktu kendımı cok uzdum cok sıktım sanırım bu yuzden geldıhıc boyle akıntısı olan war mı aramızda ?
Ewet canım normalde benım de olurdu ama bu cok yogundu.ılk kez boyle yogun kıwamda gordum akıntıyı. kımsenın bılgısı yoksa sanırım psıkolojık bu akıntı.ılk gordugumde beyaz gıbıydı. ama peceteyle sılınce acık sarı rengınde oldugunu gordum.usutmedıgım halde gelmesını ben atık psıkolojık olmasından baskabıseye yoramıyorum
canım bende gelende o tarz akıntı olunca arkasından mantar oluyorum
sende kasıntı war mı pekı ? mantarda kasıntı da war dıye bılıyodum.mantar olduysam da hıc sasmam yanı puuffff
İnşallah gelmez reglin bende iliski olacağı gunler takiyorum sabahına kalmadan abdest almak icin çıkarıyorum sonra tekrar gene iliski olacagi vakit takiyorum bakalim benimde haziran 4 gibi bat bakalım ne olcak inşallah olmayiz regliiiii:)
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım malesef ki ayni dertten muzdaribim
canım önce peynir kesiğine dönüşüyor akıntım sonra pıtışım kızarıyor sonra kaşınıyor ve geçmiş olsun mantarım :S
Eşimle gün aşırı birlikte olursam mutlaka mantar da oluyorum. İnşallah sen olmazsın guzum
bende mantar olduğunda aynı durumu yaşıyorum özellikle de arka arkaya ilişki olduğunda oluyor bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?