• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

inşallah bu sene alırsın kucağına cnm :)

hep beraber hep beraber inşallah:32::32:

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım malesef ki ayni dertten muzdaribim :(

surat asmak yok hayatım:45::45: vardır bi hayır diyoruz geçiyoruz:24:

Heyy çok teşekkür ederim canım :) bir süredir mesaj atmamıştım ama okuyordum, belli oluyor baya bilgililer :)
Ben yurtdışındayım ve hiç arkadaşım yok paylaşabileceğim. Bi eşim bi ben varız. Eşim de fazla konuşmak istemiyor bu konularda. O yüzden burada sizlerle paylaşmak istiyorum bu süreci. İnşallah birbirimize destek oluruz ;)

oluruz tabi ne demek:21::21:

Maşallah ne güzel de yapıyorsun lazim bize senin gibi bomba biri Allahim razi olsun ne demişler halka hizmet Hakka hizmetdir.moral verip destek oluyorsun seninde gölünün muradini versin en hayırlı zamanda inşallah varmi bebegin yoksa ilk mi cok okuyamamadim geçmişte yazdıklarını ondan soruyorum:)

ilk olacak inşallah:16::16:

kıslar ben kaçar sonra görüşürüz öptüm hepinizi nanaktan:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Birde size tavsiyen yumurtlama döneminde iliski olacağı vakit belinize yakı vurun sıcak iyi geliyormuş tavsiye ettiler bwn deniyorum bakalim sinuc ne olacak?:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm bnmde bu ayda yattı hazıran ayı baslamadan bıttı anlıycan. dun doktora gıttım ultrasona gırdım..kıstım var nurtopu gıbı 4 cm hemde bu sefer..kan verdımm.sonuclarım yarın cıkcak..benımde bu kıstlerle basım dertte..yıne tekrarladı kendını gecmıstı dıye nne guzel sevınıodum.

anladım canım ama canımızı sıkmamamız gerekıyor.kıstler ıcın doktorun onerdıgı kurler fln war mı ? ınsallah duzelırsın kıstlerden kurtulursun hemen pesındekı ayda da hamıle kalırsın canım :) benımde agrılarım kesıldı. adetım ben gelıyorum dıyor bana :(

Birde size tavsiyen yumurtlama döneminde iliski olacağı vakit belinize yakı vurun sıcak iyi geliyormuş tavsiye ettiler bwn deniyorum bakalim sinuc ne olacak?:)

Ama sıcak iyi değil diye okumuştum ben?? :S

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Heyooooo topikcanlarim biriniz bana bise desin hele yaw

Ben cift cizgi gordum o gece calistim sonra 2 gun gecti cizgi siliklesti. Ama su uzayan sunen akinti bugun geldi. Ne olaki buna yaw.

Ama sıcak iyi değil diye okumuştum ben?? :S

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Valla canım cok tavsiye ettiler hatta bi arkadas aşılama ya gideceği gun vurmuş beline ve bebeği tutunmus cok şükür bende deniyorum inşallah vesile olur banada:)

merhaba kızlar nasılsınız:)

az once wc ye gıttım acık sarı renkte akıntım gelmıs. hıc bu kadar koyu kıwamlı gelmemıstı.tabırı caızse krem peynır gıbıydı. dun moralım cok bozuktu kendımı cok uzdum cok sıktım sanırım bu yuzden geldı :( hıc boyle akıntısı olan war mı aramızda ?

canım bende yıllardır çocuğum olsun istiyorum. Hiç bir zaman regl olduğumda oturup ağlamadım. Üzüldüğüm oldu ama anlıktı. Çünkü hayırlısını diliyorum rabbimden. Olmaması hayırlı demek ki. ben hep insanların tavırlarından dolayı üzüldüm. lütfen üzülme, belki de hamile olsaydın senin için hayırlı olmayacaktı. Bebeğinin bu hayatta alacak nefesi ne zmm ise o zaman olacak, hayırlısını dile, üzülme..lütfen canım.
Canim cok tesekkur ederim tesellin için ben bu ay ilk defa klomen kullandım bilmiyorum belkide kendimi şartlandırdım iki gün geçti bilmiyorum ki sürekli dua ediyorum zaten hayırlı zamanda hayırlı evlat diye ama insanların bakışları soruları yordu beni daha bir yıl oldu ama dua edelim inş tez zamanda meleklerimiz bizimle olsun

Heyooooo topikcanlarim biriniz bana bise desin hele yaw

Ben cift cizgi gordum o gece calistim sonra 2 gun gecti cizgi siliklesti. Ama su uzayan sunen akinti bugun geldi. Ne olaki buna yaw.

Tatlim çift cizgiden sonra 1-2 gun alabiliyor yumurtlama...
Sen gunasiri iliskiye devam et boşver ovulasyon takibini kafana takma ...

Canim cok tesekkur ederim tesellin için ben bu ay ilk defa klomen kullandım bilmiyorum belkide kendimi şartlandırdım iki gün geçti bilmiyorum ki sürekli dua ediyorum zaten hayırlı zamanda hayırlı evlat diye ama insanların bakışları soruları yordu beni daha bir yıl oldu ama dua edelim inş tez zamanda meleklerimiz bizimle olsun

canım seni anlıyorum, bende bal çörek otu tarçın yaptığım ay , yumurta takibide yapılmıştı ve çok çalışmıştık kesin olur demiştim , regl olunca inanamadım bu duruma :D Eşim benden çok üzülmüştü. Ya çevredeki insanlara bende sinir oluyorum. Kafam dağılsın diye 19 mayıs tatilinde köye gittim, anneannem bile evlanlık alın falan diyor :S Boğazım düğüm oldu çok sinirlendim bende. Napalım böyle insanlar. Geçenlerde bir arkadaşın çocuğu oldu aradım hayırlı olsun resmini yollada sevelim sıpayı dedim adam bana olan var olmayan var yollayamam dedi :D Lafı soktu yani :)

Seni çok iyi anliyorum bitanem bugün geçsin yarin daha iyi olacaksın inşallah. Bende olsam ayni durumda olurdum. Ama uzulne gelecekler umutsuzluk yok.

inşallah canım benim gözümüz yolda çok nazlılar ama

canım seni anlıyorum, bende bal çörek otu tarçın yaptığım ay , yumurta takibide yapılmıştı ve çok çalışmıştık kesin olur demiştim , regl olunca inanamadım bu duruma :D Eşim benden çok üzülmüştü. Ya çevredeki insanlara bende sinir oluyorum. Kafam dağılsın diye 19 mayıs tatilinde köye gittim, anneannem bile evlanlık alın falan diyor :S Boğazım düğüm oldu çok sinirlendim bende. Napalım böyle insanlar. Geçenlerde bir arkadaşın çocuğu oldu aradım hayırlı olsun resmini yollada sevelim sıpayı dedim adam bana olan var olmayan var yollayamam dedi :D Lafı soktu yani :)
insanların çocuğu olmayanlara karşı vebaliymış gibi bakmaları çok sinir bozucu Rabbime çok şükür ki eşlerimiz destekçi benim eşimde çok istiyor farkındayım beni teselli etmeye çalışıyor ama bu durum beni daha çok yaralıyor

selam kızlar bu ara pek giremedim sayfaya herkes iyidir inşallah...ovulasyon testi almayı düşünüyorum ama tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı?

Ben hiç tavsiye etmiyorum :))))
Ağrımayan belimi ağrıttı yakı benim :(

insanların çocuğu olmayanlara karşı vebaliymış gibi bakmaları çok sinir bozucu Rabbime çok şükür ki eşlerimiz destekçi benim eşimde çok istiyor farkındayım beni teselli etmeye çalışıyor ama bu durum beni daha çok yaralıyor

yaralanma kuzummmmm :)
moralini bozdukça düşündükçe kendinden veriyorsun. Geçtiğimiz aylarda HGS çektirdim ben, doktor bu ay denemeyin ilaçlardan dolayı zaten olmaz dedi. O ay neyi fark ettim biliyor musun? Çocuk düşüncesinden dolayı o kadar kasılmışım ki aman zarar görmeyim diye hiç koşmamışım bile. Doktor denemeyin deyince eşime dedim ki beni parka götür top falan oynayalım delice koşmak istiyorum :))))
O günden sonra da hareketlerimi kısıtlamayı bıraktım canım

merhaba kızlar nasılsınız:)

az once wc ye gıttım acık sarı renkte akıntım gelmıs. Hıc bu kadar koyu kıwamlı gelmemıstı.tabırı caızse krem peynır gıbıydı. Dun moralım cok bozuktu kendımı cok uzdum cok sıktım sanırım bu yuzden geldı :( hıc boyle akıntısı olan war mı aramızda ?

kızlar yardımcı olabılcek kımse yok mu :/

Back