- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- 128
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.041
inşallah bu sene alırsın kucağına cnm :)
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım malesef ki ayni dertten muzdaribim
Heyy çok teşekkür ederim canım :) bir süredir mesaj atmamıştım ama okuyordum, belli oluyor baya bilgililer :)
Ben yurtdışındayım ve hiç arkadaşım yok paylaşabileceğim. Bi eşim bi ben varız. Eşim de fazla konuşmak istemiyor bu konularda. O yüzden burada sizlerle paylaşmak istiyorum bu süreci. İnşallah birbirimize destek oluruz
Maşallah ne güzel de yapıyorsun lazim bize senin gibi bomba biri Allahim razi olsun ne demişler halka hizmet Hakka hizmetdir.moral verip destek oluyorsun seninde gölünün muradini versin en hayırlı zamanda inşallah varmi bebegin yoksa ilk mi cok okuyamamadim geçmişte yazdıklarını ondan soruyorum:)
cnm bnmde bu ayda yattı hazıran ayı baslamadan bıttı anlıycan. dun doktora gıttım ultrasona gırdım..kıstım var nurtopu gıbı 4 cm hemde bu sefer..kan verdımm.sonuclarım yarın cıkcak..benımde bu kıstlerle basım dertte..yıne tekrarladı kendını gecmıstı dıye nne guzel sevınıodum.
Birde size tavsiyen yumurtlama döneminde iliski olacağı vakit belinize yakı vurun sıcak iyi geliyormuş tavsiye ettiler bwn deniyorum bakalim sinuc ne olacak?:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ama sıcak iyi değil diye okumuştum ben?? :S
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Canim cok tesekkur ederim tesellin için ben bu ay ilk defa klomen kullandım bilmiyorum belkide kendimi şartlandırdım iki gün geçti bilmiyorum ki sürekli dua ediyorum zaten hayırlı zamanda hayırlı evlat diye ama insanların bakışları soruları yordu beni daha bir yıl oldu ama dua edelim inş tez zamanda meleklerimiz bizimle olsuncanım bende yıllardır çocuğum olsun istiyorum. Hiç bir zaman regl olduğumda oturup ağlamadım. Üzüldüğüm oldu ama anlıktı. Çünkü hayırlısını diliyorum rabbimden. Olmaması hayırlı demek ki. ben hep insanların tavırlarından dolayı üzüldüm. lütfen üzülme, belki de hamile olsaydın senin için hayırlı olmayacaktı. Bebeğinin bu hayatta alacak nefesi ne zmm ise o zaman olacak, hayırlısını dile, üzülme..lütfen canım.
Heyooooo topikcanlarim biriniz bana bise desin hele yaw
Ben cift cizgi gordum o gece calistim sonra 2 gun gecti cizgi siliklesti. Ama su uzayan sunen akinti bugun geldi. Ne olaki buna yaw.
Canim cok tesekkur ederim tesellin için ben bu ay ilk defa klomen kullandım bilmiyorum belkide kendimi şartlandırdım iki gün geçti bilmiyorum ki sürekli dua ediyorum zaten hayırlı zamanda hayırlı evlat diye ama insanların bakışları soruları yordu beni daha bir yıl oldu ama dua edelim inş tez zamanda meleklerimiz bizimle olsun
inşallah canım benim gözümüz yolda çok nazlılar amaSeni çok iyi anliyorum bitanem bugün geçsin yarin daha iyi olacaksın inşallah. Bende olsam ayni durumda olurdum. Ama uzulne gelecekler umutsuzluk yok.
insanların çocuğu olmayanlara karşı vebaliymış gibi bakmaları çok sinir bozucu Rabbime çok şükür ki eşlerimiz destekçi benim eşimde çok istiyor farkındayım beni teselli etmeye çalışıyor ama bu durum beni daha çok yaralıyorcanım seni anlıyorum, bende bal çörek otu tarçın yaptığım ay , yumurta takibide yapılmıştı ve çok çalışmıştık kesin olur demiştim , regl olunca inanamadım bu durumaEşim benden çok üzülmüştü. Ya çevredeki insanlara bende sinir oluyorum. Kafam dağılsın diye 19 mayıs tatilinde köye gittim, anneannem bile evlanlık alın falan diyor :S Boğazım düğüm oldu çok sinirlendim bende. Napalım böyle insanlar. Geçenlerde bir arkadaşın çocuğu oldu aradım hayırlı olsun resmini yollada sevelim sıpayı dedim adam bana olan var olmayan var yollayamam dedi Lafı soktu yani :)
Birde size tavsiyen yumurtlama döneminde iliski olacağı vakit belinize yakı vurun sıcak iyi geliyormuş tavsiye ettiler bwn deniyorum bakalim sinuc ne olacak?:)
selam kızlar bu ara pek giremedim sayfaya herkes iyidir inşallah...ovulasyon testi almayı düşünüyorum ama tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı?
insanların çocuğu olmayanlara karşı vebaliymış gibi bakmaları çok sinir bozucu Rabbime çok şükür ki eşlerimiz destekçi benim eşimde çok istiyor farkındayım beni teselli etmeye çalışıyor ama bu durum beni daha çok yaralıyor
canım test te alsan garanti olsun günaşırı ilişkide bulun bazen testler bile yanılabiliyomuş
merhaba kızlar nasılsınız:)
az once wc ye gıttım acık sarı renkte akıntım gelmıs. Hıc bu kadar koyu kıwamlı gelmemıstı.tabırı caızse krem peynır gıbıydı. Dun moralım cok bozuktu kendımı cok uzdum cok sıktım sanırım bu yuzden geldıhıc boyle akıntısı olan war mı aramızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?