- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.021
hoş geldin cnm. kürlerle ilgili bilgiler ilk sayfada yazıyo. kürlerle alakalı sorun olursa blacberry fln çok bilgililer yardımcı olurlar sana
ben yeni üyeyim...benimde 7 yasında hergün kardeş isteyen bi oğlum var.2 düşük yaptım olmadı öldüm ilaç çatlama iğnesi bu ay aşılama yaptırdım ama hüsraaannnnn dün test yaptık ve negatif...kısmet değilmiş ama moral sıfır...dua edin lütfen...
bo topic te morali bozuk olanı canı sıkılanı dövüyolar haberin olsuunn
benden söylemesi
hoşbulduk cnm...ben şimdi adetimi bekliycem ve sanırım biraz ara vermek zorundayım tedaviye.aşılama tek umudumdu ama olmadı...napalım kısmet...senin sorun ne cnm
bo topic te morali bozuk olanı canı sıkılanı dövüyolar haberin olsuunn
benden söylemesi
du yazıyım
*polikistik overim var
*insülin direncim var
*prolaktinim yüksek
*iki ay önce bi düşük yaptım
şimdi yumurtlama takibi yapıyoruz
sanırım bu kadar yeter
BlackBerry merhaba sanırım topigin kurucusu sensin bende yeni uye sayılırım 10 yıllık evliyim 36 yasindayim ve aranıza katilmak istiyorum sanırım bat haziran 4 gibi listeye eklermisin beni belki uğur getirir bana :)
Kızlar kafama takılan bir şey var, hani deniyor ya her ay yumurtlama olmayabilir diye. Peki ovulasyon testinde pozitifi görsek bile olmayaniliyor mu yumurtlama, yoksa o zaman kesin mi?
haklısın cnm amaaannnn napalım olur elbet...doğru diyosun moral yüksek olmalı....saol cnm :)
Allah nasip etse bunların hepsi bahane...yoktan var eden O umarım hersey gönlünce olur...kaç yıldır evlisin?
huuuhuuu hoşgeldiiiiinnnnnn
doktorum testte test diyo başka bişey demiyo. testler daha hassasmış güvenmek gerekiyomuş
Allah nasip etse bunların hepsi bahane...yoktan var eden O umarım hersey gönlünce olur...kaç yıldır evlisin?
du yazıyım
*polikistik overim var
*insülin direncim var
*prolaktinim yüksek
*iki ay önce bi düşük yaptım
şimdi yumurtlama takibi yapıyoruz
sanırım bu kadar yeter
BlackBerry merhaba sanırım topigin kurucusu sensin bende yeni uye sayılırım 10 yıllık evliyim 36 yasindayim ve aranıza katilmak istiyorum sanırım bat haziran 4 gibi listeye eklermisin beni belki uğur getirir bana :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hah şöyle yüzünüz gülsün yahu.. önce siz iyi olacaksınız ki vücut kendini mükemmel hissetsin ona göre işler yapsın dimi amaa
tabi cnm en iyisini O biliyo zaten2 sene 9 ay olmuş yaw
Merhaba cnm hayırlı olsun bilgisayarı açınca ekleri tabi ki canım uğyr getirsin listemiz inşallah. Rabbim tez vakitte göndersin bebişini inşallah. Yeni mi karar verdiniz bebek yapmaya cnm başka çocuğun var mı bahseder misin biraz cnm? Şunu da belirtiyim bizim topikte umutsuzluğa yer yok pozitif düşünerek sahip olucaz bebrklerimize önce Allahın izni ile.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)))hosbulduk canım tesekkürler cvp için nasılsın?
Kizzz bitli bende de insulin direnci var ama piko yok.tatli yasak.dusurmek icin neler yapiyosun.hangi ilaci kullanyosun
hoş geldin cnm. kürlerle ilgili bilgiler ilk sayfada yazıyo. kürlerle alakalı sorun olursa blacberry fln çok bilgililer yardımcı olurlar sana
ovulasyon testi yapan arkadaşlar bi yardımcı olabilirmisiniz ... bi arkadaşıma aldık bu testlerden her gün yapıyodu tek çizgi cıkıyodu bugünkü test tte iki belirgin çift cizgi oluştu dün hiç birşey yokken bugün birden belirginleşmesi normalmi hani bu LH seviyesi birden tavan mı yaptı bunu merak ettim ölemi olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?