Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

bo topic te morali bozuk olanı canı sıkılanı dövüyolar haberin olsuunn
benden söylemesi

hoşbulduk cnm...ben şimdi adetimi bekliycem ve sanırım biraz ara vermek zorundayım tedaviye.aşılama tek umudumdu ama olmadı...napalım kısmet...senin sorun ne cnm

du yazıyım
*polikistik overim var
*insülin direncim var
*prolaktinim yüksek
*iki ay önce bi düşük yaptım
şimdi yumurtlama takibi yapıyoruz

sanırım bu kadar yeter

BlackBerry merhaba sanırım topigin kurucusu sensin bende yeni uye sayılırım 10 yıllık evliyim 36 yasindayim ve aranıza katilmak istiyorum sanırım bat haziran 4 gibi listeye eklermisin beni belki uğur getirir bana :)

huuuhuuu hoşgeldiiiiinnnnnn

Kızlar kafama takılan bir şey var, hani deniyor ya her ay yumurtlama olmayabilir diye. Peki ovulasyon testinde pozitifi görsek bile olmayaniliyor mu yumurtlama, yoksa o zaman kesin mi?

doktorum testte test diyo başka bişey demiyo. testler daha hassasmış güvenmek gerekiyomuş

haklısın cnm amaaannnn napalım olur elbet...doğru diyosun moral yüksek olmalı....saol cnm :)

hah şöyle yüzünüz gülsün yahu.. önce siz iyi olacaksınız ki vücut kendini mükemmel hissetsin ona göre işler yapsın dimi amaa

Allah nasip etse bunların hepsi bahane...yoktan var eden O umarım hersey gönlünce olur...kaç yıldır evlisin?

tabi cnm en iyisini O biliyo zaten2 sene 9 ay olmuş yaw

Allah nasip etse bunların hepsi bahane...yoktan var eden O umarım hersey gönlünce olur...kaç yıldır evlisin?

du yazıyım
*polikistik overim var
*insülin direncim var
*prolaktinim yüksek
*iki ay önce bi düşük yaptım
şimdi yumurtlama takibi yapıyoruz

sanırım bu kadar yeter

Kizzz bitli bende de insulin direnci var ama piko yok.tatli yasak.dusurmek icin neler yapiyosun.hangi ilaci kullanyosun

Merhaba cnm hayırlı olsun bilgisayarı açınca ekleri tabi ki canım uğyr getirsin listemiz inşallah. Rabbim tez vakitte göndersin bebişini inşallah. Yeni mi karar verdiniz bebek yapmaya cnm başka çocuğun var mı bahseder misin biraz cnm? Şunu da belirtiyim bizim topikte umutsuzluğa yer yok pozitif düşünerek sahip olucaz bebrklerimize önce Allahın izni ile.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım malesef ki ayni dertten muzdaribim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim inşallah ugur getirsin:) zaten ben moralimin bozulup aglama krizlerini üzülmeyi çoktan bıraktım dedigim gibi koca 10yil gecti hergecen gun dahada alistim buna:) ben 2 asilam 1tupbebek denedim olmadi ve 6 yildir hicbirsey yapmadım simdi ise gecen ay sogannkuru yaptim bu ayda agnuaston hayit tohumu özü olan bir ilac kullanıyorum bakalim ne olacak Rabbim den 10 yildir hic umidimi kesmedim vardir bir bildigi :)

:)))hosbulduk canım tesekkürler cvp için nasılsın?

bomba gibi olup topiği patlatmaya çalışıyorum sen nasılsın

Kizzz bitli bende de insulin direnci var ama piko yok.tatli yasak.dusurmek icin neler yapiyosun.hangi ilaci kullanyosun

ya şekerim banada çok temizsin diyolardı sonradan çıktı bu meret. o yüzden çok dikkat et. glukofen kullanıyorum 8 aydır sabah akşam 850 mg.
en güzel düşürme yolu kilo vermekmiş benim 6 kilo gitti açlık kan şekerim 75e düştü Allah a şükür

söyliyim tatlım pasta baklava çikolata v.s. yemem yani yerimde çok nadir bazı sabahlar mısır gevreğinin üzerine tarçın koyuyorum öyle kahvaltı ediyorum çok acayip iştah kesiyo tavsiye ederim. tatlı yersem reçel gibi yanına mutlaka bi süt ürünü yoğurt süt peynir labne artık nolursa onu yiyorum yoksa beni çk fena çarpıyo bazı akşamlar sadece meyve yiyorum ama 3-4 çeşit çok tatlı olanlardan değil tabi karpuz muz gibi 3 ilaç kullandığım için bitkisel olaya hiç girmiyorum. ama doktorum sağolsun sanki önceki ben ben değilmişim yaw yaşamıyomuşum sanki

o yüzden doktorum da doktorum ha bide glukofeni ömür boyu kullancakmışım olsun kilo veriyim yeterki

hoş geldin cnm. kürlerle ilgili bilgiler ilk sayfada yazıyo. kürlerle alakalı sorun olursa blacberry fln çok bilgililer yardımcı olurlar sana

Heyy çok teşekkür ederim canım :) bir süredir mesaj atmamıştım ama okuyordum, belli oluyor baya bilgililer :)
Ben yurtdışındayım ve hiç arkadaşım yok paylaşabileceğim. Bi eşim bi ben varız. Eşim de fazla konuşmak istemiyor bu konularda. O yüzden burada sizlerle paylaşmak istiyorum bu süreci. İnşallah birbirimize destek oluruz

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Maşallah ne güzel de yapıyorsun lazim bize senin gibi bomba biri Allahim razi olsun ne demişler halka hizmet Hakka hizmetdir.moral verip destek oluyorsun seninde gölünün muradini versin en hayırlı zamanda inşallah varmi bebegin yoksa ilk mi cok okuyamamadim geçmişte yazdıklarını ondan soruyorum:)

ovulasyon testi yapan arkadaşlar bi yardımcı olabilirmisiniz ... bi arkadaşıma aldık bu testlerden her gün yapıyodu tek çizgi cıkıyodu bugünkü test tte iki belirgin çift cizgi oluştu dün hiç birşey yokken bugün birden belirginleşmesi normalmi hani bu LH seviyesi birden tavan mı yaptı bunu merak ettim ölemi olması gerekiyor

Evet bundan sonra 24-48 saat içinde yumurtlama gerçekleşecek. Yani bu iki günü değerlendirsin. :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…