Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ayyyy ınsallah olmam yaa. ama benımkının mantar oldugunu sanmıyorum. ılıskı sırasında acıyomu pekı kukuşun

yakıyı bende duydum ama ya çok can yakıcı diyolar.bayıltacak kadar acıtıyomuş doğru mu?

Yok tatlım abartmislar okadar da degil evet yakıyor hatta gece rahat uyuyamiyosun ama olsun değer bu kadar zahmete diye düşünüyorum oyüzden deniyorum hayırlısı artık :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende mantar olduğunda aynı durumu yaşıyorum özellikle de arka arkaya ilişki olduğunda oluyor bu durum

vajina fazla ıslak kalıyor ya canım sanırım ondan oluyor. bende de ilişki olmazsa mantar yok, ilişki varsa mantar var : o yüzden ben ilişkinin ertesi günü mantar kremi sürüyorum hemen

senin dediğin akıntı adet öncesi bende de oluyor dediğin gibi krem şeklinde ve yoğun

bende ılk kez bu kadar yogun gelınce panık oldum bırden. psıkolojık olabılecegını dusundum.dun moralım cok bozuktu. o zaman sende de gelıyosa bu akıntı demek kı adet olcam. gercı adet olcagmı bılıyodum sasırmadım.

ama ılk belırtı olabılır mı kı dıye dusundum ama pek heweslenemedım ne bılım ıste..

inşallahhh canımm :)))

sagol bebegımm moral oldun bana.iyiyim ben yaa dun bı arkadasla tanıstımm 3 yıldır oda bebek ıstıo.dun ona catlatma ıgnesı yapılcaktı.cuma asılaması var...kankı oldum kız hastaneye gıde gele benım durumumdakı arkadaslarla..

Elma sirkesi veya karbonat.. Gerçekten işe yarıyormuş..
Benim eşim gitmez doktora bu konularda tam bir uyuzzzzzz

İnşallah iyi gelir canım :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

gelmesiiiiiinnn ...önceden gün bıle takıp etmezken sımdı hangı gun gelecegını bılıoruzz..bı ara yıne bole cok takktm bu gunlere.sonrasında kıst tedavısı gormeye baslayalı bırakmıstım o zamndan berı takıp edemıodumm..bu klupte takılmaya baslayınca yenıden takıp etmeye basladım.

Evet 2 gun oldu baslayali acaba kacirdim mi

ınsallah gelmez dıyorum ama oylesıne dıyorum. normalde bu kadar stres yapmazdım ama ıste bu ay salı gunu benım yıldonumum.o yuzden bu kadar stres yaptım. ara ara kasıgıma agrı gırıyo onu bıle cıddıye almıyorum. tamam be dıyorum stres yapmıyorum daha nıye agrıyosun kasıgım dıyorum hahahah :) bu ay kafayı yedım yaa.

Evet 2 gun oldu baslayali acaba kacirdim mi

canım adet bitimi başlamalıydın. senin bat 6 hazirandı dimi benimde 6 haziran 28 günde oluyorum ve yarın ovulasyon gösteriyor sistem bana ama benim yumurta akı akıntım 2 gün önce geldi. Bu ay çörekto kürü kullandığım için sanırım erken yumurtladım anlamadım bende ama sen yarında yap ama bu günleri değerlendir mutlaka.

Ya belki çamaşırın ıslaklığı emdiği için yoğunlaşmış olabilir mi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…