- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.081
canım önce peynir kesiğine dönüşüyor akıntım sonra pıtışım kızarıyor sonra kaşınıyor ve geçmiş olsun mantarım :S
Eşimle gün aşırı birlikte olursam mutlaka mantar da oluyorum. İnşallah sen olmazsın guzum
yakıyı bende duydum ama ya çok can yakıcı diyolar.bayıltacak kadar acıtıyomuş doğru mu?
Insaallah man tar degildir canim kasinti ve koku takibi yap
canım hıc kasıntım yok hemen kokladım warmı koku dıye kokusuzdu. kokulu olunca hastalık fln yazıyodu doktorlar uyarıyodu. kokusuz oldugu ıcın rahatladım.
yakıyı bende duydum ama ya çok can yakıcı diyolar.bayıltacak kadar acıtıyomuş doğru mu?
bende mantar olduğunda aynı durumu yaşıyorum özellikle de arka arkaya ilişki olduğunda oluyor bu durum
senin dediğin akıntı adet öncesi bende de oluyor dediğin gibi krem şeklinde ve yoğun
İnşallah gelmez reglin bende iliski olacağı gunler takiyorum sabahına kalmadan abdest almak icin çıkarıyorum sonra tekrar gene iliski olacagi vakit takiyorum bakalim benimde haziran 4 gibi bat bakalım ne olcak inşallah olmayiz regliiiii:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen uzulme bebegim.hersey olacagina varir.zaten burda uzulmek yasaaaaakk.duymocsm bi daha karamsarlil falanda yasak.Allah ne derse o olcak zaten.bunu ne sen ne bi baskasi ne den ben degistiremeyiz.kimiz biz yaaaa.kendinize gelin litfen yalvariyorum uzulme.ruhsal acidan Allahin verdgi beyne psikolojiye zarat verme hakkiniz yok.
Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Biraz kendinden bahseder misin bir bat tarihi verirsen uğurlu listemize ekleyelim seni de uğur getirsin inşallah...
Kızlarrrrr....
ilişki sonrası mantar olmanın nedeni eşlerinizde mantar olmasıdır dikkatli olun. Eşinizin bir ürolojiye gitmesi gerekiyor bence.Bu arada bende de mantar vardı ama aşırı kaşıntım yoktu. dr ilaç verdi ama ben bir vajinal krem kullandım bir de 1 lt suya 6 çorba kşığı elma sirkesi ile her wc ye gittiğimde pamukla temizledim. şimdi tertemiz :)
Canim sana nasil tavsiye ettiler uygulaman icin anlatsan merak ettim de; )
ayyyy ınsallah olmam yaa. ama benımkının mantar oldugunu sanmıyorum. ılıskı sırasında acıyomu pekı kukuşun
Valla canım cok tavsiye ettiler hatta bi arkadas aşılama ya gideceği gun vurmuş beline ve bebeği tutunmus cok şükür bende deniyorum inşallah vesile olur banada:)
anladım canım ama canımızı sıkmamamız gerekıyor.kıstler ıcın doktorun onerdıgı kurler fln war mı ? ınsallah duzelırsın kıstlerden kurtulursun hemen pesındekı ayda da hamıle kalırsın canım :) benımde agrılarım kesıldı. adetım ben gelıyorum dıyor bana
Ikisi de ayni gibi canim
Bi de yeni mi basladin testi yapmaya
Sana tavsiyem adetinin bittigi gun başla
Benim de bat 3 haziran 16 mayista cift çizgi çıktı
eğerki kızarıksa acıyor , hatta kup kuru oluyorum. İğrenç bişi
Elma sirkesi veya karbonat.. Gerçekten işe yarıyormuş..
Benim eşim gitmez doktora bu konularda tam bir uyuzzzzzz
gelmesiiiiiinnn ...önceden gün bıle takıp etmezken sımdı hangı gun gelecegını bılıoruzz..bı ara yıne bole cok takktm bu gunlere.sonrasında kıst tedavısı gormeye baslayalı bırakmıstım o zamndan berı takıp edemıodumm..bu klupte takılmaya baslayınca yenıden takıp etmeye basladım.
Evet 2 gun oldu baslayali acaba kacirdim mi
merhaba kızlar nasılsınız:)
az once wc ye gıttım acık sarı renkte akıntım gelmıs. hıc bu kadar koyu kıwamlı gelmemıstı.tabırı caızse krem peynır gıbıydı. dun moralım cok bozuktu kendımı cok uzdum cok sıktım sanırım bu yuzden geldıhıc boyle akıntısı olan war mı aramızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?