- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #20.021
bilemem,, bilemessin... bilemeyiz gülüm
sadece siz böyle söyleyince inşallah diyorum hepp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilemem,, bilemessin... bilemeyiz gülüm
he hazalda hep uyudu ya bilemedide ben bildim siz bilemezsiniz evetbilemem,, bilemessin... bilemeyiz gülüm
he hazalda hep uyudu ya bilemedide ben bildim siz bilemezsiniz evet
yalanmı uyuz ben dedim sen hep uykusuzdum dedin ahanda ezelimede diyom o da uykusuzum diyo...durum aynı cevaplarda sen olsan ne düşünürsünba ba ba ba ba ba nasılda su üstüne çıkıyo yarebbim bu yaaaa
hiççççç üstüme alınmam
bilememeyineyi üstüne alınmadın sen şimdi
boşuna demiyoz takılın bize hayatı yaşayınAllah iyiliginizi versin muradinizi versin emiiii
Son mesajlari okudum hicbisi anlamadim gul gul oldum ama masallah size yaahu
bugün ben gidiyom eşim gelecek avm ye gidcez hadin iyi akşamlar hepinize yarın vedalaşırız
bugün ben gidiyom eşim gelecek avm ye gidcez hadin iyi akşamlar hepinize yarın vedalaşırız
hıc gırmeyecekmısınız buraya ya vedalasma fln hayırlı yolculuklar sımdıden ablacım ve ezel hayırlı yolculuklar dıkakt edın kendınıze :*:*
boşuna demiyoz takılın bize hayatı yaşayın
Canim bende haziranda geldi o ottan umreye giden bi arkadaşım getirmişti ama bana icilecek dedi suya koydum içtim ve hala hasta olmadım adetimin uzerinden 18 gün geçti
ewe tatlım ıcılenı de warmıs ama bana gelen ot sadece ustumuzde tasınıyo. ıcılen otla beraber ger gun meryem suresını okumak gerekıyomus we tılawet secdesı kılmak gerekıyomus.
test yaptın mı pekı yanı 18 gun gectıyse bekleme doktora gıt