Çocuğunuz için en iyisini düşünüyorsanız o evden ayrılcaksınız hatta boşanacaksınız bahane bulmadan.Ister anne sütü verin ister pamuklara sarın sağlıklı bi çocuk büyüteceğinizi sanmıyorum bu şekilde.
Sen zaten ayrılmayı dusunmuyormuydun?Niye ilerisini merak ediyorsun? zaten çocuk onu göremeyecek ayrılınca..
Hani köye dönecektin?niye böyle birbirine çelişkili konular açıyorsun?
ooovvv çok aşırı sinirlenmişsin sen ama sinirlenmemek elde değil. keşke ayrı ev durumun olsa.
Anlaşılan senin boşanma gibi bir planın yok ki İLERİDE ONA ANNE dermi diye soruyorsunuz...
Birde sütünüz yoksa zaten mama vereceksiniz ama süt var ve bebeğiniz emiyorsa nedir bu mama derdi???
Belli ki kvniz bebeğinizin sizinle aranızda bağ olmasını istemiyor
Birde eşiniz sizi sevseydi eger,asla kimsenin size tek kelime etmesine izin vermezdi
İş eşinizde bitiyor
Ve siz bu aileyle hep mutsuz olursunuz
Az önce oğlunun çocuğunu doğurmayı zikretmiş bir kv,şimdi de kendi çocuğuymuş gibi seven
Neden aynı evde oturma ısrarı?
Kendi kendinize yapıyorsunuz ne yapıyorsanız.
Maddi durum vs bahane onlar,çıkın ayrı eve kafanız rahat etsin.
Üslubunu hiç beğenmedim çok terbiyesizce ifadeler bunlar. Daha kibar bi şekilde konusabilirsin. Çocuk senin çocuğun istemezsen vermezsin mama senden gizli içerecek hali uok.
Abarttığımızı düşünmüyorum, muhtemelen ilk bebeğiniz, böyle hararetle çıkışmanız gayet normal.Çok öfkelenmişsiniz belli. Ama öfke insana hata yaptırabilen kuvvetli bir duygudur, haklıyken haksız hale gelmeyin, aman dikkat. Dilinizin biraz kemiği olsun.
Eski konularınızı bilmiyorum ama birtek bana mı çok ağır ve aşağılayıcı geldi tavırlarınız anlatımınız ?
Ne olursa olsun o yıldız koyduğunuz kelimeler çok ağır bilemiyorum
Ne yaşanırsa yaşansın eğer olmuyorsa zorlamanın mantığı yok !!
Kadın kendince doğru olanını savunuyorsa bir babaanne olarak sizde daha seviyeli şekilde anlatıp tatlıya bağlayabilirsiniz diye düşünüyorum.Yada çıkamadığınız yerlerde eşinizle istişare edebilirsiniz.Eşinizde anne yanlısı ve sizi yeriyorsa zaten sağlıklı bir evlilik beklememek gerek burada....Yapılacak belli
çok merak ettim öncelikle eşiniz denen o şahsiyet napıyor neci oluyor bu durumda?? kaç yaşındasınız acaba birde ?
Tavrınız hiç hoş degil..
Önceki konuyuda biliyorum..
Sizde az degilsiniz demekki evde ondan çıkıyor kavgalar
hay ağzına sağlık... işte bu yaaa, bunlara haddini bildirmezseniz her seferinde level atlayarak devam ediyolar kaynanalığa. Ama bişeyi de söylemeden geçemicem. ilk torun sanırım, belli çok seviyo yaaa. bi yandan da acıdım bu abartılı tavırlarına kaynananın.
Bence siz kayınvalideyi bırakın da eşinize bakın. Siz geçenlerde kocanızdan dayak yiyen üye değil misiniz?
Şimdi derdiniz kayınvalide mi? Cidden soruyorum. O dayak olayını ne yaptınız? Dayak olayını kapatıp kayınvalidenizle ne zaman didişmeye başladınız?
kv deniz sinir bozucu ama sizin de kalır yanınız yok bence
üslubunuz çok avam.
19 yaşında konu sahibi, 1 sene önce de evlenmiş olsa.. Bir de bir sürü olay bence sinirini kusmuş şuan, sürekli böyle olmadığı doğruysa birikmiş şeyler var ve çok anormal bulmadım.
Ama şunu bilin konu sahibi, sizin sıkıntınızın kaynağı kayınvalide değil, eş.
Siz muhtemelen kv olmasa bir şekilde ittirir yürütürüm diyorsunuz ama bir gün dayaktan ölmezseniz tabi, Allah korusun.
Geçmiş gitmiş artık ama bu eşle nasıl evlendiniz bu yaşta merak ediyorum. Yazık olmuş.
Allah akıl fikir versin bu üslupla nereye varırsın bilemeyeceğim ileride bir oğlun olursa o hakaret ettiğin KV kervanına sende katılacaksın annen kizkardesin hatta kızın bile yazık yani hiç bir şekilde sevmiyor olabilirsin ama bu üslubu ve bütün KV genellemen çok çok terbiyesizce o evden ayrilabiliyorsan ayrıl olmadı eşinden ayrıl hiç bir güç senin bebeğin annesi olduğun gerçeğini değiştirmez
Çocuk bağlanır Babaannesine, beni istemez diye korkuyorum
Benim kv. de çocuguma benim sütümün yaramadığını mama verirsem kilo alacagını felan söylüyordu hep. Sürekli 2 evlat yetiştirdim bu işleri bilirim elbet vs vs kafamı şişirirdi. Asla kavga etmem ama gülerim alttan alttan ona yeter çünkü bunlar Cehaletten başka bşrşey değil senle aynı bilinçte olmasını bekleme. Ama bi anne için sinir bozucu olduğu kesin. Zaten kv ile yaşamak zor bide anne olunca stresin belli ki daha çok artmış.
Çok çirkin sözleriniz var. Sinirlenmiş olabilirsin ama saygıyı kaybetmemek lazım yok mamaları döktüm diye kudurdun galiba demek seviyesizlik bana göre ki eşinin buna müdahale etmemesi ilginç.
Hayır yani illa yap ver dememiş ki kadın istemezsen zaten vermezsin sütün varsa ama evde duran mamayı al yırttım ya kudurdun demek inadına yırtmakta çok sağlıklı bir şey değil. Evin bir köşesinde dursun evde duruyor diye vermek zorunda değilsiniz lazım olur diye demiş ne var bunda bilemezsiniz ki her daim sütünüzün olacağının garantisi mi var hele konuya başlarken mi argo kelimelerden söz etmiyorum bile bence önce kendi davranışlarınızı düzeltin. Kaynana öyle seviyor diye seni annesi bilmeyecek diye saçma şey olur mu hiç?
Az daha ZAMAN lazım banaSen hani gitme planlari yapiyordun hayirdir? Yeminle onceki konularina o kadar dil doktugume yaniyorum. Nato kafa nato mermer. Sen ne gidersin ne ayri eve cikarsin. Hos ciksan o manyak kocanla ne olacak? Yazik o cocuga. Psikopatlarla birlikte buyuyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?