Bütün KV'ler sinir bozucu.

Aynen, bir evde ne yazık ki mümkün değil, ama az daha ZAMAN

Sen zaten ayrılmayı dusunmuyormuydun?Niye ilerisini merak ediyorsun? zaten çocuk onu göremeyecek ayrılınca..
Hani köye dönecektin?niye böyle birbirine çelişkili konular açıyorsun?

Çocuk bağlanır Babaannesine, beni istemez diye korkuyorum

Biliyorum, haklısınız.

Hissim elimizde mi? Koca'da bitiyor iş. Hele koca birde ANA KUZUSU oldu mu? İşin iş.

Üslubunu hiç beğenmedim çok terbiyesizce ifadeler bunlar. Daha kibar bi şekilde konusabilirsin. Çocuk senin çocuğun istemezsen vermezsin mama senden gizli içerecek hali uok.

Elinde olsa gizlice verecek, kendi ağzıyla söylüyor. Bebeğim aç. Ama "bebek aç" demez, "Getir biberonla çay içirelim, su içirelim" diyor, amacı ne yanı? Çoçuğun emmesini istemez gibi duruyor

Biliyorum, biraz ahlaksızca oldu, ama bi an sinir işte...

Kocam ANA KUZUSU, ana-oğul bana hep iftira atarlar, çok seviyorlar adam suçlamasını ??

Tavrınız hiç hoş degil..
Önceki konuyuda biliyorum..
Sizde az degilsiniz demekki evde ondan çıkıyor kavgalar

Yok ben bu zamana kadar herşeyine "Tamam" dedim. Bugüne kadar hiç kavgamız olmadı, ama "Evlat" insan için gerçekten çok kıymetli, ve hassas oluyor, artık son zamanlarda bende kendimi tanıyamaz oldum, ama biraz tavrımı koysam, durum düzelir sanmıştım, ama nasılsa boşanacağım...

İlk torunu değil, ama ilk torununa bu kadar düşmemiş, benim kızıma neden bu kadar düşkün, sanki anası gibi davranıyor ben anlamadım

Didişmyorum, zaten az kaldı gideceğim, sadece az daha ZAMAN'A ihtiyacım var

kv deniz sinir bozucu ama sizin de kalır yanınız yok bence

üslubunuz çok avam.

Bi an sinirle yazmışım, ban yedim ondan sonra, daha yeni aklı başında bir şekilde okudum, o yüzden size katılıyorum

Aynen, 1 senelik birikintim bu. Çok sinirlerim bozuldu ya

Senin kv de jocasta sendromu var ondan yapiyor.Oğluna cinsel tutku da iceren aşırı sevgi ve bagimlilik geliştirmiş.
Onun dışında ev ev olmaktan cikmis terör esiyor bu kadar kavga gürültü ile cocuk buyumez timarhaneye donmus ev. Hatta timarhane daha iyi bile olabilir.
Bosanmayacaksan bari ayri eve cikin diğer konunda da demiştim...

Bi an sinirle ne yazdığımı bilemedim, ama İnan'ın hayatta saygıyı elimden yitirmeyen bi insanım sadece konu 'BEBEĞİM' olunca hassaslaşıyorum

Aynen birde zaten kalabalığız, bebeğime vakit ayıramıyorum sürekli onların kucağında, çamaşır, yemek, bulaşık, temizlik herşey bende 1 evde 8 kişi yaşıyoruz, bu işlere yetişmem zor oluyor

İlk evladım o yüzden korkuyorum, üslup yanlış, farkındayım, bunu yazdığımda da belirttim zaten, ama "İlle mama verelim, mama verelim " diyor ben buna sinirleniyorum, bebek konuşabilse "Şuna 'Pis Karı" de yavrum" diyor. Böyle bi şey mi var ya

Az daha ZAMAN lazım bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…