Bütün KV'ler sinir bozucu.

Onceki konudan dolayi herkesin sinirleri bozuldu. Konular da verdigi cevaplar da cok sacma... Ben goz ardi ediyorum kullaniciyi.

yediği dayak umrunuzda değil de mama mi umrunda
gerçekten artık aşırı sinir oluyorum size
can güvenliği yok o bebeğin o evde ama anasinin derdi niye kv mama vermiş
eski konulardan birinde fotoğrafta ad soyadı görünüyor
gerekirse bunu kullanacağım
şu an o bebek için yapacağım bir şey elimden gelmiyor buna da ayrı üzülüyorum

Bütün kayınvalideler diye genelleme yanlış.
Burda okuduklarımdan sonra benim kayınvalidem melek. Valla şükrediyorum daha çok seviyorum kayınvalidemi.

Ayrıca siz ailecek bir terapiste gidin bebeğinin geleceği pek parlak değil..

kullanıcı adını değiştirmiş ama profil resmi profil mesajı aynen duruyor anlaşılıyor yani..yazık ya o bebeğe çok üzülüyorum

Öteki konunu da biliyorum ailecek normal değilsiniz yazdıklarından da gayet anlaşılıyor seni ayakkabıyla döven kocişkon napıyor iyi mi?

Evlilik önemli sen bekar bekar ne bilicen
Banlıydım konusunu okudum ama güldüm valla boşanıcam falan diyordu babasına gidip söyliyecekti hey Allahım ya
Konu sahibi yazdığın cümleler çok kötü

aynen ben de banlıydım nerdeyse bi haftadır. en çok bu kadının konusuna yazasım geldi.

Almanyada yasiyormus konu sahibi, burda her turlu yardim var, evinin kirasini ödüyorlar cocugun giderleri esyalari hepsi aliniyor eline yiyecek icicek kiyafet vs vs icin para veriyorlar ustune cocuk parasi aliyorsun, calismak istediginde ana okuluna para ödemiyorsun. Yani almanyada cok sukur her yardim Var heleki cocugunu yanliz buyuten anneler icin.

inanın benim yapmak istediklerimi yapıp demişsiniz.. eşinizin ve kayınpederinizin yanında biraz rol yapın terslemeyin yani tüm kvleri kendi silahlarıyla vurmak lazım ağzınıza sağlık sevgili kardeşim .

'çocuk' olayı girince fazla hassas oluyoruz, yalnız değilsin. biraz salmayı öğrenmelisin. stres de bebeğe zararlı.
bazen oğlumu babasından bile kıskanıyorum. haklı olabilirsin ama..

benzer şeyleri yaşayan, duymuş, tecrübe etmiş bir anne ..

İnsanlar haddini aşmadan ve terbiyesizleşmeden de kurallarını net bir şekilde anlatabalir diye düşünüyorum. Üslubunuz gerçekten berbat, sizin de kayınvalidenizden aşağı kalır yanınız yok hatta bana göre fazlanız bile var.

Doğru haklısınız, ama evden şu an hemen çıkıp gidemem. Azıcık daha zaman'a ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…