Bütün KV'ler sinir bozucu.

Biliyorum, konuyu düzelttim zaten.

bence mamaya cocugu alısırrarak bebekle aradankı emzirme bagını koparmaya calsııyor.böylelikle cocugu kendine daha da alıstıracak bıberona mamayı koyup kendı verecek.senı kıskanıyor.cok fenalarrr

Bende öyle düşünüyorum ve öyle zannediyorum, ama böyle bişeyin olmasını istemiyorum

Az daha ZAMAN. Az kaldı.

Canım nasılsa boşanacagım diye bu kadar salma bence belki herşey yoluna girecek ama senin tavrın etkiliyor sen sakinligini koru istemiosan yine boşan

Yegenlerimi hep annem diye severim. Yakin oturuyoruz hepsi elimde büyüdü. Hic biri de anne demiyor bana :) embesil mi bunlar annesini ayirt edemesin. Allahtan anneleri sizin gibi garip alinganliklara sahip degil, bir kez daha sukrettim.
Biz aynı evde oturuyoruz, bebek ağlasa dayak yerim, ağlamasa "neden uyanmaz" derler, emziriyorum "mama verelim" derler, mama versek "çocuğu emzirmiyor fiziği bozulacak sanki" derler. Ben ne yapayım ya. Çok kişinin başına gelmiş böyle? Babaannesine "Anne!!" diyen

Para verip almadı, ben almıştım olur olmaz diye?? Kadın çantamı karıştırmış almış mamaları içinden, kendi odasına şaklamış, bebeğimi tam emzireceğim, çıkarmış 3 mamayı da "Hangisini yapsam acaba?" diyor. Başınıza gelmediği için bilemezsiniz, çok ZOR

Çocuk parasını da, eşim kendi kontosuna almış, bana sormadan etmeden ???

Almanyadaymışsın neden devlete sıgınmıyorsun ? Çocugunda var sana her türlü yardımcı olurlar ?

Yok az kaldı: Az daha ZAMAN

Açıklama yok. Çünkü bende dayanamıyorum

Kullanıcı adını değiştirmemin sebebi o değil, o kadar da saf, salak değilim

Eşim ANA KUZUSU. Beni tınlamaz şu geçtiğim 20 günü saymazsak, artık yolculuğa az kaldı biliyor, artık gönül alcam diye bakar

Ben bebeğimi kaybedemem, gideceğiz az kaldı zaten 2 hafta sonra yeni bir hayat, yeni bir yaşam :)

Bundan sonra parlak olacak

İşte bunun hepsini anlatmak için Dil lazım ama ne yazık ki 6 yıl ne Almanya'yı görüp konuşmadığımızdan, Dili unuttum

Eve gerek yok, biz zaten gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…