• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün KV'ler sinir bozucu.

Bütün KV'ler aynı b*k. Benim KV g*t gibi zaten, ağzına s*çasım geliyor. Benim KV, ikidebir bebeğime "Hazır Mama" verme derdinde. Ama bende kesin tavrımı koydum. Evde olur, olmaz diye hanımefendi mama koymuş 2-3 tane, hepsini yırttım yırttım çöpe döktüm, sonra da bi kudurdu bi kudurdu, çocuğu kucağına alıp, ağlamalar, bağırmalar bana bela okumalar, nasıl cinnet geçirdi bi görseniz, resmen kendini bıçaklayacak zannettim. Sonra bende "Çocuğa mama verilmeyecek, veremedin ya kudurdun sen galiba" dedim. (Biliyorum biraz ağır konuştum, ama gerçekten doğumumdan beri "Mama verelim, mama verelim" diyor, ben ise emzirmek istiyorum, bebeğim için en iyi olanını istiyorum.) Kv'yi görseniz cinnet geçirecek sanki, hayretler içinde seyrettim yeminle. "Sen ayrı eve çıkmak için, bana herşeyi yaparsın!" diyor. "Evet" dedim. Önceden ne yaparsa, yapsın seslenmezdim. Ama konu "Bebeğim" olunca, hassaslaşıyorum, sinirleniveriyorum. KV severken "Annem, Bitanem, Annesinin Çiçeği, vs vs.." diye seviyor, içten içe ona da çok sinirleniyorum, ama ona da bişey diyemiyorum. Çünkü, bebeğin annesi benim. O niye "Annem" diye seviyor. İlerde bebeğim Babaannesine "Anne" der mi? Acaba beni Annesi bilmez mi? Tanımaz mı? Bundan korkuyorum???
Birde iki de bir "Benim memelerde süt olsa emzirirdim kuzum seni, ama yok." diyor. Ne demeye getiriyor yani lafı? Misafirler geldi mi hemen "Çocuğu getir bana ver!!" diyor.? Millete "Çocuğa Babaannesi bakıyor" dedirtecek yani?? Ben anlamadım ya bu kadının amacını KP'ye hemen beni şikayet etti "umut_kelebeqi bana "Mama veremedin diye kudurdun galiba sen" dedi" dedi. KP'de "Hayır o çocuk 2 sene anne sütü emecek, niye mama verilecekmiş, olmaz öyle şey" dedi. KV'de bi güzel ağzının payını aldı ama ne yazık ki hala akıllanmadı hala "Bir yere yedek mama koyalım" diyor. Bende her defasına "Kendin ye o mamayı" diyorum. Bişey diyemiyor. Çünkü artık o konuda ne kadar hassas olduğumu biliyor. Çocuğun Doktor termini oldu mu "Bende geleceğim, bende geleceğim" diyor. Yurt dışında yaşıyoruz ya "Sen bişey anlamazsın, ben sana tercüman olurum" diyor. Bende "Merak etme çocuğumun derdini, sıkıntısını anlayabilecek, ve anlatabilecek kadar Almancam var" dedim. Şimdi kızlar siz söyleyin. Ben mi çok abartıyorum, yoksa ciddi anlamda burda başka bi niyet var mı KV'nin? Birde bebeğim ilerde beni tanımaz da Babaannesini "Annesi" bilir mi?

Fikir verin gözünüzü seveyim ?
Bastan tavrini koyacak ayni eve cikmayacaktin. Emzirme konusunda haklisin ama tavrin ve tarzin çok ama çok çirkin. buyutecegin çocuğun seni ornek alacaginin farkında misin? Bu üslubunu en azindan çocuğun için değiştir. Karsindakini sevmiyor oluşun ya da onun hareketlerinin yanlis olusu seni ne yazik ki su üslubunda hakli kilmiyor.

Bütün KV'ler aynı b*k. Benim KV g*t gibi zaten, ağzına s*çasım geliyor. Benim KV, ikidebir bebeğime "Hazır Mama" verme derdinde. Ama bende kesin tavrımı koydum. Evde olur, olmaz diye hanımefendi mama koymuş 2-3 tane, hepsini yırttım yırttım çöpe döktüm, sonra da bi kudurdu bi kudurdu, çocuğu kucağına alıp, ağlamalar, bağırmalar bana bela okumalar, nasıl cinnet geçirdi bi görseniz, resmen kendini bıçaklayacak zannettim. Sonra bende "Çocuğa mama verilmeyecek, veremedin ya kudurdun sen galiba" dedim. (Biliyorum biraz ağır konuştum, ama gerçekten doğumumdan beri "Mama verelim, mama verelim" diyor, ben ise emzirmek istiyorum, bebeğim için en iyi olanını istiyorum.) Kv'yi görseniz cinnet geçirecek sanki, hayretler içinde seyrettim yeminle. "Sen ayrı eve çıkmak için, bana herşeyi yaparsın!" diyor. "Evet" dedim. Önceden ne yaparsa, yapsın seslenmezdim. Ama konu "Bebeğim" olunca, hassaslaşıyorum, sinirleniveriyorum. KV severken "Annem, Bitanem, Annesinin Çiçeği, vs vs.." diye seviyor, içten içe ona da çok sinirleniyorum, ama ona da bişey diyemiyorum. Çünkü, bebeğin annesi benim. O niye "Annem" diye seviyor. İlerde bebeğim Babaannesine "Anne" der mi? Acaba beni Annesi bilmez mi? Tanımaz mı? Bundan korkuyorum???
Birde iki de bir "Benim memelerde süt olsa emzirirdim kuzum seni, ama yok." diyor. Ne demeye getiriyor yani lafı? Misafirler geldi mi hemen "Çocuğu getir bana ver!!" diyor.? Millete "Çocuğa Babaannesi bakıyor" dedirtecek yani?? Ben anlamadım ya bu kadının amacını KP'ye hemen beni şikayet etti "umut_kelebeqi bana "Mama veremedin diye kudurdun galiba sen" dedi" dedi. KP'de "Hayır o çocuk 2 sene anne sütü emecek, niye mama verilecekmiş, olmaz öyle şey" dedi. KV'de bi güzel ağzının payını aldı ama ne yazık ki hala akıllanmadı hala "Bir yere yedek mama koyalım" diyor. Bende her defasına "Kendin ye o mamayı" diyorum. Bişey diyemiyor. Çünkü artık o konuda ne kadar hassas olduğumu biliyor. Çocuğun Doktor termini oldu mu "Bende geleceğim, bende geleceğim" diyor. Yurt dışında yaşıyoruz ya "Sen bişey anlamazsın, ben sana tercüman olurum" diyor. Bende "Merak etme çocuğumun derdini, sıkıntısını anlayabilecek, ve anlatabilecek kadar Almancam var" dedim. Şimdi kızlar siz söyleyin. Ben mi çok abartıyorum, yoksa ciddi anlamda burda başka bi niyet var mı KV'nin? Birde bebeğim ilerde beni tanımaz da Babaannesini "Annesi" bilir mi?

bence mamaya cocugu alısırrarak bebekle aradankı emzirme bagını koparmaya calsııyor.böylelikle cocugu kendine daha da alıstıracak bıberona mamayı koyup kendı verecek.senı kıskanıyor.cok fenalarrr

Canım kucağında minicik bebeğin var iken sinir krizi geçirip seni tekme tokat döven bir kocan var bunu sindirmişsin mama olayı hiçbirsey onun yanında. Bence fırsatın var ise kurtar kendini o aileden meleğinle mutlu bir hayat yaşayın beraber. Ve inşallah hayatın çoook güzel olur birlikte.

Ayrıca her koca her kayınvalide sinir bozucu diil canım. Senin bahtına çok tuhaf bir aile denk gelmiş ama bu durumdan zorda olsa kurtulmak senin elinde canım.

Senin çizgin bozuluyor o insanlarla yaşamaya devam ettikçe...." şiddet şiddet doğurur " sözünü direk sizin yaşantınızda görebiliyorum. Umarım o ortamdan ayrılırsınız en kısa sürede, bebeğinizin de sizin gibi o ortama maruz kaldıkça psikoloji diye birşeyi kalmayacak çünkü..

Sütün varsa ve emziriyorsan, mama almanin alemi ne? Herkes emzirsin ister senin kayinvalidede mama icsin diye ugrasiyor.

ya ne ayrılması allah aşkına. ayrılmaz sanmıyorum.

ilk sayfada bi arkadaş demiş ''senin kendine yaptığını ben bile hazmedemiyorum'' diye. imzamı atıyorum altına.
valla bu kadının dayak yediğini okuduğumda ben yemişim gibi zoruma gitti o hala yok mama yok kv derdinde... :KK20:
Evet haklısın sanırım.
Kadın dedinde..Çocuk işte.19 yaşında daha.aslında çok üzülüyorum onun için. Allah o kv nin de eşinin de cezasını versin ya..

Hahahaha kendin ya o mamayı :KK70:

İletişiminiz sağlıklı değil ama anladığım kadarıyla ikiniz de delisiniz. O yüzden aynen böyle devam edin.

Yegenlerimi hep annem diye severim. Yakin oturuyoruz hepsi elimde büyüdü. Hic biri de anne demiyor bana :) embesil mi bunlar annesini ayirt edemesin. Allahtan anneleri sizin gibi garip alinganliklara sahip degil, bir kez daha sukrettim.

Üsluba gel :kahve:
Nedense kk ile dalga geçtiğini düşünüyorum
Doğruysa yazdiklarin Allah size akıl fikir versin kör ile yatan şasi kalkarmış hepiniz aynı karakter :işsiz:

Yahu kaç yaşındasın sen çocuk tabiki sana anne diyecek annesi sensin. Ayrıca mamaları çöpe atmana sinirlenmiştir o da kadın para verip almış bu ne sinir bu ne öfke sende böyle. Biraz sakin ol kv ile geçinmeye çalış sonuçta hayat gülümsemek ve insanları kim olursa olsun sevmekle güzel. Kendine zindan etme hayatı da bu mutlu günleri de

Ben bu bayanin haline gercekten cok uzuldum. Yurt disinda yasayan esi ve ailesi tarafindan mutsuz edilmis, yalniz bir kadin o ve simdi de bir anne. Annesi tarafindan terkedilen, kocasindan dayak yiyen, kayinvalidesi tarafindan dislanan huzur eksikligi yasayip psikolojisi bozulan bir kadin. Eski konularini okudum ve bu kadina olan hinciniz ve uslubuna olan tavriniz dalganiz cok icler acisi. Anlasilan sorunlari var ve burda yazip paylasmak istiyor. Peki neden bu kadar sinirlisin onun derdine verdiginiz bu cevaplar neden acimasiz. Kardeslerim lutfen azicik anlayisli olun. Her dert her insanda farkli etki birakir, o kadinda daha farkli bir etki yapmis. Sakin olun yaziktir

Diger konularini okudum. Artik bir seyler yapman lazim. Hic bir bayan senin haketmiyor. Cesaretin yoksa yardim iste. Buraya yazarken bile uslubuna dikkat edemiycek hake gelmissin. Giderek daha cok zarar goruyorsun. Inan yavrunun bu halinden etkilenmemesi mumkun degil. Kurtar kendini ordan

Back