Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Erkeklerin en hassas noktası zaten bu "sayılma" meselesi.
Benim koca kafa da arada büyük bir çılgınlık yaptığımda böyle der.
Pisi sen zaten beni saymıyorsun hep bildiğini okuyorsun diye.
Of Alacım ya bence kendini suçlama kim ailesinin böyle bir şey yapacağını düşünür.
Diyelim yıllar önce aklına geldi ya bunlar böyle birşey yaparsa diye.
Napacaktın? Geri mi çekilecektin yoksa "Ala saçmalama ailenin günahını alıyorsun ne biçim evlatsın sen" diye kendine mi kızacaktın?
Öyle karışık ki sizin durum...
Bence bu olayı çözse çözse senin ailenin hatalarını kabul edip eşinden özür dilemeleri çözer.
Çok afadersin ama resmen yolunacak kaz olarak görmüşler sizi.

Merhaba arkadaşlar, beni de alın aranıza, olur mu?

Hoşgeldin aramıza..
bende seni diğer konularından biliyorum..

Açıkcası şuanda şok bir durumdayım..
Bu kadarını ciddi anlamda düşünmemiştim..
Bizim zamanında bu kadar elle tutulur sebebimiz olmadıgı halde zor zamanlar yasamıstık, değilki böyle tutarsızlıklar yasanmıs, üstelik geneli senin ailen tarafından..
Ve karsı tarafın eline resmen koz verilmiş, cok üzgünüm bu kadarını özellikle kız ailesinin yapabileceğini hiç düşünmezdim..
Öyle saf duygularım varki kendi ailemden biliyorum, ceplerindeki son kurusu ihtiyacımız olsa verirler bana da, eşime de..kii eşim benden cok onların cocugudur, onu savunurlar karsımda, ne bilim ayrım asla düşünülesi birşey bile değildir..

Anlamlandıramadım bende, hem asıl suclu ailen ve halen su üstüne cıkmaya calısıp üstelik eşini karalıyorlar..
Demiştin ya 'ailelerden oldu ne olduysa' bu yazdıklarından sonra tam olarak anladım..
Siz onlar dısında bir düzen kuramamıssınız..maddi manevi hep hayatınıza müdhale edilmiş..
Kacınılmaz son suanki durumunuz..
Eşinde, sende yorulmakta cok haklısınız..
Ama ben herseye ragmen ayrılacagınızı düşünmüyorum..
Eşin suanda kendini herseyden soyutlamıs, bir nevi dinlenme süreci gibi birşey vermiş kendine..
Zaten senin sevginden emin, o kendini toplayınca seni eskisi gibi bulup alacagını da biliyor, oyüzden kafası rahat..
Seni kaybetmeyeceğini bildiği için kendine zaman verebiliyor, yoksa sensiz olabileceğine ben ihtimal vermiyorum..
İnş en yakın zamanda tüm bu olanlardan kendinizi soyutlayıp, yepyeni bir baslangıc yaparsınız, senin bu süreçte yapabileceğin tek sey ise kızınla avunmak, ona mutsuz gözükmemek..

Atlatacaksın bu günlerim canım benim böyle düşün

cok haklısın canım, artık yapacak bişey yok zaten..
olan olmuş..
bundan sonra da iyi bişey yaparlar, gönlümüzü alırlar gibi bir beklentiye girmemesi lazım..
daha cok kırılmasın diye söylüyorum..
normalde tam tersini söylerdim ama yazılanlardan sonra bu kanıya vardım

Buarada herkese GÜNAYDINLAR..
çOk güzel bir gün olsun inş

Son düzenleme:
Mİnik bir ekleme daha yapayım:
Eşim hiç bir zaman YA AİLEN YA BEN demedi. Onun tek istediği bu olaylar başladığı anda (kirayı ödemeye başladık o filmin sonunu gördü) o evden taşınmamızdı. Ben ödediğimiz paralar olduğunu ve onların vereceğini söyledim. (babama güvendim yani). O ise inatla bu evin bir gün satılacağını ve bizim hiç bir şey alamayacağımızı, benim bu kadar insanlara güvenmemem gerektiğini söyledi.

Hatta bana en son dedi ki:
"Senin gözün kapının önüne konulduğumuz gün açıldı."

Canım, hadi diyelim ki ev olayında haklılardı (nasıl olur bilmem ama varsayıyorum), en son olayda en azından babam bir tel açıp "ya oğlum böle böle bişey olmuş duydum, üzüldüm. kusura bakma unutulmuş (ya da ödedim benim haberim yok) varmı yapabilecek bir şey?" diye sorsa gene olay bu kadar büyümeyecekti. O bile yapılmadı !!!! BUndan sonra hiç yapmazlar.

Kızlar ben cıkıyorum..
Toplantı var..
alısveriş merkezinde iş yeri almayı düşünüyoruz..
İnş olur..
Gelince yazarım gelişmeleri cok öpt hepinizi

Offfff yorum yapıcam dedim ama yok yok susuyım ben...

anladığım kadarı ile eşin senin ailene bu kadar güvenmeni kendine saygısızlık gibi algılamış
kızının orda kalmasıda eşinin değil senin kararın galiba
bi erkek için ağır bunlar herşeyi sen biliyosun bana ne gerek varki durumuna gelmiş
sende o yorulmasın herşeyi ben hallederim mantığı ile hareket etmişsin
sabır ala eşinin sakinleşip bunları içine sindirmesi uzun sürer gibi
ama seninde adamı ikna için net tavırlar sergilemen lazım

kızımızın orda kalmaya başlaması mecburiyetti. ben kız 2 yaşındayken işe başlamıştım. yuvaya vermeyelim başta vs derken. zaten baştan beri annem yardım ediyordu bebek konusunda. bir zaman sonra sanki onlar anne-baba biz üvey anne-baba gibi olduk. çok bağlandılar birbirlerine, ayıramadık.

sua ediyorum birtanem. başka yapabileceğim hiç bir şey yok. diyorum ya kapadı bütün kapıları. tek korkum düşündükçe aklına hep huzursuzluklar gelecek, öfkesi katlanacak.
bekliyorum...

alacım
az çok böyle birşey olduğunu tahmin etmiştim
eşinde kendine göre haklı elbette
kendi yaptığı şeyleri sende de görmek istemiş
sende duygusal açıdan yaklaşmışsın
evliliklerin başkası yüzünden bitmesi beni herzaman üzmüştür
eşinde toparlanıcak inanıyorum ben buna

sanıyorsunuz ki dert açıyorum kendime. sanıyorsunuz ki hiç derdim yok. Herkesin öyle sanmasını sağlıyorum maskelerimle. anlatmıyorum. ufacık bir şey dahi anlatmıyorum. Nasılsa anlattıklarım da yanlış anlaşılıyor. kimyasallara sığındım artık içimde büyüyen şeyi durdurmak için. bilmiyorlar. bilmiyorsunuz. bilmeyin. özürlerim samimi gelmiyor. inandıramıyorum. gerçekten öyle olduğuna bir yerimi yırtsam dahi inandıramıyorum. bazıları diyor ya hani "ben ölüyorum" diye, ben ise çürüyorum. ölmeden çürümek kadar iğrenç bir şey yok. keşke ölsem. keşke ben ölüyorum desem. ama ben çürüyorum.

:2::2:

lütfen böyle yapma kendine. bir evladın var senin onun için en başta güçlü olmalısın
geçicek bu günlerde biraz sabır
eşinde bitirmeyecek evliliğini ben inanıyorum
döndüğünde sende onun önem verdiği konularda daha farklı davranıcaksın
biraz sabır olurmu

konunu takıp edıyordum arkadasım son durumu ogrenınce dahada uzuldum...
ama boyle yapma lutfen kendını evladını dusun yapma boyle...
tabıkıde haklısın haklı oldugun yerler cok.. ah ahhh neler yazmak ıstıyorum suan ....ıcım acıyo ama ıcım yanıyo...boyle konuları gordukce daha uzuluyorum.. ufak meseleelr yuzunden kayınvalıdeler! yuzunden evlılıkler bıtıyoooo

şu anda herşeye rağmen nefes alabiliyor isem bunun tek sebebi kızım zaten.
İnanın gücüm kalmadı. Dayanamıyorum.
Özlemim bir yandan, keşkelerim bir yandan çaresizliğm bir yandan.

Yapabileceğim hiç birşeyin olmamasına alışık değilm ki ben.
Hep birşeylerin çözümünü buldum.
İŞyerimde, ailemde, evliliğimde.
Ama bu sefer elimkolum bağlı
ve ben NEFES ALAMIYORUM.
KALBİMİ BİRİ ELİNE ALDI SIKIYOR SANKİ
İNSANIN BURNUNUN DİREĞİ SIZLAMASI NE DEMEKMİŞ
ÖĞRENDİM.

YARABBİM HİÇ BİRİNİZİ BUNLARLA İMTİHAM ETMESİN HEP MUTLU HUZURLU OLUN SİZLER...

yapma bunu kendne lütfen zaman ver oda senin pişman olduğunu gerçekleri gördüğünü biliyorsa bırakmaz seni kolay kolay..
yapma lütfen kendini içten içe yeme..

KIYAMAM BEN SANA.

HEPİMİZ İÇİN DUA EDİYORUM CANLARIM.

ALLAHIM ARTIK YÜZÜMÜZE GÜLSÜN.

aMİN...

yapma bunu kendne lütfen zaman ver oda senin pişman olduğunu gerçekleri gördüğünü biliyorsa bırakmaz seni kolay kolay..
yapma lütfen kendini içten içe yeme..

Canım lütfen her saniye düşüne düşüne eziyet etme kendineSana yardım edebilmek, mutlu olacagın bişeyler yapabilmek isterdim..ama ne yazık ki elimden gelmiyor

Canım lütfen her saniye düşüne düşüne eziyet etme kendineSana yardım edebilmek, mutlu olacagın bişeyler yapabilmek isterdim..ama ne yazık ki elimden gelmiyor

Ben 10 senedir her sabah onunla uyandım.
Yanımda olmadığında sabah gözümü açtığımda onu uyandırdım telefonla.
Gün içinde olan en ufak şeyi bile aradım haber verdim.
Durup dururken SENİ SEVİYORUMMMMMMMMMMMM diye mail attım ona.
İşten çıkarken aradım, eve girince aradım, yatarken aradım.
Bomboş kaldım şimdi.

O da eksikliğini yaşıyor bunların eminim kendi adım kadar.
Ancak bana göre gene 1-0 önde olduğu için duygularını bastırıyor.

Diyorum ya ben sadece bekliyorum.
Ne çalışabiliyorum, ne yiyebiliyorum, ne uyuyabiliyorum.
5 kilo vermişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…