Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

desen ki kızımla ben orda kalıcam sen gidersin bi yere olmaz mı..
yada evde bişey alacağım deyip temizlesen evini..
yani ay allahım işte bişey bilemiyoruz ki sana yardım edebilelim
vardın bunun bi çözüm yolu
en azından yapmış mı yapmamış mı yoksa eşin gerçekten bunu mu istiyor bilirdin
arayıp kayınvalideni büyü yaptırdığını biliyom allahtan korkun yok ne biçim bir vicdansızsın o yaptığın büyüler ayaklarına dolanır inşallah
mezarında rahat uyuyabilecen mi ..
deyip varya ağzına geleni sayacan..
birde müslüman geçinir senden daha dindardır allahtan korkar.. değil mi ne korkuymuş maşallah yuva yıkmak böyle kolay..

Bence de bir şekilde eve gitmelisin.
Kızını bahane et.
Bir youncağını ya da kıyafetini.

alacım cuma vakti diyince aklıma geldi
sela ile cuma vakti arası ne dua edersen kabul olurmuş derler
eşim denedi çok zor bi durumda ağlayarak dua etti kabul oldu iyi veya kötü

felak, Nas ve ihlas surelerini hergün 7 şer oku ve herşeyi allahtan isteyip herşeyin iyi olacağına inan
umutsuzluğa düşerseniz büyü dahda güçlenir falan demiş bazı hocalar ( ben onların yalancısıyım)

işte konu hakkında pek bilgimiz yok
büyü eğer ağır büyüyse sadece dua okuyarak bozamazsınız ama ayetleri bol bol okuyup allahtan iyiyi isteyin diyorlar
(
gördüm canım fotoğrafıda
hani diyeceğim ki insanları görünüşüne göre değerlendirme diye
ama sanki içindeki kötülük yüzüne yansımış yinede büyük konuşmayım tanımam bilmem etmem allah onuda islah etsin ne deyim..

Son düzenleme:

hayatımın hiç bir döneminde insanları ne para pullarıyla, ne okudukları okulla ne de kıyafetleriyle eleştirmedim.
Ama bu insan farklı.
Her şeyin en iyisi en pahalısı alınır ona.
Ancak misafirliğe giderken özellikle de gelinlerden birinin akrabası ise gidilen, nerde yırtık pırtık varsa onu giyer.
Hiç unutmam bir gün hastayım demişti gene seneler önce.
Acıbadem hastanesine götürdük.
Kış günü.
Ayağında ince çorap. Baş parmak kaçmış, parmak dışarda.
Onun üstünde yazlık terlik.
Bilerek yapıyor bilerek....

bizim eski sitede bir abla var.
Annemin arkadaşı.
Kahve falı bakar gırgırına.
Bugüne kadar bana ne dediyse hep çıkmıştır.
Yarın onlara gidicez.
Baksın bakayım ne diyecek.
Anlatırım size de....

Ay ne kadar rezil bir durum
Oradakiler gülmüştür eminim Acıbademe geliyor ama giyinmeye çorabı yok
Kız ALA ordakilere deseydin keşke bizim yan komşu çok hastalandı getirelim dedik bakacak kimsesi yok deseydin, ozaman görsün kim kimi rezil ediyor.

dünkü olay ordan çıktı canım
akşam kız evcilik oynuyordu ben fatmagül seyrederken.
Duyuyorum babasının benim adımı koymuş bebeklerine.
Olanları yaşıyor çocuk.
Msj attım buna.
Attığım masajı yazıyorum

msj 1-: "madem bu çocuğu dünyaya getirdik sorumluluğunu da taşıcaz. Neler söylüyor şu anda evcilik oynarken içerde. Ben de meraklı değilim istenmediğim yerde durmaya ancak madem eş olmayı beceremedik en azından ebeveyn olmayı becerelim. Karı koca olmak zorunda değiliz. Bana dokunmak benimle konuşmak zorunda da değilsin. Ben de değilim. Ama ...nın yanında mecburuz en azından birşeyleri anlayana kadar. Ben yarın eve gelicem ve konuşucaz. şimdi iyi akşamlar".
Cvp: Hayır

msj2-"... Neyin inadındasın bilmiyorum. Demek ki kendine güvenmiyorsun beni gördüğünde. Ben sana olanı söylüyorum. Bu bu kadar zor değil senin için yok olan biri için. Sinirlenmene hele hiç gerek yok. Ben de sana bu msj ı atmayı düşünmüyor oturmuş tv seyrediyordum. Benden nefret etmiyorsan gerisi kolay. Dediğim gibi bunlar telde konuşulacak şeyler değil. Karın olmaktan vazgeçtim. Gerisi yüzyüze konuşulsun".
Cvp:konuşucak bir şey yok yarın seni arıcam.

Msj3-"sen ben barışmak için yaptım zannettin anladım. Yarın aramana da gerek yok. Gelmicem vazgeçtim. Sen ne kendine ne bana güvenmiyorsun duygusal anlamda. Herşeyi tekrar yaşamaya gücüm yok. Tükendim. Ben konuştum ..yla. Cts sen de konuş bir zahmet. Ayrılmayacağımızı söyledim. Bu çocuk bizim. Biz böyle etkilendiysek o nasıl etkilendi kimbilir. Ayrılmayacağımızıa ikna et yeter. Bunu anne olarak söylüyorum. Seninse sadece arkadaşınım".
Cvp: Ok

Son düzenleme:

Bu saate kadar aramadımı ??
birde kırmızı ile işaretlediğim yeri anlamadım ben. özür dilerim

Bu saate kadar aramadımı ??
birde kırmızı ile işaretlediğim yeri anlamadım ben. özür dilerim

canım bu sms ler dün akşamdan.
sabah ise mail attım işte.
yok aramadı, aramaz da.
neye arasın? diyecek ne var ki?

kıza ayrılmayacağımızı sadece birbirmize kırgın olduğumuzu anlatmaya çalışıyorum şu anda.
dava açmak gibi bir niyet yok ikimizde de.
evlenmicez nasılsa hemen.
yavaş yavaş alıştırıcam kızımı.
gerekirse psikolojik destekle.

o yüzden, boşanma/ayrılma kullanmıyorum.
o da kullanmasın bunu söyledim.

hani sanki küsmüşüz gibi anladın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…