Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

canım anladım demek istediğimi.
ancak anlayamadığım nokta şu
bu adam daha bundan 2 ay önce annesini çıkardı evden.
hem de bütün oklar benim üstümeyken.
en güzel bahanesi vardı elimde.
beni suçlamak için tüm deliller aleyhimeydi.
o anda bile arkamdaydı.

bakın gerçekten bizim evde hiç kavga olmazdı.
zaten çok konuşan bir yapısı yok.
tez canlı olan benim. o sakin ve dingin yapı.

yani ben 1 günde özlüyorsam o 10 günde özlüyor belki anlatabiliyormuyum?

ona aç davayı dediğimde bunu da kabul etmiyor.
iki ucu ...lu değnek olduk çıktık yani.

bitti ama dava açmıyorum.
ben bunu evet bitti ama bak başka biri olduğu için bitmedi olarak algılıyorum.
gerçi algılarım ne kadar doğru artık o da tartışılır da....

ve ek olarak.
ben o eve gitmem
masaya yumruğumu vurmak için de gitmem.
ben bütün piyonlarımı sürdüm öne.
tüm hamlelerimi yaptım.
bir yere kadar...
bağrıma taş basarım ama bir daha o eve ben geldim diyip gitmem...

Ala aslina bakarsan
baska bir kadin olabilir dusuncesine girmedim
ben kendi ailesini dusundum
ama olmaz diye bir sey yok
pesimist ve kotumser bakmak gerekirse olabilirde baska kadin
ama oyle bir kaniya varmak icin suphe gerektirir
sen hic boyle bir sey yasamamissin
o zaman bu ihtimali kaldirabiliriz en azindan simdilik
ama
yoruldum diyorsa o ONUN VEFASIZLIGIDIR!!
tolere edeceksen bunu kendini harap etme!

yok Allah için çoğul konuşuyor.
benim yerime de veriyor kararı.
yorulduk.
tükendik.
birbirimizi mutsuz ediyoruz...
her zamanki z.yağı işte

başka bir kadın olamaz

gece 3 te de 5 te de olsa teli hep açıktır.
her şeyden şüphelenirim ama iki konuda kendimden daha eminim ondan

1-başka bir kadın olsa mutlaka söyler

2-patavatsızlık derecesinde dobradır. yalan söylemez çünkü kimseye müdanası yoktur.

Son düzenleme:
alacımmm sabahtan berı okuyorm ama solıcek tek kelıme bulamadım (allah yardımcın olsn kızın ve hayatın ıcın hayırlısını versın...

Evet iş gerçekten kocada bitiyor. Trlellim bunun yegane örneği. Allah bozmasın inşallah

İçim parçalandı birden.
Allah kimseyi sağlığıyla huzuruyla imtihan etmesin inşallah.
O kadıncağıza da şifa nasip etsin.

Birkadına sonuna kadar katılıyorum.
Ben de aynen bu soruların cevabını merak ediyorum :26:

alacımmm sabahtan berı okuyorm ama solıcek tek kelıme bulamadım (allah yardımcın olsn kızın ve hayatın ıcın hayırlısını versın...

yok ki canım söyleyecek bişey.
keçi inadı tuttu.
ben bile bulamıyorum diyecek birşey.
allahım kızımın yüzünü güldürsün başka bir şey istemiyorum ben...

sen adresi ver ben ifadesini alıyım... şaka bi yana bu duruma gelmenize gerçekten çok şaşırdım.. eşin ki seni ailesine tercih etmiş adam şimdi nasıl bu kadar kayıtsız kalabilir hayret doğrusu... benimde burnuma kötü kokular gelmiyor değil... sen dualarını oku ve allaha sığın rabbim karşılıksız bırakmaz.. yapan da varsa böyle bişeyi allah hakettiğini versin.

ama lütfen ve lütfen eşini bu dönemde rahat bırak.. biliyorum çok çok zor seni ben çok iyi anlayabiliyorum çünkü bende aynı senin gibiyim... ama zor günler geçirdiğim zamanda anladım ki bunu yapmak gerekiyor. benimde aşkımda gurur yoktur ama erkekler bunu böyle anlamıyorlar. nasıl olsa benden vazgeçemez yarına dayanamaz yumuşar diye düşünüp hareket ediyorlar...
okadar eminlerki bundan rahat rahat davranıyorlar. kendini biraz çek ki vazgeçilemez olmadığını görsün. kızın için bile olsa arama lütfen... bırak o arasın kızıyla görüşmek için bile olsa...
çünkü sen kızın içinde arasan onun düşündüğü kızımızı bahane edip arıyor olacak..
biliyorum çok zor ama 2 hafta 3 haftada olsa dayanmak zorundasın. bırak birazda o bahaneler arasın kendine seninle iletişime geçmek için... eşin seni gerçekten seviyor ama kaybetme korkusunu yaşaması için ona zaman ver. ver ki sensizliği dibine kadar yaşasın ve değerini bi kez daha görsün...

doğru söylüyorsun canım.
gerçi genelde o beni arıyor.
şu bankaya girermisin?
şuranın telefonu kaçtı diye.
O 5 arıyorsa ben 1 arıyorum hep de kızım iç.
Ama ne yalan diyim bu hafta çarşamba ve perşembe ben aradım hem de bizim için kızım değil.

Nasılsın ALA cım seni merak ettimmm. Eşim uyudu bebeğimide bi yandan sallıyorum bi yandan yazıyorum varmı bişi ALA???

nasılım?

berbattttt...
başım çatlıyor.
cuma-cts-pazarlardan nefret ediyorum.

cnmmm biz burdayız sıkıldıkça gir. dur sana özelden msn adresimi veriyim istersen kaydedersin konuşmak istersen konuşuruz muhtemel senden yaşça küçüğüm ama olsun herkesin problemi var konuşuruz dertleşiriz eğer istersen

çok yakın bir dostumla konuşuyorum şu anda msn de.
aslında eşimin arkadaşıydı. biz sonradan tanıştık.
10 senedir eşimi, 8 senedir de beni tanır.
az önce konuyla ilgili yaptığı yorumu aktarıyorum onun cümleleriyle:

"dogru dusunmek icin gormuo
nefretinden yada sevgisizliginden diil
bırak istedigi kadar dusunsn"

offfffff bırak ozaman ALA düşünsün bakalım o atsın adım yorma kendini üzme bedenini ne diyimm

önümüzdeki seçenekleri bir gözden geçirmekte fayda var bence...bu adam ya sevmiyor..ya seviyor ama artık bir yuva olmak istermiyor...ya seviyor ama ne yapacağını bilmiyor...başkasına karşı miilgisi var...seviyordu ama artık ne tahammülü kaldı yada tamamen düzeleceğine karşı umudu...seviyor ama eskisi kadar ilişkiye güvenmiyor ama her nekadar böyle düşünsede seninle boşnamaya cesaret edecek kadarda ipleri koparmak istemiyor...

ben başka bir kadın olduğuna dair hiç bir sezi alamadım durumdan..nedeni eğer hayatında başka bir kadın olsaydı vee bu nedenle ayrılma kararı alacagını bilseydi ailesiyle kötü olmayı fgöze alıpda annesini evden ayırmazdı...hattaa onun ıcın bulunmaz bir fırsattı...

seni sevmediğine de inanmıyorum..çünkü gerçekten bir insanı sevmiyorsan hatta nefret ediyorsan onun duyguları senın ıcın hiç bir önem arz etmez..onunla bosanmak demek kızının babasız kalacak demek olmadıgını bıldıgınden senınle bosanıp yolunaa devam ederdii...

seviyor ama ne yapacağını bilmiyor..bu da kuvvetli bir neden olabilir fakat ne yapacagını bılmeyen dengesiz davranır fakat bu gayet ıstıkrarlı bır sekılde senınde gorusmeyı ve gerekmedıkte ıletısımden itinayla kacınıyor...

seviyordu ama artık ne tahammülü kaldı yada tamamen düzeleceğine karşı umudu..ben kuvvetle ihtimal durumun bu şekilde olduğu kanısındayım.. sen senın aılen o kendisi kendi ailesii..hiç biriniz birbirinzde anlaşamıyorsunuz artık bunların arasında tampon olmaktan cok yorulmuş olmalı.. sana da canı ıstedıgı gıbı davranıyor cunku sen her kosulda kanatlarını açan birisin..o senin ona ne kadar bagımlı oldugunun o kadar ıyı bılıyorki bu da ona hala boyle inad yapmak ıcın vakit kazandırıyor..seni istedıgı kadar incitsin o istediğinde gerı donecegını adı gibi biliyor..

sex,sevişme her zaman sevme koşuluyla yaşanmaz..sevmesende bunu yaşabilirsin..fakat burdaa cok cok guzel bir sonuc var..bu adamın bunca yasananlardan sonra bıle senı hala arzuladıgı...bır erkek karısını hala arzulayabılıyorsa buda evlılıgını istese pekalada devam ettirebileceğini gorsterır

o senin bu durum hakkında ki düşüncelerini acıkca bılıyor..sen ona su sınyali altını cızerek verdın..senı sevıyorum sensız olmem ama sensız olmak ıstemıyorum...Sonucta adam boşanma konusuna yanaşmıyor değilmi yani ipleriniz şimdilik kopmamış durumda .. çözüm olarak iki secenegın vardı birincisi onu geri kazanmak ve yolları...sen bu yolların hepsını yaptın herseyı denedın ..keşkelerin kalmayacak kadar hemde..ve bir sonuç almak yerıne eşin daha katı yaklaşmaya başladı..ben butun kozlarımı koydum..elimden gelebi ardına koymadım ne ailem ne kızım nede sen neden bızı kurtarmaya calısmadıgınız dıyemezler artık..diyebilcek koşuldasın o zaman diğer çözümü gözden geçirmelisin...kaybedeceğin hiç birşey yok alacagım....umursamaz davranmak zorundasın artık..kötü davran demiyorum ama onun agzına bakıyormuş gibi davranırsan hala donmek ıcın bıraz daha zamanım var dıye dusunecektır..Kendi hayatını sankı ayrılacakmıssınız gıbı yoluna kurmaya baslaa...gercekten bır kuafore gıtt guzel cıcıler al kendıne ..bır kıtap secc bır cafede kendıne bır cafe ısmarlaa..boylece pazar gununden nefret etmezsın...bu sadece bır gunluk bır durum..kendinin farkınaa varr hala cok guzel bır bayansın vee cok guzel bir kızın annesısın..hatta evin bakırkoye yakınsa gel buluşup görüşelim. sana güzell bir kahve ısmarlıyayım..O ne kadar uzaklasırsa uzaklassın kendısı ıcın yanan bır kalbı bılmek ıcını ısıtıyordur ve dustugu durumda bencıl oynayabılıyor ama senın artık ondan uzaklastıgını gormesı eger sevıyorsa boşluğa düşürecek,kaygılandıracak neler oluyor ya deyip..işe yarayacaktır..eger yaramıyorsaa zaten ilişkinizi hiçbirşey kurtamadıgını gorursun ama artık daha guclu bır kadın olarak... yalnız bu umursamaz tavrına takınırken artık soyle olacagım boyle olacagım deme lutfen cunku neler olduguna daır merak uyandırabılıyorsan hala senınle ılgılenıyordur anlamına gelır..

burda eşine biri hariç hiçbir noktada kızmıyorum...bunları hepsı gelirr gecerr..sözler yaşananlar..incitmeler..ama tek bir şey canımı sıkıyorr..bu kadar bencil olcak yaşta bır adam degıll olgun olmalıydı..ıyı bır sırkette ust düzey yonetıcı bırı....ben senı ıstemıyorum gelmıycm gorusmıycem..ayrılmak ıstıyorum dıyorsa...o zaman hakkıylaa yapmalıı..senı gormek ıstemıyorum ama bosnamakta ıstemıyorum..yanı ayrı yaşayalım ama sen yıne benım karım ol..bu tamm bır haksızlık sacmalık duzenbazlık..senın hayatına nasıl boyle comak sokabılırkii..senın yazdıklarını dıdık dıdık okuyorum..gercekten cok akıllı bır kadınsın ..sen burda gell ıcını dok ıstedıgınn kadar... bızz burda sana yardımcı olacak sekılde kulagına su kacıralım ama bılıyorumkı yıne de kendı dusuncelerınde hareket edeceksın o yuzden fazla ısrarcı olmyacagım:)))senden tek dileğimm bu adamı sallamıyormuş gibi görün telefonu aradıgındaa mumkunse acma bır ıkı saat sonra ac mesela..14 senelık evlılıge yakısırmı bu lıse bebesı gıbı oyun cevırmek dıye dusunmee..cunku yarattıgın adam dışarda armatorr olsunn içerdee tam bir bebek!

not: arkadaslarım bu yazdıklarımaa olumlu yada olumsız bır yanıt yazarsanız cok ıyı olur cunku ben butun konuyu ve butun seceneklerı ozetledım hep beraber bır yolbulabılırızz... ayrıca gercekten ben bır bulusma ayarlamınızı ıstıyorum ne dersiniz..ayrıca alacım benım tanıdıgım bır yer var ama taa kurtulusta bakırkoydede bır falcı var ıstersen oraya gotureyım senı!

Canım ben harfiyen destekliyorum seni.
Gerçek bir durum değerlendirmesi için Ala geri çekilmeli ve eşini sudan çıkmış balığa çevirmeli.
Kendi hayatını kurmaya başlamalı ki bunun iki avantajı olacak:
1- Eğer eşi geri adm atmazsa Ala bocalama evresini daha az hasarla atlatır çünkü yeni hayatına adapte olmaya çalışıyordur zaten
2- Eşi bu yeni duruma şaşırabilir ve belki de kendisinin de çabalaması gerektiğini idrak edebilir.

Alacım ne olursa olsun yarın sen de dışarı çık.
Çok şükür ekonomik yeterliliğin de var.
Kuaför olur, alışveriş olur, masaj olur ya da sessiz sakin bir yerde kahveni yudumlayı kitap okumak olur.
Yeter ki kendine iyi gelecek birşey yap.
Madem ki durum böyle o zaman içindeki amazonu ortaya çıkar ve yeni yaşamına dört elle sarıl.
Zaten rahatsızlıkları olan bir insansın.
Allah korusun sinir stresle sağlığın kötüye giderse bunu hesabını ne Allah a ne de biricik kızına veremezsin.
İbadetine, dualarına sıkı sıkı sarıl.
İlla büyü yapmış olmaları gerekmiyor.
Sana da yüce bir varlığa sığınmak çok iyi gelecektir.
Bizim tüm iyi dileklerimiz düşüncelerimiz ve dualarımız seninle inan

ayyyyyyyy öğlenden beri girip girip okuyorum... içim şişti vallahi Tr_lelli işlerinizi düzene sokmanıza çok sevindim inan... Çok üzülmüştüm.. Özel mesaj ile de belirtmiştim hatta sana... Aslında A_L_A yı okumak için girmiştim ama.. hepsini okudum... Arkadaşlıklarınız o kadar hoşuma gitti ki... Adeta sevgi yumağı olmuşsunuz...
A_L_A arkadaşlara katılıyorum.. kaçan kovalanır... şuan sen onu kovalıyorsun ve o kendini Padişah tornu sanıyor... bırak biraz da o koşsun peşinden.. eğer koşmaz ise bilki bu işin içinde bişey var.. Nazar falan da olabilir.. kendin demişsin herkez imreniyordu bizim aşkımıza diye...

Bende eşimle problemler yaşıyorum... Önceden normal gelen şeyler artık gözüme batıyor.. Bazen düşünüyorum seviyormuyum ben bu adamı diye.. bazen kendimi onsuz bi hayat hayal ederken yakalıyorum... Ailem uzakta ben burda yalnız eşim ilgisiz... inanın kafayı yemek üzereyim.. bugün sinir krizi geçirdim.. ufak bişey yüzünden.. ama en sonunda patladım... biliyorum kendime yazık ediyorum kızımı çok üzüyorum ama.. hep veren ben olmamalıyım... birazcık da o vermeli... artık kenara çekildim bekliyorum... düzelirse yanındayız... düzelmez ise çekip gitmeyi bilirim.. arkama bakmadan... hemde başka bir ülkeye... Evlilik tek taraflı olmamamalı.. ileride keşke dememek için bekliyorum şuan.. son şansı.. kızımız için son şansı...

canım bu nasıl bir analizdir? bu nasıl bir çözümlemedir? inan bana şaşkınlık ve hayranlıkla okudum. belirttiğim paragrafı bir an eşim mi yazdı acaba diye düşünmedim değil. ellerine, yüreğine, diline sağlık...

sanırım hepimiz benim artık nötr olmamda hemfikiriz. benim mantığımda aynı şeyi söylüyor bir de şu lanet kalbim aynı şeyi yapsa... ama gördük ki yaramadı sevgi ilgi işte. olmadı-olamadı. demek ki tatktik değiştirme zamanı.

bugün sinemaya gitmeyi planlıyorum. kızım benimle işe geldi, babası burdan alıcak. kızımı sadece aşağı kapıya kadar indiricem asl arabanın yanına gitmicem. böylece bunun onu görmek için bir bahane olduğunu sanmasın.

dua edin bana nolur. Allahım bana güç versin, soğutsun içimi diye.

Tatlım bence aşağıya da indirme.
Geldim diye arayınca çok yoğunum buraya gelebilir misin de.
Eğer ısrarla gelemem diye tutturursa bir arkadaşından rica et indiriversin 2 dkda.
Ne o öyle beyfendinin ayaklarına kadar servis etmek herşeyi.
Hiç gerek yok.
O öğrenecek sana adım atmayı.
Herşeyi geçtim çocuğunuz için öğrenecek.
Boşansanız bile kızınız için ayda 1 2 kere ortaklaşa bir aktivite yapmak zorundasınız.
Çocuğun baba ya da anne tercihi yapmasına gerek kalmamalı, 2sine birden sahip olabilmeli arada sırada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…