Evet biz aynı evde minimum şartlarda konuşarak minimum şartlarda birbirimizle yüzyüze geliyoruz yüzyüze geldiğimizde bile birşey ben artık hissetmiyorum çok nadir eskiyi düşünüp kafamı kurcaladığımda hayallerimi düşünüp durduğumda ancak üzülebliyorum dedim ya yanında varken bile yok olmaya alışabiliyorsun..
sizin durumunuza açıkçası inanamyorum ama aklıma kötü kötü şeylerde geliyor büyü müyü yaptırmış olmasın bu senn kayınvaliden ayırmak için
yani yanyana bile gelemiyorsunuz ama en medeni şekilde verdiniz kararınızı yanyana gelipte yakınlaşmaktan korktuğunuz evliliği bitiriyorsunuz ve bu evliliği bitirirken en medeni şekilde verdik kararımızı diyorsunuz bilemedim ben bu işi..
bak biz medeni şekilde vermedik yedik bitirdik, ağladım sızladım ama şimdi törpülendi duygularım aynı şekilde değilim insan acı çekmeyede alışıyomuş bunu anladım aynı evdeyken acı içinde yaşayacağım sandım ama insan gördüğü şeyi görmemeye de alışıyormuş..
yeni alınan bir eşya ilk günlerde göz üzerindeyken alıştıktan sonra sıradan birşey nasl oluyorsa birbirimizin varlığıda okadar sıradanlaştı..
günahı boynuna benim aklıma da gelen şey aynı şey.
akşamları namazıma başladım bir süredir Allahım kabul ederse. Enerjimi bir yerde yoğunlaştırmak için.
İnanırmısın duaları okuyamıyorum, esnemekten.
Dün kızım yanımdaydı, o da öyle esne, esne kızın gözünden yaş geldi.
Ancak ne yapabilirim?
Hoca hoca dolaşıp paraları onlara mı kaptırayım?
Yokki bildik tanıdık güvenilir biri...
Allahından bulsun.
Daha önce yapmıştı tecrübelidir bu konuda....
Şu mübaretk Cuma günü herkesi Allah'a havale ettim.
Kİm ki benim canımı yaktı, benim kızımı gözü yollarda gözü yaşlı bıraktı,
Allah aynı acıyı onlara da yaşatsın, kalplerindeki ağrı sönmesin, vicdanları rahat etmesin, iki yakaları bir araya gelmesin inşallah.
Kızlar sustum sustum ama patlıcam söylüyorum artık.
Biz o son gece, cuma gecesi, bu kararı verdikten sonra, birlikte olduk.
O ya da ben istedim diye değil, gayet spontane.
Bir kadın hissetmezmi ya laf olsun diye mi kocası sevip okşuyor?
Ben burda bir tarafımı yırttım sevgisinden gram süphem yok diye. Bundan demiştim bunu...
Ama gücüm kalmadı....
Yok canım bu işler öyle hoca aramayla olmuyo ki arasan da nerden bulcaksın.
Bence sen ibadetine duana devam et, Allah a sığın.
Nas Felak ve Ayetelkürsi okuyorlar böyle durumlarda, sen de aklına geldikçe oku.
Ben de nişan hazırlıkları yaparken çok zor günler geçirmiştim bana böyle tavsiye ettiler.
Allah sıkıntılarınızı gidersin ne diyeyim ki...
Punchshe doğru söylüyor; yan yana gelmeye tahammül olmadan nasıl medeni şekilde bitiyormuş ben de anlamadım.
Kızlar sustum sustum ama patlıcam söylüyorum artık.
Biz o son gece, cuma gecesi, bu kararı verdikten sonra, birlikte olduk.
O ya da ben istedim diye değil, gayet spontane.
Bir kadın hissetmezmi ya laf olsun diye mi kocası sevip okşuyor?
Ben burda bir tarafımı yırttım sevgisinden gram süphem yok diye. Bundan demiştim bunu...
Ama gücüm kalmadı....
canım var bu işte bir iş sen kadar hepimizde inandık hani 1 inanır 2 inanmaz der birileri ala sen kendini kandırıyosun ama hepimiz inandık adam senin için anasını ayrı eve çıkardıda normal şeyler mi zor geldi bu inanılmaz
canım hocaya falan gitmene gerek yok
bi güzel yıkanın kızınla tertemiz gusül abdesti alıp nazar duası falan var onları okuyun, kızınada nazar duası oku bol bol birde ayetel kursi oku bol bol birde evine gittiğinde evini eşinin kıyfatelerini falan bir güzel yıka varsa bir bozuk pis su onlara bişey yapmıştır kahretmesin
bi kez yapan bidaha yapmaz mı kahretmesin..
benim bildiğim iyi dualar kötü niyetlilerin büyülerini dualarını uzak tutar
şimdi pek müsait değilim yazamıyorum ama birazdan ben sana bir kç dua ismi vericem
esnemek büyüye nazara işarettir
bende bi teyzemin evine gittiğimde esnemekten ölürdüm.. (vardı bişeyler)
canım onun hiçbirşeyini yıkayamam, çünkü onu görmüyorum çünkü evime gitmiyorum.
gidebilsem bana dediler ki sirkeli suyla sil evini dua oku.
ama yok yani öyle bir şansım.
ayy bilmiyorum...
niye gitmiyosun anahtarın yok mu?
kocan nasılsa ist da yok
git bigün ama gidemezsen de
bol bol otur dua oku varsa kötü niyetlilerin kötü niyetleri ayaklarına bağ olsun diye dua et..
beddua etme ama
kötü niyetlinin niyeti bozulsun de dua et..
ben bununla ilgili şöyle bişey duymuştum
deniz suyunun içine paslı çivi at bi iki gün dua et suya üfle nas felak ayetel kürsisonra evin bütün odalarına 7 kere nas felak fatiha ve ayetel kürsi okuyarak serpiştir
aklını da çok karıştırma nekadar böyle şeyler düşünürsen okadar inanır üstüne çekersin kötü enerjiyi
Annemin de iş yerindeki amirleriyle çok sorunu vardı.
Sadece annem de değil üstelik, annemle beraber çalışan herkesin evinde huzur kalmamıştı.
Kimi kocasıyla baoşanma aşamasına geldi, kimi kapkaça maruz kaldı, kimi kaza geçirdi, kimi büyük hastalıklar atlattı...
Hepsi perişandı ve tüm bu olaylar peşpeşe oluyordu.
Meğer iş yerindeki başka bir kadın hepsinin masasının altına domuz yağı filan sürüp değişik şeyler yazmış böyle büyü gibi.
Onlar da sirkeli suyla temizlediler o kadının olmadığı bir zamanda.
Çok şükür kalmadı birşey
Allahım sen kötü niyetlilerden koru yarabbim.
Bu nasıl bir vicdandır
İnsan bilerek isteyerek evladının yuvası yıkılsın diye uğraşır mı