Kızımın babası,
Dün yapmış olduğumuz yazışmalardan sonra kalbimdeki tek yerin o artık. “Kızımın babası”. 04/01/1997 tarihinde doğan büyük aşk 01/05/1997 de taçlandı. 24/02/2001 de resmileşti 10/12/2002 de de en büyük meyvesini verdi. 17/02/2011 itibariyle kalbimdeki yerin “kızımın babası” olarak kazındı.
Ne sözlerin bir anlamı kaldı artık ne de yaşanmışlıkların. Ben “keşke” dememek, ileride kızım “anne benim için bile mi kıramadın gururunu, onurunu” diye sorarsa başımı öne eğmemek için elimden gelenin fazlasını yaptım. Bugüne kadar yaptığım tüm hataların arkasında durdum. Kimi zaman haketmediğim hakaretleri işittim. Kendimden ödün verdim, kişiliğimi yokettim. Tek “keşke”m bu şimdi. Keşke 04/01/1997’deki Ayça olarak kalabilseydim. Keşke hayatımın merkezine seni koymasaydım, seni bu kadar yüceltmeseydim, ilahlaştırmasaydım beynimde. Sana bağımlı olmasaydım. Seni kaybetmenin ölüm olacağına inandırıp kendimi kaybetmemek için 40 takla atmasaydım. Değmedi ne de olsa…
Hiç uzatmıcam artık. Bize dair söylenecek hiç bir şey kalmadı. Buyrun Ayça’nın cenaze namazına:
“-Merhumeyi nasıl bilirdiniz? Kötü
-Hakkınızı helal ediyormusunuz? Haram olsun
El Fatiha…..
Ben ne zamandır bana teklif edilen ingilizce derlerini vermeye başlıcam. Yaptığım çevirileri çoğaltmaya çalışıcam, dönem ödevi zamanı da geldi. Daha çok para kazanıcam. Daha iyi yaşıcam. Daha iyi yaşatıcam kızımı. Herkes kurdu hayatını, ben hariç. Herkesin evi yurdu var ben hariç. Kimsenin egemenliğinde olmıcam artık. Hayatım sadece kızımın yoluna feda.
Benim planlarımda sen yoksun artık.
Hayallerimde de.
Özledim mi? Deliler gibi.
Ama anneannemi de çok özledim mesela.
Nasıl ona dua okuyorsam aklıma geldikçe, senin duan da benim kızım.
Allah yaşayamadığımız evliliğimizin yıllarını kızımın ömrüne eklesin.
Cehenneminden kurtuldun, gözün aydın.
Hoş geldin cennetine.
BUYRUN BUGÜN ATTIĞIM MAİL.
O BİTİRMİŞ KIZLAR KAFASINDA.
kiMBİLİR BELKİ YAŞANMIŞLIKLARDAN BELKİ DE BAŞKA BİRİ VAR.
HATTA KEŞKE BAŞKA BİRİ OLSA.
RAHAT BIRAKMAK DERKEN BİZİMLE İLGİLİ HİÇ KONUŞMASAK DA KIZIMIZLA İLGİLİ YA DA BANKA VS İLE İLGİLİ KONUŞUYORDUK BU DÖNEM İÇERİSİNDE.
SADECE DÜN AKŞAM ARTIK KIZIMIZIN PSİKOLOJİSİNİN İYİCE BOZULDUĞUNU FARKETTİĞİMDEN MSJ ATTIM ONA.
KONUŞALIM BU İŞ BÖYLE OLMAYACAK DİYE.
DÖNMEM ALLAH DÖNMEM, İSTEMEM ALLAH İSTEMEM. TEK DEDİĞİ BU.
ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.
BEN YOKUM ARTIK...