Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

biosances doğum gunun kutlu olsun

bir kadın canım sende hassaslaştın anlaşılan bebeğim

ben bu konuda yeni olduğum için herkese yazamıyorum çünkü kimseyi tanımıyorum konununda ne olduğunu bazen anlayamıyorum eskiden paylaşılmış çok şeyler var anladığım kadarı ile herşeyede maydonoz olmak istemiyorum zamanla hepinizi daha iyi tanırım inşallah

canım benim ne zaman istersen yaz bizim dertlerimizide boşver sen zaten kendinle ancak ilgilenebiliyorsun..

açıkçası sana kızacağım sen hamilesin butun gun uyuyup guneş ışığından faydalanmaman ve geceleri uykusuz geçirmen sana sağlığına ve bebeğine belki zarar verir ne yap et uyku düzenini topla
geçte olsa gece yat ve geçte olsa gunduz kalk..
bir şekilde ayarla
istersen bugün gündüz uyumaman için sürekli senin ilgini çekecek birşey yapalımki bugün uyumazsan gece mutlaka uyursun..
ahhhh canııım benim seni herzaman dinlemeye vaktim var bunu bil zaten bende şu sıralar vakitten bol birşey yok :) endişelenme sen

Tr_lelli
özel mesaj atamıyorum 10 dak diyor
bir kadına atmştım

kızlar biriniz tr_lelliye atabilirmisniniz msn adresimi
özelden atamıyorum
acil dedi
silicem burda kalmasın diye
atan haber versin ltf

Son düzenleme:
Tr_lelli
özel mesaj atamıyorum 10 dak diyor
bir kadına atmştım

kızlar biriniz tr_lelliye atabilirmisniniz msn adresimi
özelden atamıyorum
acil dedi
silicem burda kalmasın diye
atan haber versin ltf

attım ben ama oda geldi zaten PP

kızlar bişey sorucam kkda aradım ama bulamadım 3 gündür boynumda hafif bi ağrı vardı ve bi noktada kızarıklık oluşmaya başladı şimdi ise baya bi şişlik oluştu içinde iltihap var gibi ama biraz kurcalamaya çalışınca kırmızı kan oturur gibi olurya benek benek kırmızı böyle bir şey oluyor normalde bende hiç sivilce çıkmaz ergenlikte bile çıkmadı...bu çiban olabilirmi çünkü dokundukça acımaya başladı napıcamı bilmiyorum böyle bişey yaşayan varmı aranızda yada çiban nasıl oluşur onuda bilmiyorum

bir_kadınım terketti bizi...
özelden msj attım ona da cvp vermedi:2::2::2::2:

yazdığı mesajı görmediğimizi,
görsek de kaale almadığımızı düşündü.

inş hormonlardandır.
çok üzülürüm hem de çok
:2::2::2::2:

Ama sen sormuştun? Hamiş olduğu için bence bir de uyku düzeninin kalmadığından bahsetmişti. Uykuda düzensizlik de hormonal dengesizlikler yaratabiliyor diye biliyorum ben.

İyi aksamlar kızlar..
herkes iyi durumdadır umarım..
Bir kadın üzülme, cok hassaslasmıssın..
Ben okudum yorum yazacaktım ama vaktim yoktu(

Buarada biz bugün nişan kesimi için alısverişe cıktık..
Gece eşim rahatsızlastı bende aynı saatlerde cok sancılandım hastaneye alamadım kendisini..
nişan kesimindeyken aradı..iş yerini kapatıp acile aldım onu(
serum ve iğne verdiler..
şükür tahliller temiz cıktı kalpten şüpelendiler..
Suan da yatıyor ama aklım onda..

Bu arada bende yazdım yazdım kimse cevap vermedi..
Ama alınganlık etmicem herkes kendi derdine düşmüş haklı olarak ben dahil..

Eeee şimdi var mı online olan???

canım bi bakıyım dedım sımdı senn yazdıgını gordum..cok gecmıs olsn..insallh kalptende bişey cıkmaz kendınıze dıkkat edın..nişan oldu demek hayırlısı olsn..anam ben senn gbı eltı gelıyo dıye sewınenı ılk defa göruyorm..merakımı mazur gor de sen neden sewındın bu kadar..ıoysa kk da eltıden gorumceden ceken bi suru topık acmısken

Tşk ederim..tem,z cıktı hepsi..sorun midede..ilaç verdi doktor serum bitince gönderdi şükür..

Hakketten ben bir hoş oldum eltim olcak diye..
bugün magaza da eltim elbise secerken, yardımcı kız eltiniz oluyor dimi diyince ayy evet diye heycanlandım bile
Bana arkadas geliyor diye seviniyorum en cok..
ve kaynanamların baska ugrasları daha olacak biz dısında:)bizde rahat rahat tasınırız belki diyorum

doğum günün kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…