Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

ben her seans 100 tl gidiyorum ama indirimli fiyat. iki haftada bir ödüyorum diğeri ücretsiz kontrol oluyor ama kısa sürüyor.

doktorumu da çok seviyorum adam süper zeki de hastası akılsız :)))

canım aşkolsun bizimki akılsızlıktan değil.
çok zekiyiz beynimiz çok çalışıyor, ondandır biraz dinlenmesi gerekiyor.

sana konulan tanı ne sorması ayıp:KK1:

bi silkelneiyorum şimdi size içimi dökim durun..
yaa diyorum olmadı varsayıyorum (hepsini düşünüyorum)
Üniversite okumadım (salaklığım)
2 yıllık dışardan okurum
girerim bi işede (iş cevrem geniş aslında babamın felan eşim çalıştırtmadı noldu ne sigortam var ne para var)
napimm adam yuvası için bişe yapmayınca zorla karımı olucam ona..

Sonra oğlumu düşünüyorum..
bu aralar sormaya başladı
sen babamı sevmiyormusun?
arkadaşlarımı evimize davet etmicekmiyiz diye..
başlıyorum bu sefer salya sümük ağlamaya..

yaa ne yukarı ne aşşağı..

eşimle son konuşmamız şu oldu..

Kafanı topla mantıklı düşün ben seni seviyorum sende benii çocuğu düşün biraz..
orda rahat değilsin bunu biliyorum dedi.. (ben evimi severdim ve hep evimde rahat ederdim gece 2 de olsa asla annemde kalmazdım bunu biliyor) rahat olmadığını bile bile inat ediyorsun 3 defa gel dedim almaya geldim gelmedin dedi..
Gelsem ne olacak dedim ne değişicek bana bunları söyle..
Ben senden şunu bekledim dedim gel dışarı çıkalım oturalım konuşalım sen fikrini söyle ben söyliyim bunu bekledim dedim..
Ama sen gel eve gel eve hiç çaba göstermiyosun dedim..
Evi sen terk ettin ben git demedim demeye başladı niye gelip yalvarim dedi..
Ben terk etmeye mecbur bırakıldım dedim rahat batmadı bana..
İyi düşün dedi öyle kapattık..
Ve şey dedi aslında orası doğru yolda olduğumu gösterdi..
ben söylemiştim bunu eşim 12 gibi evden çıkar saat 4 e kadar kahveye takılır sonra gece 12 de eve gelir (4 den sonra dükkana gidiyo esnaf kardeşiyle paslaşarak işletiyorlar)
rutindir haftanın hergünü böyle..
Şurda hak veriyorum sana dedi size zaman ayıramadım
sizinle ilgilenmedim
size vaktimi hiç ayırmadım orda haklısın dedi
Buda benim için büyük başarı..

Ama inat edip fedakarlık yapıp bizi yuvamızı bir araya getirmesi gereken yerde gurur yapması zoruma gidiiyor..

ben her seans 100 tl gidiyorum ama indirimli fiyat. iki haftada bir ödüyorum diğeri ücretsiz kontrol oluyor ama kısa sürüyor.

doktorumu da çok seviyorum adam süper zeki de hastası akılsız :)))

ayda 200 lira kaç seans çağırcağıda mechuL..
eşim zaten vermez bu parayı beraberde olsak
yine annem karşılardı çünki ona göre böyle şeyler gereksiz...
BİR iki defa gidicem ama bakarım bütcemi zorlarsa gitmem napim:97:

ayda 200 lira kaç seans çağırcağıda mechuL..
eşim zaten vermez bu parayı beraberde olsak
yine annem karşılardı çünki ona göre böyle şeyler gereksiz...
BİR iki defa gidicem ama bakarım bütcemi zorlarsa gitmem napim:97:

tr_lelli
ayda 200 vermek zorunda değilsin.
dedim ya 60-70 tl lik hastane dr ları da var.

canım aşkolsun bizimki akılsızlıktan değil.
çok zekiyiz beynimiz çok çalışıyor, ondandır biraz dinlenmesi gerekiyor.

sana konulan tanı ne sorması ayıp:KK1:

aşıııksınnn sen aşıkksın arkadaşş diyor:))

duygularımı kontrol edemesem de davranışlarımı kontrol etmem gerektiğini söylüyor..

görüştüler bebeğim..
babam karışmıyor..
evet annesi atsa atılmaz ama evime karıştırmamalı
buna izin vermemeli
bunun için direniyorum ya akıllanırlar diye

canım biraz daha bekle bakalım bence eşin seni seviyor sende onu seviyorsun yoksa hiç bu kadar düşünmezdin....haklısın asla ama asla evliliğe 3. kişiler karışmamalı bu konuda eşinin gerekli mesefayi koyması gerekirdi 1-2 defa resti çekseydi bi daha kolay kolay yüz bulup karışamazdı annesi....sen elinden geldiği kadar dayanmışsın anladığım kadarıyla ama bir noktada bıçak kemiğe dayanmış hiç bi kadın mecbur kalmasa kolay kolay evini terk etmez...eşinle oturup bi güzel konuşman lazım ama konuştuğunuzda sana bi takım sözler verip sen eve döndükten sonra 2-3 ay geçer sonra herşeyi unutup eski tavırlarını sergilermi eşin buda önemli bir konu :26: yalnız son konuşmanızdan anlaşılıyorki eşin artık bazı şeylerin farkında size yeteri kadar zaman ayıramadım dediğine göre yavaş yavaş aklı başına geliyor gibi....inşallah kayınvalidende hatasını anlar ve size karışmaktan vazgeçer canım....

Gelsem ne olacak dedim ne değişicek bana bunları söyle..
Ben senden şunu bekledim dedim gel dışarı çıkalım oturalım konuşalım sen fikrini söyle ben söyliyim bunu bekledim dedim..
Ama sen gel eve gel eve hiç çaba göstermiyosun dedim..
Evi sen terk ettin ben git demedim demeye başladı niye gelip yalvarim dedi..
Ben terk etmeye mecbur bırakıldım dedim rahat batmadı bana..
İyi düşün dedi öyle kapattık..
.

canım sen adama yol yordam göstermişsin o da çıktığın gibi geleceksin gelmek istersen ortada problem yok diyor. ortadaki problemi kabul bile etmiyor ki biz çözmesi için adım bekleyelim brrrrrrr

tr_lelli
ayda 200 vermek zorunda değilsin.
dedim ya 60-70 tl lik hastane dr ları da var.

canım bak ala ne diyor? sen bnm doktor ücretime bakma... sana yakın bir yerden uygun doktora git. en azından durum analizi yapın birlikte..

yawww analarımız bizi...ne için doğurdularr anlamadımm... erkekler kulubü diye birşey olsa...bu kadar tıklım tıklımm dolar mı acepp..hadi doldu diyelimm..iddaa ..maç ve para..aldatmadaktan başka birşey konuşurlarmıı..ee o adamlarınn karıları..çocukları..kardeşlerii biz değilmiyizz...nedne onlar hayatı tiye alıp yaşabilirken biz bu kadar önemsiyoruz herşeyi... ben annemin bu sözüyşe büyüdüm...amann beee adamm ne geniş adamsın..sonrada bu bir akım gibi her yerde de duymaya başladım...bizede birazcık genişlik nasib et yarabbim:)) yaww bugün benim doğum günümm mutlu bişeyler okuyayım diye actımm..ama yokk yinme yine yok:))

yawww analarımız bizi...ne için doğurdularr anlamadımm... erkekler kulubü diye birşey olsa...bu kadar tıklım tıklımm dolar mı acepp..hadi doldu diyelimm..iddaa ..maç ve para..aldatmadaktan başka birşey konuşurlarmıı..ee o adamlarınn karıları..çocukları..kardeşlerii biz değilmiyizz...nedne onlar hayatı tiye alıp yaşabilirken biz bu kadar önemsiyoruz herşeyi... ben annemin bu sözüyşe büyüdüm...amann beee adamm ne geniş adamsın..sonrada bu bir akım gibi her yerde de duymaya başladım...bizede birazcık genişlik nasib et yarabbim:)) yaww bugün benim doğum günümm mutlu bişeyler okuyayım diye actımm..ama yokk yinme yine yok:))

bebişim arabaları ve askerlik anılarınıda ekleyelim tam olsun :KK16: iyiki doğdun sende benim gibi oğlaksın kutlamadan geçemedin :KK66::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:umarım yeni yaşın sana çok uğurlu gelir kalbinden geçen her şey gerçekleşir en kötü günün böyle olsun canımcım :nazar:

aşıııksınnn sen aşıkksın arkadaşş diyor:))

duygularımı kontrol edemesem de davranışlarımı kontrol etmem gerektiğini söylüyor..

he sana gene iyi diyormuş.

bana hem majör depresifsin diyor
hem de sen de kişilik bozukluğu var. takıntılısın. takma şu adama artık diyor (okb)
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

happy birthday to youuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mutlu yıllar sana
nice senelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:KK71::nazar::KK12::KK54:

bebişim arabaları ve askerlik anılarınıda ekleyelim tam olsun :KK16: iyiki doğdun sende benim gibi oğlaksın kutlamadan geçemedin :KK66::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:umarım yeni yaşın sana çok uğurlu gelir kalbinden geçen her şey gerçekleşir en kötü günün böyle olsun canımcım :nazar:

ben de oğlakım bana da yer açın yahuuuu:KK1::KK1::KK1::KK1:

he sana gene iyi diyormuş.

bana hem majör depresifsin diyor
hem de sen de kişilik bozukluğu var. takıntılısın. takma şu adama artık diyor (okb)
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

şişttt aramızda kalsın, bana da onları diyor.:KK50: bir aşka bu kadar seans harcamazdık yoksa :KK53::KK52::KK52:

............................................................................................

Son düzenleme:
ne aptalmisim kaydeye alinmadigim yerde yazip durmusum..

canım aşk olsun niye öyle diyorsun??
daha az önce ala seni sordu, bir kadın burdasın enden yazmıyorsun dedi.. geçmiş sayfaya bak lütfen.

hepimizin aklında sen sağlığın bebişin var neden öyle diyorsun ki :KK43:(

X