- 3 Ekim 2009
- 1.652
- 8
ALA cım çok geçmiş olsun dediğin gibi kötünün iyisi çıktı
daha kötü olabilirdi ama bukadarına da şükür..Allah acil şifalar versin..
Kızlar özür dilerim gerçekten okadar kötüyüm ki aradaki sayfaları okumaya takatim yok.. okusamda anlayamam zaten özür dilerim
Sadece şuanda kendimi çok yalnız hissettim ondan yazıyorum..
Boşanıyoruz bu kesin
düzelmesi için en küçük bir umut yok sakın şöyle yapsan falan demeyin.. çünkü eşim resmen fırsattan istifade yaptı annemle beraber oturursak ayrılmayıza çevirdi.
ayrılmak benim içinde en iyisi olacak
çok kötü hissediyorum neden bilmiyorum
belkide sevgisine inandığım insanın sırtımdan böyle bıçaklamasını kaldıramıyorum belki.. belki kendmi çaresiz hissediyorum sadece sabredebilme gücü istiyorum geçicek bunlar biliyorum ama geçene kadar...
özür diliyorum yine dertlermle sizi üzdüğüm oyaladığım ve yorduğum için ama aklıma sizlerden başkası gelmedi..
bana boşanma konusunda tavsiyeler fikirler verebilirmisiniz..
neler yapabilirim.. haklarım neler avukat tanıdığınız falan varmı kesin bilgiler verebilecek..
anlaşmalı onun avukatına vekalet falan vermek istemiyorum..
anlaşmalıda olsa bazı şartlar sunmak istiyorum.. ama öyle vıcık vıcık bir şekilde yada sırf onu rezil etme derdinde değil..
yoruldum bitkinim..
annemlere daha söyleyemedim.. söylemek istediğimden de emin değilim...
çünkü yine tepkiler yine çevre vs bunlara dayanacak gücüm şimdilik yok
hazır olduğumda söyleyebilrim ancak..
daha kötü olabilirdi ama bukadarına da şükür..Allah acil şifalar versin..
Kızlar özür dilerim gerçekten okadar kötüyüm ki aradaki sayfaları okumaya takatim yok.. okusamda anlayamam zaten özür dilerim
Sadece şuanda kendimi çok yalnız hissettim ondan yazıyorum..
Boşanıyoruz bu kesin
düzelmesi için en küçük bir umut yok sakın şöyle yapsan falan demeyin.. çünkü eşim resmen fırsattan istifade yaptı annemle beraber oturursak ayrılmayıza çevirdi.
ayrılmak benim içinde en iyisi olacak
çok kötü hissediyorum neden bilmiyorum
belkide sevgisine inandığım insanın sırtımdan böyle bıçaklamasını kaldıramıyorum belki.. belki kendmi çaresiz hissediyorum sadece sabredebilme gücü istiyorum geçicek bunlar biliyorum ama geçene kadar...
özür diliyorum yine dertlermle sizi üzdüğüm oyaladığım ve yorduğum için ama aklıma sizlerden başkası gelmedi..
bana boşanma konusunda tavsiyeler fikirler verebilirmisiniz..
neler yapabilirim.. haklarım neler avukat tanıdığınız falan varmı kesin bilgiler verebilecek..
anlaşmalı onun avukatına vekalet falan vermek istemiyorum..
anlaşmalıda olsa bazı şartlar sunmak istiyorum.. ama öyle vıcık vıcık bir şekilde yada sırf onu rezil etme derdinde değil..
yoruldum bitkinim..
annemlere daha söyleyemedim.. söylemek istediğimden de emin değilim...
çünkü yine tepkiler yine çevre vs bunlara dayanacak gücüm şimdilik yok
hazır olduğumda söyleyebilrim ancak..