Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

ALA cım çok geçmiş olsun dediğin gibi kötünün iyisi çıktı
daha kötü olabilirdi ama bukadarına da şükür..Allah acil şifalar versin..

Kızlar özür dilerim gerçekten okadar kötüyüm ki aradaki sayfaları okumaya takatim yok.. okusamda anlayamam zaten özür dilerim

Sadece şuanda kendimi çok yalnız hissettim ondan yazıyorum..
Boşanıyoruz bu kesin
düzelmesi için en küçük bir umut yok sakın şöyle yapsan falan demeyin.. çünkü eşim resmen fırsattan istifade yaptı annemle beraber oturursak ayrılmayıza çevirdi.
ayrılmak benim içinde en iyisi olacak
çok kötü hissediyorum neden bilmiyorum
belkide sevgisine inandığım insanın sırtımdan böyle bıçaklamasını kaldıramıyorum belki.. belki kendmi çaresiz hissediyorum sadece sabredebilme gücü istiyorum geçicek bunlar biliyorum ama geçene kadar...

özür diliyorum yine dertlermle sizi üzdüğüm oyaladığım ve yorduğum için ama aklıma sizlerden başkası gelmedi..
bana boşanma konusunda tavsiyeler fikirler verebilirmisiniz..
neler yapabilirim.. haklarım neler avukat tanıdığınız falan varmı kesin bilgiler verebilecek..
anlaşmalı onun avukatına vekalet falan vermek istemiyorum..
anlaşmalıda olsa bazı şartlar sunmak istiyorum.. ama öyle vıcık vıcık bir şekilde yada sırf onu rezil etme derdinde değil..
yoruldum bitkinim..
annemlere daha söyleyemedim.. söylemek istediğimden de emin değilim...

çünkü yine tepkiler yine çevre vs bunlara dayanacak gücüm şimdilik yok
hazır olduğumda söyleyebilrim ancak..

Kızlar özür dilerim gerçekten okadar kötüyüm ki aradaki sayfaları okumaya takatim yok.. okusamda anlayamam zaten özür dilerim

Boşanıyoruz bu kesin
düzelmesi için en küçük bir umut yok sakın şöyle yapsan falan demeyin.. çünkü eşim resmen fırsattan istifade yaptı annemle beraber oturursak ayrılmayıza çevirdi.
belkide sevgisine inandığım insanın sırtımdan böyle bıçaklamasını kaldıramıyorum belki.. belki kendmi çaresiz hissediyorum sadece sabredebilme gücü istiyorum geçicek bunlar biliyorum ama geçene kadar...

özür diliyorum yine dertlermle sizi üzdüğüm oyaladığım ve yorduğum için ama aklıma sizlerden başkası gelmedi..
neler yapabilirim.. haklarım neler avukat tanıdığınız falan varmı kesin bilgiler verebilecek..
anlaşmalıda olsa bazı şartlar sunmak istiyorum.. ama öyle vıcık vıcık bir şekilde yada sırf onu rezil etme derdinde değil..
yoruldum bitkinim..

punchshe sana boşanma falan demiycem canım ama
neden hala o evdesin önce de sordum bunu sana
neden orda kalarak seni ezmelerine sıkıntıya sokmalarına izin veriyosun
artık çek kapıyı çık canım canına yazık
annen seni kv kaynın eşin her kimse ezsin üzsün diyemi doğurdu
boşanmıycam desen anlıycam ama boşanacağım diyosun ozaman o insanların içinde hala napıyosun
ailene de söyle niye saklıyosunki hiç olmazsa destek olurlar
kusura bakma bunları ısrarla söylediğim için canım lütfen

Boşanıyoruz bu kesin

yoruldum bitkinim..

Punchshe cnm hakkında hayırlısı olsun, hernekadar sana burada üzülme desekte boş biliyorum...
zaman lazım sadece, unutacaksın nasıl unuttuysan çocukluğunu, kırılan oyuncaklarını.. kırılan kalbini de öyle unutacaksın

punc hakkında hayırlısı olsun..artık kesin kararını vermiş gibisin..umarım herşey daha da güzel olur snein için..benim av vb gibi konular da bilgim yok istersen hukuk köşesine bir bak..oraya boşanma av arıyorum gibi konular açanlar olmustu sanırım :44:

pisipisicim..canım benim eğer sana iyi bir eş cocuklarına yuvana iyi bir baba olacağına inanıyorsan hiççç vazgeçmee...ama burnundan kıl aldırmıyormuş gibi gözükmeye çalış..bu biraz ironi oluyor ama olsun yapabildiğin kadar işte..ben biliyorum yaa abimden deli gibi seviyordu..ondan daha ıyı bir eş olamayacagın dusunuyordu ..ama noldu evlilik dibine düşüncee morali bozuldu canı sıkıldı...ama cok belli etmedi..sonra evlendii sımdı allah huzurlarını bozmasın 6 yıldırr mutlu mesut yaşıyorlar...ayrıcaa nişan mişan olmasın yaww bu düzeni kaldıralım..nikahta keramet var derler ama daha nikah olmadan nişanda cinayet oluyor... sanırım bu nişanlılık evresi hakketen cok zorlu bir süreçç..

Evet cidden bazen gücüm tükeniyor... Müzakereler başladı... Çok eminim iyi bir eş olcağına, baba olacağına ama işte... Durumu lehime çevirebilir miyim diye düşünüyorum şu sıralar çünkü içimin acısı dinmiyor, affedemediğim noktalar var...

bilmiyorum TÜRKAN'ı izliyormusunuz?
Ben çok severek izliyorum. (dizi kültürüm pek yoktur)
dün çok güzel bir laf vardı orada
sanki bize cuk oturdu gibi...

ayrılıkla ölümü tartmışlar, ayrılık 50 dirhem fazla gelmiş

Alacım çok doğru bir söz bu. Ölümü çok yakından yaşamış biri olarak söylüyorum bunu üstelik...

Eskiden kadının değeri yoktu ki!
Erkek ne derse o olurdu..
Kdının söz hakkı yoktu cok..
zaten istesede istemesede o evliliği sürdürmek zorundaydı..
Yani aslında bizim suanki durumumuzdan daha kötüydüler..
Fedakarlık yapmak zorundaydılar hemde herzaman.

Sanırım artık ekonomik özgürlükle, boşanmanın ayıp olmaktan çıkmasıyla değiştik biz de... İyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama dünya hızla değişiyor işte...

Puncshecim güçlü ol canım. Hakkında hayırlısı olur inşallah. Bir an önce ailene söylesen iyi olur bence. Bunca sıkıntıyı çekerken yanlızdın zaten bari bu yükü tek başına omuzlama. Desteğe çok ihtiyacın var biliyorum, yazdıklarından görüyorum...

Boşanma

canım benım burda derdini yazıp durumunu acıklayabilirsin...sen avukat deyince bir karıştırayım interneti kesin bişeyler cıkar dedım bunu buldum..burda hukuksal sorunu olan ve bılgı almak ısteyen herkes sorusunu yoneltmiş ve hukukcularda onlara cevaben süreci anlatmışlar..gayet manidar bir site bir bak istersen..

Boşanma

canım benım burda derdini yazıp durumunu acıklayabilirsin...sen avukat deyince bir karıştırayım interneti kesin bişeyler cıkar dedım bunu buldum..burda hukuksal sorunu olan ve bılgı almak ısteyen herkes sorusunu yoneltmiş ve hukukcularda onlara cevaben süreci anlatmışlar..gayet manidar bir site bir bak istersen..

teşekkür ederim canım bakıyorum hemen

Günaydın kızlar... Bu sabah güneş açtı istanbulda ya bende bahar havası var :KK9:
Biraz biraz topladım ben kendimi, nasılsa herşey olacağına varıyor.
Hem neydi şarkımız (Aydasucum hadi birlikte söyleyelim :90:)

Güvenme bu kadar aşkıma
Hiç öyle sağlamda değilsin
Titrerim kendi üstüme
Benden değerli değilsin
Bi bakmışsın ben yokmuşum
Üzülmeye doymuşum
İsyanımı yola koyup
Hayatından Kaybolmuşum

Hadi kızlar bütün elleri göreyim havada :KK55:

Kızlar günaydınnnnnnn

Punch, canım umarım hakkında herseyin hayırlısı olur..
iyi düşün tart en dogru kararı sen vereceksin..
daha fazla kimsenin seni üzmesine izin verme canım..

pisipisi, benim derdim baska amaaa sarkı söylemeyi severim..
eşlik edem sana:)

Bu arada sabah kızımı bırakırken resmen yüreğime cıglıkları, aglamaları oturdu..
Nasıl basa cıkacam bu yokluk duygusuyla bilmiyorum..
Ondan ayrılmak istemedim..
dönüp sarılıp annem burdayım demeyi öyle cok istedm kii:KK59:aglamak istiyorummm:KK14:

Kızlar günaydınnnnnnn

Punch, canım umarım hakkında herseyin hayırlısı olur..
iyi düşün tart en dogru kararı sen vereceksin..
daha fazla kimsenin seni üzmesine izin verme canım..

pisipisi, benim derdim baska amaaa sarkı söylemeyi severim..
eşlik edem sana:)

Bu arada sabah kızımı bırakırken resmen yüreğime cıglıkları, aglamaları oturdu..
Nasıl basa cıkacam bu yokluk duygusuyla bilmiyorum..
Ondan ayrılmak istemedim..
dönüp sarılıp annem burdayım demeyi öyle cok istedm kii:KK59:aglamak istiyorummm:KK14:

Dur dur ağlama canım benim. Noldu nereye bıraktın kızını? OKula filan mı?

Dur dur ağlama canım benim. Noldu nereye bıraktın kızını? OKula filan mı?

Hayır..kızım 2 bucuk yasında..
Ben işe geliyorum..kızım da anneannesine..
Öyle cok agladı ki bugün..yüreğim parcalandı..
Üstelik hasta:KK43:
hafif ateşi var ve burnu akıyor..
Sanırım bununda etkisi var..
Cok caresiziimmm:KK14:

Hayır..kızım 2 bucuk yasında..
Ben işe geliyorum..kızım da anneannesine..
Öyle cok agladı ki bugün..yüreğim parcalandı..
Üstelik hasta:KK43:
hafif ateşi var ve burnu akıyor..
Sanırım bununda etkisi var..
Cok caresiziimmm:KK14:

Sıkma canını, sonuçta sen keyfinden gitmiyorsun, gezmelerde tozmalarda değilsin aksine çocuğunun geleceği için çalışıyorsun. Ben de çalışan bir annenin çocuğuyum ama inan hiç de kötü ya da annemden uzak diye tabir edebileceğim bir çocukluk geçirmedim aksine gayet güzeldi çocukluğum. Hem bak annanesiyle berabermiş yani emin ellerde

Son düzenleme:

Cümleten günaydın kızlar...
Günlerdir okuyorum da iki kelam yazamadım...
İçim daralıyor benim de...
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah...
Alacım, babana acil şifalar diliyorum...
Puncshe canım, dualarım seninle...
Peri sen ne yaptın tatlım?
Bir kadın nerelerdesin?
Naz, hassasmısın tatlım bugun sen de?

Günaydın kızlar... Bu sabah güneş açtı istanbulda ya bende bahar havası var :KK9:
Biraz biraz topladım ben kendimi, nasılsa herşey olacağına varıyor.
Hem neydi şarkımız (Aydasucum hadi birlikte söyleyelim :90:)

Güvenme bu kadar aşkıma
Hiç öyle sağlamda değilsin
Titrerim kendi üstüme
Benden değerli değilsin
Bi bakmışsın ben yokmuşum
Üzülmeye doymuşum
İsyanımı yola koyup
Hayatından Kaybolmuşum

Hadi kızlar bütün elleri göreyim havada :KK55:

Pisim doğru söylüyon hadi eller havaya :KK24:
:KK36:

Bu da benim bu günkü ruh halim :KK53: :KK24: :KK33: :KK37: :KK43: :84:

Sıkma canını, sonuçta sen keyfinden gitmiyorsun, gezmelerde tozmalarda değilsin aksine çocuğunun geleceği için çalışıyorsun. Ben de çalışan bir annenin çocuğuyum ama inan hiç de kötü ya da annemden uzak diye tabir edebileceğim bir çocukluk geçirmedim aksine gayet güzeldi çocukluğum. Hem bak annanesiyle berabermiş yani emin ellerde

öyle..alısmıstım zaten ayrılıp gelmeye..
yeterki üzülmesini görmüyüm..
Nasıl agladı cıglık cıglıga uzanmak istedi bana..
anne diye bagırması yok mu oofff beni mahfeden o..
umursamadıgımı bırakıp geldiğimi düşünüyordur şimdi..
Paramparcayım..gececek ama biliyorum:KK14:

Aydasucum benim de kaç gündür içimde bir sıkıntı vardı sonra perşembe tektaşımı kaybettim "demek sıkıntımın sebebi buymuş" dedim ama meğer değilmiş, ne olduysa haftasonu oldu artık kendimi toparlama safhasındayım. Ah bir de herşey final dönemine denk gelmeseydi... Sen neden sıkıntılardasın canım? Sebebi var mı?

Cümleten günaydın kızlar...
Günlerdir okuyorum da iki kelam yazamadım...
İçim daralıyor benim de...
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah...
Alacım, babana acil şifalar diliyorum...
Puncshe canım, dualarım seninle...
Peri sen ne yaptın tatlım?
Bir kadın nerelerdesin?
Naz, hassasmısın tatlım bugun sen de?

Pisim doğru söylüyon hadi eller havaya :KK24:
:KK36:

Bu da benim bu günkü ruh halim :KK53: :KK24: :KK33: :KK37: :KK43: :84:

Günaydın canım hosgeldin..
Bugün ruhta yok bende

Aydasucum benim de kaç gündür içimde bir sıkıntı vardı sonra perşembe tektaşımı kaybettim "demek sıkıntımın sebebi buymuş" dedim ama meğer değilmiş, ne olduysa haftasonu oldu artık kendimi toparlama safhasındayım. Ah bir de herşey final dönemine denk gelmeseydi... Sen neden sıkıntılardasın canım? Sebebi var mı?

Evet canım okudum, çok üzüldüm tektaş önemli değil de inşallah sorunlarınızı çözersiniz arkadaşım...
Benim sebebim var da yok, bunaldım, bilmiyorum, bi tuhafım ama daha ölmedim :KK37:

Günaydın canım hosgeldin..
Bugün ruhta yok bende

Günaydın canım, çalışmak zorunda olmasan bırakıp gitmezdin bebeğini, üzme kendini nolur :KK19:

Evet canım okudum, çok üzüldüm tektaş önemli değil de inşallah sorunlarınızı çözersiniz arkadaşım...
Benim sebebim var da yok, bunaldım, bilmiyorum, bi tuhafım ama daha ölmedim :KK37:

Günaydın canım, çalışmak zorunda olmasan bırakıp gitmezdin bebeğini, üzme kendini nolur :KK19:

Aslında biraz karısık durumum..
Calısmak zorunda değildim..
Cok şükür durumumuz cok iyi..
Ama kayınvaldemlerle altlı üstlü oturuyoruz..
yani iki gün inmesem neden niyeler baslar..
cıksam rahat değilim, otursam değilim..
Huzursuz ve bunalıma giriyordum resmen..
buyüzden calısmaya basladım..
ama eşimle kendi işyerimiz oldugu için kızımıda getirebiliyordum..
Ama şimdi kış günü kızımı getiremem hem sıkılıyor artık burda..
öyle işte..
ewde mutsuzum, rahat değilim..
işime gelsem, kızımdan ayrı..
Caresizliğim buyüzden..
Tek çözümüm tasınmak..ama suan da oda yok..
İşimi de bırakmam zor artık eşimle yanlızım..
Öyle bir karmasa benimki:KK50:

Genç türkücümüz kıvırcık ali yi trafik kazasında kaybetmişiz çok üzüldüm içim yanıyor şuan. allah eşine oğluma sabır versin toprağı bol olsun daha gencecik 42 yaşında boğzımda düğüm ağlamak istiyorum:KK59::KK59:

X