Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Aslında biraz karısık durumum..
Calısmak zorunda değildim..
Cok şükür durumumuz cok iyi..
Ama kayınvaldemlerle altlı üstlü oturuyoruz..
yani iki gün inmesem neden niyeler baslar..
cıksam rahat değilim, otursam değilim..
Huzursuz ve bunalıma giriyordum resmen..
buyüzden calısmaya basladım..
ama eşimle kendi işyerimiz oldugu için kızımıda getirebiliyordum..
Ama şimdi kış günü kızımı getiremem hem sıkılıyor artık burda..
öyle işte..
ewde mutsuzum, rahat değilim..
işime gelsem, kızımdan ayrı..
Caresizliğim buyüzden..
Tek çözümüm tasınmak..ama suan da oda yok..
İşimi de bırakmam zor artık eşimle yanlızım..
Öyle bir karmasa benimki:KK50:

ooo anladım canım, o yuzden daha da koyuyor sana, ama surda havalar ısınınca alırsın kızını da yanına olmamı :KK49:

Genç türkücümüz kıvırcık ali yi trafik kazasında kaybetmişiz çok üzüldüm içim yanıyor şuan. allah eşine oğluma sabır versin toprağı bol olsun daha gencecik 42 yaşında boğzımda düğüm ağlamak istiyorum:KK59::KK59:

Şimdi okudum, üzüldüm ben de ...
Allah rahmet etsin...

Anlat bakalım noldu?

Bilmem ki...
Uzaklığın verdiği zaman zaman yoklayan bir psikoloji pisim :KK43:
Sen hangi bölümdesin bu arada son sınıf mısın?

Bilmem ki...

Allah kavuştursun bitanem. Evet canım son sınıfım. Bilgisayar mühendisliğinde okuyorum.

Son düzenleme:
ooo anladım canım, o yuzden daha da koyuyor sana, ama surda havalar ısınınca alırsın kızını da yanına olmamı :KK49:

Şimdi okudum, üzüldüm ben de ...
Allah rahmet etsin...

Bilmem ki...

inş canım..inş sabır..kreşe vercem yarım gün yarım gün yanımda..inş gelsin ogünler..

Olur arada öyle canım..senink,de bir çeşit yoksunluk hissi:KK70:

Bu arada trelellicim aşağıda adını görüyorum. Okuyorsun madem, buyur sen de iştirak et sohbetimize. Alacımdan da ses yok bugün zaten...

Aslında biraz karısık durumum..
Calısmak zorunda değildim..
Cok şükür durumumuz cok iyi..
Ama kayınvaldemlerle altlı üstlü oturuyoruz..
yani iki gün inmesem neden niyeler baslar..
cıksam rahat değilim, otursam değilim..
Huzursuz ve bunalıma giriyordum resmen..
buyüzden calısmaya basladım..
ama eşimle kendi işyerimiz oldugu için kızımıda getirebiliyordum..
Ama şimdi kış günü kızımı getiremem hem sıkılıyor artık burda..
öyle işte..
ewde mutsuzum, rahat değilim..
işime gelsem, kızımdan ayrı..
Caresizliğim buyüzden..
Tek çözümüm tasınmak..ama suan da oda yok..
İşimi de bırakmam zor artık eşimle yanlızım..
Öyle bir karmasa benimki:KK50:

canım sakın sakın. maddiyatla alakası yok. kendine bebeğine yapacağın en büyük kötülük işi bırakmak olur. akşam bir çikolata alırsın o unutur bile. birazcık oynayıverdiniz mi unutur. çocuklar böyle. hem de emin ellerde annenin yanındaymış. için rahat olmalı.

benim bir arkadaşım 2 yaşındaki süt yavrusunu bebeğini bırakıp 1 aylık avrupa turunu gitti, onu görsen ondan iyi anne yok:))
benim ablam da hastanede kalıyordu. yeğenime biz bakıyorduk sıpa 6 yaşında:) o gece bütün gün gezdik onu eve bıraktım akşam 10 gibi. dışarıda arkadaşlarım beni beklerken "teyze gitmeee :KK43:(" dedi. kıyamadım. arkadaşları aradım, siz gidin dedim. bi arkamı döndüm kii bizim sıpa tv.ye dalmış çizgi filme beni unutmuş bile:) ben de tekrar aramıştım arkadaşları:))

çocuklar böyle işte. kötü yere bilmediğin insanlara bırakmıyorsun ya. at şu suçluluk duygusunu içinden... kendini harap etme.

canım sakın sakın. maddiyatla alakası yok. kendine bebeğine yapacağın en büyük kötülük işi bırakmak olur. akşam bir çikolata alırsın o unutur bile. birazcık oynayıverdiniz mi unutur. çocuklar böyle. hem de emin ellerde annenin yanındaymış. için rahat olmalı.

benim bir arkadaşım 2 yaşındaki süt yavrusunu bebeğini bırakıp 1 aylık avrupa turunu gitti, onu görsen ondan iyi anne yok:))
benim ablam da hastanede kalıyordu. yeğenime biz bakıyorduk sıpa 6 yaşında:) o gece bütün gün gezdik onu eve bıraktım akşam 10 gibi. dışarıda arkadaşlarım beni beklerken "teyze gitmeee :KK43:(" dedi. kıyamadım. arkadaşları aradım, siz gidin dedim. bi arkamı döndüm kii bizim sıpa tv.ye dalmış çizgi filme beni unutmuş bile:) ben de tekrar aramıştım arkadaşları:))

çocuklar böyle işte. kötü yere bilmediğin insanlara bırakmıyorsun ya. at şu suçluluk duygusunu içinden... kendini harap etme.

Valla doğru söze ne denir? Bir de şu nokta var canım: sen çocuğuna sağlıklı bir anne borçlusun. Madem evde durmak sinirlerine iyi gelmiyor, her daim mutsuz olup negatif enerj i yayacağına çocuğunla daha az ama nitelikli, kaliteli ve mutlu vakit geçirmek daha mantıklı değil mi

Çok haklısın ama o halini görünce cok tuhaf duygular gitmekle kalmak arasında bocaladım sabah..
Hatta kalmadıgım için kendimi sucladım..
Şimdi kalsaydım sarılır koklar ben yanındayım annem demek isterdim..
gözlerine bakıp beni affettiğini bilmek isterdim..
Biliyorum bana cok kızgın cook..
Aksam eve gidince gelmiyor yanıma..
sonra sarılıp seni cok özledim diyince annemm evimize gidelim diyor..
Biliyorum beni ne kadar cok özlediğini daha küçücük ne anlar diceksiniz ama resmen kırgınlıgını gösteriyor bana..buda cok koyuyor insana..
Ama geçici biliyorum..böyle avutuyorum kendimi..yoksa nasıl durabilirim yerimde

Son düzenleme:
Valla doğru söze ne denir? Bir de şu nokta var canım: sen çocuğuna sağlıklı bir anne borçlusun. Madem evde durmak sinirlerine iyi gelmiyor, her daim mutsuz olup negatif enerj i yayacağına çocuğunla daha az ama nitelikli, kaliteli ve mutlu vakit geçirmek daha mantıklı değil mi

ewet bende eşime bu gerekceyi sunuyorum..
evde oldugumda sinirlerim hiç iyi olmuyor..
böyle sana iyi bir eş kızıma iyi bir anne olamam..
çünkü kendime bile yetemediğim zamanlar cogunluktaydı bu yüzünden calısmaya basladım..
Hem kızımın geleceğini hazırlamak, hem ona her anlamda yetebilmek bilmiyorum işte..dogru yapıyorumdur inş..
çünkü bir yandan da diyorum ki kızının en büyük itiyacı sensin..
anne ne olur işe gitme dediğinde bunu daha cok anlıyorum:KK14:

kesinlikle ben de böyle düşünüyorum:KK19: ama anne olmak kolay değil. insanın yüreği parçalanır ablamlardan hak veriyorum sana ama bu duyguyu besleme sakın.

Bende bi durum yok sizleri merak ettim..
Bakim napıyorsunuz dedim ALA nın babasını felan evet yok ortalarda..
Napim canlarım yaa Eşim hala eve dön diyoo sen gittin sen gel diyoo (emir kipi kullanarak)
Bende inat ediyorum annesi konusunda anneme evime gelme diyemem diyo..
Annen gelince huzurum kaçıyor diye ısrar ediyorum..
Sussaydın bunlar olmıcaktı sen sussaydın oda susardı diyo hep aynı şeyler..
Oğluma ayrı üzülüyorum..
Evimi özlüyorum..
Annem boşa diyoo..
Babam yorumsuz..
Ne halim varsa onu görmekle meşgulüm anlıcanız..
Kafam öyle karışık kii sadece susup uyuyorum..
Eşimin dediği evine dön.. annem e evime gelme diyemem senede 2-3 ay gelecek..
Susarsan bişi olmaz..
Ama dayancak takatim yok artık oluruna bıraktım..
Oğlumun soruları ardı ardına gelmeye başladı..
neyim kimim nerdeyim niye ben? sorularıyla mualaktayım..
Kafam bi milyonnn (böyle diyince oğlum anne kafanı 1 milyonamı satıyosun diyo:KK9:)

Napim canlarım yaa Eşim hala eve dön diyoo sen gittin sen gel diyoo (emir kipi kullanarak)
Oğluma ayrı üzülüyorum..
Evimi özlüyorum..
Annem boşa diyoo..
Babam yorumsuz..
Susarsan bişi olmaz..
Kafam bi milyonnn (böyle diyince oğlum anne kafanı 1 milyonamı satıyosun diyo:KK9:)

Çok zor durumdasın suanda..
anlayabiliyoum seni..
ama kac gün oldu eşin gelip seni alamadı..
Ben alır diye düşünmüştüm demek onunda düşünceleri var..
Kendi kendine gelse bosa sözler vermeme gerek yok diye düşünüyor sanırım..
Hele oglun için cok üzülüyorum..babasından ayrı kalmaya onun gücü yok ki daha..
hakkında hayırlısı neyse o olsun..
Madem gittin düşün biraz daha belki eşine dank ederde..
gelir sizsiz daha fazla yasayamıyorum der..umarım:KK43:

Dur kız ağlama öyle hemen :KK9: Güldürdün beni. İnsan buna ağlar mı? Reglin filan mı geldi senin canım :90:

Eneee nerden bildin kız :KK28:
Sen diyince evet dedim şimdi :KK9:

inş canım..inş sabır..kreşe vercem yarım gün yarım gün yanımda..inş gelsin ogünler..

Olur arada öyle canım..senink,de bir çeşit yoksunluk hissi:KK70:

İnşallah canım, ömür geçiyor be naz o günler mi gelmicek :KK19:
Aynen canım sevgi yoksunluğu oluyor :KK14:

Çok haklısın ama o halini görünce cok tuhaf duygular gitmekle kalmak arasında bocaladım sabah..
Hatta kalmadıgım için kendimi sucladım..
Şimdi kalsaydım sarılır koklar ben yanındayım annem demek isterdim..
gözlerine bakıp beni affettiğini bilmek isterdim..
Biliyorum bana cok kızgın cook..
Aksam eve gidince gelmiyor yanıma..
sonra sarılıp seni cok özledim diyince annemm evimize gidelim diyor..
Biliyorum beni ne kadar cok özlediğini daha küçücük ne anlar diceksiniz ama resmen kırgınlıgını gösteriyor bana..buda cok koyuyor insana..
Ama geçici biliyorum..böyle avutuyorum kendimi..yoksa nasıl durabilirim yerimde

canım ufacık çocuk ne anlar olur mu? ablam 1,5 yaşındaki kızını bırakıp işine geri dönmüştü. ilk iş günü sonrası eve geldiğinde o 1,5 yaşındaki yeğenim ablamın kucağına çıkmış ve ona okkalı bir tokat atmıştı:)) 1,5 yaşındayken! :))

ama alıştı alışacak. bunu onun için yapıyorsun. okula başladığında da seni bırakmak istemez o zaman. herkesin velisi giderken onun yanında oturan tek sen olursun. evet annesi yanında ama bu iyi bir şey mi sence?
tabiki sana kızıp üzülüyor ama alışacak, yakında kendi de anaokuluna başlayıp arkadaşlar edinecek. sen yavrum sokağa çıkma bugün evde kal dediğinde o hoop dışarı fırlayacak. bunlar hayatın tatlı yanları:) acı anları değil.
öyle düşünüp odaklanıp da kendini hırpalama.
sana gelmek istemiyorsa çantana bir şeyler saklar oyunlar yaparsın onun için zevkli hale gelir. acaba annem bu akşam bana ne getirecek die beklemeye başlar, sen gelince sana koşar...

kırgınlık kızgınlık olması çok normal. ama bu seni affetmeyecek sana küstü anlamında değil. böyle düşünme sakın. çünkü o böyle düşünmüyooo ve anneciğini çook seviyo:)

Oğluma ayrı üzülüyorum..
Evimi özlüyorum..
Annem boşa diyoo..
Babam yorumsuz..
Susarsan bişi olmaz..

canım burda eşin armut piş ağzıma düş diyor... gelip seni güzelce ikna etse annem bir daha böyle davranamayacak onunla konuştum ama sen de 2- 3 ay dayan. eğer böyle davranırsa tamam sen haklısın vs. dese sen kabul etmez miydin? koşa koşa giderdin.
ama onu bile yapmadı beyefendi. sen gittin sen gel. şartlar bu. her şeyi senden bekliyor. hem de bu yaşına rağmen ben daha olgun davranır sanıyordum. oğlumu babasız büyütmem falan demişti ama çocuk haftalardır babasız kaldı zaten.

bence kendini hırpalama. şimdi eve dönsen inan çoook daha kötü geri noktalara gidersin. annenin evinde keyfine bakmaya çalış düzenini kur. gelip ayağına kapansın.

ve evine gidip birkaç eşyanı toplaman kuru inat yapmadığının göstergesi de olabilir bence. belki anlar neyin ne olduğunu.

X