Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bi mevzuda tutamadım kendimide o yüzden
:) hayır ben kendi halimce takılıp bi size sataşıyorum arkadaş ama hani derler ya çekiyorum mıknatıs gibi bana sataşacak birisi çıkıveriyo valla bu sefer görmezden gelemedim zaten kocama kızgınım
hihhhooooohhoooyt dedim
ay bi mevzuda tutamadım kendimide o yüzden
:) hayır ben kendi halimce takılıp bi size sataşıyorum arkadaş ama hani derler ya çekiyorum mıknatıs gibi bana sataşacak birisi çıkıveriyo valla bu sefer görmezden gelemedim zaten kocama kızgınım
hihhhooooohhoooyt dedim
ya ben size konuyu vermemiştim ama yaaa azcık meraklandırıcaktım sizi
valla ne yalan söyleyim başka zaman gülerim geçerim bak dalgana derim ama dayanamadım napyım
zaten boşanıyoz ne yapıyım biyerden çıkması lazımdı içimdeki şişkinlik
valla ne yalan söyleyim başka zaman gülerim geçerim bak dalgana derim ama dayanamadım napyım
Aman diyim canım ban yeme. Sonra burayı da bulamazsın artık kaynınla oturursun bütün gün
azcık frene bassalar iyi olacakKızlar hızınıza yetişemıyorum valla...
Punchshe ne boşanması arkadasım ya
valla burayı bulamasamda kaynımıda bulamayacam boşanıyoz
oh be dunya varmış kendimi acayip hür özgür rahat hissediyorum
kocamda şaşırıyor
hiç böyle değildin sen diyor ilk defa boşanma mevzusunu soğukkanlı karşılıyorsun diyor
valla burayı bulamasamda kaynımıda bulamayacam boşanıyoz
oh be dunya varmış kendimi acayip hür özgür rahat hissediyorum
kocamda şaşırıyor
hiç böyle değildin sen diyor ilk defa boşanma mevzusunu soğukkanlı karşılıyorsun diyor
sormayın yaaa dün akşam konuştuk işte yada sadece ben konuştum yok hayır sadece ben gürledim bizim kedicik dinledi ben kızıyorum asıl meselemiz abinin sürekli evde olması diyorum oda onu sonra konuşuruz asıl meselemiz bu değil asıl meselemiz ikimiz arasında diyor
ben diyorum ki abin olmasa ikimiz arasında sorun olmayacak
o diyor ki aramızdaki sorunu çözsek onu hallederiz zaten ..
ben dellendim vala dün ama tuhaf bi konuşmaydı
kavga yok tartışma yok
sadece benim bağırmalarımdan oluşuyordu yani
en son sıyırdığım bi noktaya gelince dedim ben bu şekilde yaşamak istemiyorum
senin hiçbirşeyi değiştireceğin yok benimde senin abine ve annene tahammül edecek gücüm yok
sen benden ben senden birşeyler beklerken ikimizde bi halt edemeyiz.. ben artık dedim bitirmek istiyorum
hani hiç bu kadar kararlı olmamıştım
yanlış anlamayın ben onu o da beni deli gibi seviyoruz..
ama hayata iki farklı pencreden bakıyoruz..
neyse o sinirle bıraktım konuşmayı gittim mutfağı her tarafı temizliyorum falan sinirimi oraya empoze ettim..
neyse geliyor ya biz kavga etmeyecekmiydik ne yapıyon burda
deli yaa kavgayı yapmadan önden pazarlık ediyor kavgadan sonra film izleriz değil mi diye
kuduruyom varya su an gorunmezmi oldum ben yaaaa
ne bu ya cocuk gibi
seni ciddiye almıyor gibi olmuş eşin biraz
bağırır eser gürler sonra susar
ya bende ona kızıyorum yaaaa ben ciddi bişey söylüyorum o dalga geçiyor tam sinirim geçiyor bişey diyor sinirlerim geriliyor tamam tamam sinirlenme diye kaçıyor ..
hiç böyle bir konuşmamız olmamıştı yahu
neymiş ben onun annesiyle ilişkimi düzeltirsem oda diğer herşeyi halledecekmiş..
dedim ne bu ya şakamı tehditmi ben rahat edebilmek için sahtemi davrancam dedim istemiyorum dedim değişmiycem sırf sen benim için birşeyler yap diye değişmiycem dedim
senden birşeyde beklemiyorum dedim ben gidiyorum ne yaparsan yap istersen abinle koyun koyuna gir yat dedim