Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

bende bitane anlatayım işten geliyorum yorgunum :)
dolmuştayım...
dolmuşçuya demeyi planladığım şey
ışıklarda durabilirmisiniz..
dolmuşçuya söylediğim şey
ışıkları yakarmısınız :KK60::KK60::KK60: sonra allah allah herkes bana bakıyor
adam durağı geçti oda bieşy anlamadı ben dururmusunuz falan deyip indim ama utançtan geberiyorum okadar yani:KK60::KK60:
süpersın canım ya senınkını okuyunca aklıma geldı bı tane daha benden lıse 1 e yenı baslamısım o zmanda ole bı heyecan arabada yanlıs solemıyım dıye dusunurken ben :) aklıma gelen basıma geldı ınecegım yerı degılde oldugum yerın adını soledm..ucretı oderkn superız bız ya :):KK1::KK1::KK1::KK1:

kızlar birazdan banlanabilirim :KK1::KK1: şimdiden bi hoşçakalın diyeyimde nolur nolmaz :KK1::KK1:
sebebini sormayın işte oluyor böyle şeyler :KK1::KK1:

Bugün sabahtan bir devlet dairesinde işim vardı, bir kağıt imzalanacak ama şef dışarı çıkmış müdür de nerde kimse bilmiyor. Öğleden sonra gelin dediler bana. Sinir oldum. Sonra nişanlımı aradım ben yakınlardayım öğle yemeğini beraber yiyelim diye tamam dedi. Yemeğimizi yedik güzelce tam ayrılacağız bu düğün takı vs konusunu açtı. Benim pek muhteşem kv sürekli bir "masraf olmasın biz birşey yapmayalım ama herşeyi kız tarafı eksiksiz yapsın" derdinde. Kavga çıkmasın diye "canım bunlar yolda konuşulcak şeyler değil daha geniş bir zamanda konuşalım" dedim ama demez olaydım. Ne yaptı etti susmadı kendi kendine benimle kavga etmeyi başardı. Ağzımı açıp tek kelime etmedim inanın. "Sen haklısın, peki canım, daha sonra hallederiz" cümlelerinden başka tek kelime çıkmadı ağzımdan. Soğukta beklediğim üstüne bir de nişanlımla kavga ettiğim ve bitti mi hayııııır tabi ki bitmedi :KK50: Devlet dairesine imza almaya bir gittim ki söz yüzüğümün taşı yok :KK14: Üstelik sahte de değildi. Nişanlım bana o yüzüğü almak için aylarca diğer masraflarından kıstı halbu ki kıyıp da istememiştim bile ben ama o naptı etti aldı bana ve ben o yüzüğü mahvettim. Allahım bir yandan da proje bitmiyor, pazartesi finaller geldi dayandı kapıya diğer yandan allerjim tuttu kaç gündür doğru düzgün nefes bile alamıyorum ki oturup çalışayım. Of kızlar napcam ben

herşey düzelir inşallah ama bu dönemler biraz sıkıntılı geçiyo malasef
yüzüğünün garantisi yokmuydu
bi tanıdığın da başına geldi meğerse üretim hatasıymış değiştirdiler
aldığın yere bi git bakalım canım

herşey düzelir inşallah ama bu dönemler biraz sıkıntılı geçiyo malasef
yüzüğünün garantisi yokmuydu
bi tanıdığın da başına geldi meğerse üretim hatasıymış değiştirdiler
aldığın yere bi git bakalım canım

Şimdi aradım kuyumcuyu getir abla dediler yarın götürcem. Nişanlım farketmeden halletsem iyi olacak. O o kadar uğraşsın didinsin ben sahip çıkamadım :KK59:

dur dur çözdüm galiba
yazdığın cevaplardan
şimdi olayı anlamaya çalışıyorum

hafiye ala iş başında
:82:

Şimdi aradım kuyumcuyu getir abla dediler yarın götürcem. Nişanlım farketmeden halletsem iyi olacak. O o kadar uğraşsın didinsin ben sahip çıkamadım :KK59:

senin sahip çıkmanla alaksı yoktur canım
o kadar emanetmi yapmışlar, halledersin inşallah...........

benim aklıma gelmişti kuyumcu olayı da
hani şu andaki maddi durumun yeter mi diye soramayacağımdan yazmamıştım

inşallah halledersin güzelim ya
sahip çıkamamakla ne ilgisi var
adam gibi takmamışlar tırnağa demek ki taşı:KK47:

Saolun arkadaşlar. Dua edin de hallolsun. Ya bu banlanma meselesi nedir ya bana da anlatın

Son düzenleme:
ay bi mevzuda tutamadım kendimide o yüzden :KK1::KK1:
:) hayır ben kendi halimce takılıp bi size sataşıyorum arkadaş :KK1: ama hani derler ya çekiyorum mıknatıs gibi bana sataşacak birisi çıkıveriyo :KK1::KK1: valla bu sefer görmezden gelemedim zaten kocama kızgınım
hihhhooooohhoooyt dedim :KK1::KK1:

X