ya çok üzüldüm
keşke konuşmasaydık orada diyorum keşke neye fayda
silemezlermiydi mesajlarımızı (
ve anlam veremediğim şey insanlar bir derdim varda konuşuyor diye sürekli ağlamaklı acılı mı olmak zorunda senin olayın mutlu sonla çözülmüş sonunda azcık eğlenmek hakkın olamazmı
hem başka insanlara da ne güzel örnek olurdu bak derdini çözdün huzura kavuştun diye...
(( ya zaten benimde çok canım sıkkındı birde sabah sabah senin konuyla ilgili durumu gördüm daha beter sıkıldım
e ozaman şimdi burası geyik topic ya burda dertleşmekte yasaktır
pizza... a döndü burası ordada sınırsız menüleri yanındaki kişiyle paylaşman yasakmış bir çatal tadına bile bakamıyormuşssun ya
burdada o hesap
geyikteysen hep geyik yapacaksın..
neyse
ama açıkçası senin konunun gedyiğe taşınması hiç hoş değil çünkü yaşadığın acı olayların geyik topicleri ile uzaktan yakından alakası yok
sonradan iş düzeldikten sonra konunun gidişatının değişmesi konunun içeriğini değiştirmiyor ama..
kesinlikle aynı fikirdeyim. konu ile ilgili moderatörden gelen cevap aynen şu şekilde:
Malesef bu isteğiniz mümkün değil
derdim var başlığının amacı insanların dertlerini paylaşıp destek aramak ve fikir almak
konu sahibi konusunu mutlu sonla sonlandırsın ya da sonlandırmasın
konu dışı mesaj yazmak yasaktır. tr lellim arkadaşımızın sorunu da günlük muhabbetler de
şu an sizin konunuzun dışındadır haliyle.
bu mantıkla bakarsak, bir derdim var daki bir sürü konunun geyiğe taşınması gerek.
ama nedense benim konum geyiğe geldi. kişisel algılamayın diyor moderatör arkadaş, mutlaka ki kişisel bir garezleri yoktur bana, ne ben onları tanırım ne de onlar beni ama aylarca içimizi döktüğümüz konumun sonunun bu olması fazlasıyla acıttı içimi.
2011 berbat geldi bana diyorum ya.
her şey ters gidiyor.
hayırlısı...