1.si bana göre sanal aşk olmaz!
Benim mantığıma göre insan hiç görmediği, tanımadığı, vakit geçirmediği birine aşık olamaz!
Nişanlımla neredeyse çocukluktan beri tanışıyorduk.
Kaç senelik bir arkadaşlıktan sonra sevgili olduk.
İlişkimiz başladıktan 1 sene sonra ona aşık olmuştum.
Benim mantığım benim kafa yapım ve ilişki yaşama tarzım budur.
2.si işin içine "aldatma" kelimesi girince işler değişir.
Aldatmanın da "masum"u olmaz!
Sen hayatında biri varken fiziksel ya da duygusal, reel ya da sanal herhangi bir şekilde mutluluğu başkasında aramışsan bu da aldatmadır!
Hatta bana kalsa aldatma sadece karşı cinsle yaşanmaz.
Mesela sen sevgiline herhangi bir konuda yalan söylediysen bu da aldatmadır bana göre.
Yapmayacağım dediğini yaptığında ya da tam tersi yapacağım diyip yapmadığında vs.
3.sü şekerim valla ben kimseyi bu konuda alttan almadım!
Aldatmaya meğilli herkese çemkirdim
Hatta daha ötesini söyleyeyim aldatan olduğu için bazı arkadaşlarımla ilişkimi kestim.
Bana göre bir insanın hayatındaki en önemli kişi annesi sonra da sevdiceğidir
Bir insan en çok bu ikisini sever ve en çok bu ikisi tarafından sevilir.
Eğer bir arkadaşım hayatındaki bu kadar önemli birine bu kazığı attıysa bana neler yapmaz diye düşünürüm.
Kaldı ki yaşadığım bir kaç olayda böyle düşündüm ve arkadaşlığımı kestim.
Sevgilisini aldatan beni gözü kırpmadan harcar
Ay olur mu öyle şey ya!
hangi konuymuş merak ettim.
Özelden linkini yollar mısın canım?
İnsanlar böyle birşeyi nasıl destekler!
Üstelik de alenen
Ay iğrenç!
Kadın hala boşanmadan birşey yaşamam diyor.
Madem boşanmadan birşey yaşamazsınız bu yaşadığınız ne!
işte burada aldatmayı ancak FİZİKSEL olarak düşündüğünü belli ediyor.
Şu anda sevmediğini söylediği eşini DUYGUSAL olarak aldattığını ne kendine itiraf edebiliyor, ne de kabul ediyor.
Kameradan konuştuğunda GÖZLERİNDE GÖRÜYORMUŞ SEVDİĞİ ADAMDAKİ DEĞERİNİ.
Pessssss...
NOt: Tekrar ediyorum. Kadın ve erkek pek tabii ki benim için konuşabilir. Her konuşma aldatma değildir. Ancak eğer ben eşim yerine başka birinin gözlerinde kendimi arıyor isem atı alan çoktan üsküdarı geçmiştir. BU iğrençtir. Kabul edilemez.
Konuşmak var konuşmak var Alacım.
Bu kadını zaten sınıflandırmak bile istemiyorum!
cok haklısınız kızlar dun gazetede bir haber okudum olay su ıkı öğretmen çift gel zman git zaman arkadas oluyolar.gidiş geliş epey sıklasıyo bu zmanlarda bırının esı dıgerının esıyle ask yasamaya baslıyo üstelık o kadar asıyolar kı kendılerını eslerının ıceceklerıne ılaç katıp uyutup yan odada malum ısı yapıyolar..rezıllık dız boyu!!allhım korusun böyle şeylerden.eşlerden birinin şüphelenmesıyle olay patlak verıyo..bu ılac ısı 7-8 ay sürmüş bide.
cok haklısınız kızlar dun gazetede bir haber okudum olay su ıkı öğretmen çift gel zman git zaman arkadas oluyolar.gidiş geliş epey sıklasıyo bu zmanlarda bırının esı dıgerının esıyle ask yasamaya baslıyo üstelık o kadar asıyolar kı kendılerını eslerının ıceceklerıne ılaç katıp uyutup yan odada malum ısı yapıyolar..rezıllık dız boyu!!allhım korusun böyle şeylerden.eşlerden birinin şüphelenmesıyle olay patlak verıyo..bu ılac ısı 7-8 ay sürmüş bide.
slm milletttt...
nasılsınız amanıın kim sizi böle kızdırmış,,Kişiliksiz bir aldatma vakası mıı mı!!!
Bu aldatanlara bilinen gözle bakıyorum ben,,,sıkmayın canınızıı
yuhhhhhhhhh
yahu şuna aşk demesinler
aşk ın kelime anlamını kirletmesinler bari.
heyecan desinler, ten seçimi desinler ne derlerse desinler
ama aşk demesinler
virüsvirüsvirüsler..
Nutkum tutuldu!
Bu ne ya bune!
Ne hale gelmişiz çok yazık