- 24 Ekim 2008
- 4.529
- 3.999
- 36
naz çok sevindim eşinle barışmana canım
ALLAH bozmasın
Tşk ederim canım
pisipisi tekne fikri cok güzel ve romantik bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naz çok sevindim eşinle barışmana canım
ALLAH bozmasın
hepinize kırgınım kımse benı hatırlamamıs kımse nerdesın dememıs kımse msnden faceden eklememıskayınvaldem vefat etti 20 kusur gun oldu dertlesmeye ıhtıyacım varr
hepinize kırgınım kımse benı hatırlamamıs kımse nerdesın dememıs kımse msnden faceden eklememıskayınvaldem vefat etti 20 kusur gun oldu dertlesmeye ıhtıyacım varr
ayn canııııııım inan ben buraya girip 1-2 bakıp çıkıyorum arada yazan arkadaşları bile atladığım olmuş özür dilerim canım
gel anlat ne oldu bakimmm
Kırılma hayatım nolur.
Bu düğün telaşı, kaynana-görümce sıkıntıları yordu beni.
Gözüm görmüyor inana hiçbir şeyi.
Bir de ne zamandır topic sessiz, kimse uğramaz oldu
Madem geldin seve seve dinleriz canım.
Bu arada ben facebook kullanmıyoru.
kırılma canım özür dilerim kendi adıma
başın sağolsun
faceyim yok eşimin ve oğluşumun facesini kullanıyorum
msnden ekle istersen canım memnun olurum
amın canım dostlar saolsun cok saol..eklerım tabı memnunıyetle canım
canım hoşgeldin.
unutmak deme nolur hiç biriniz unutulmazsınız...
biliyorsun garip insanlarız vesselam.
bir bakıyorsun 3 gün kimse yazmıyor bir bakıyorsun bir günde 5 sayfa döktürüyoruz.
dengesiziz dengesiz
senı gayet iyi anlıyorum hayatım 5 görümcem var benım ama bılırsn ıste ınsan hatırlanmak ıstıyo
kaç gündür kafamı kurcalayan bir şeyi atayım ortaya o zaman anket gibim olsun...
(şimdi o konuyla ilgili bir şey okuyordum ordan takıldı aklıma)
1- aşkın sanalı olur mu?
2-sanal da aşk olunca aldatma olmuyor mu? ya da duygusal aldatma kabul edilebilir fiziksel aldatma kabul edilemez mi?
3- neden herhangi bir kadın buna meyillenmişken alttan alınıp güzel güzel konuşuuyor da bunu yapan bir erkek olunca aslıp kesilip biçiliyor..
haydi bakalım bismillah