evet canim bunu bende anladim...Yok yok ben anladım canım ne kadar sakin durursam o kadar iyi.
İnsan kavga edince kendi üzülüyor ki hiç boşuna değmez üzülmeye bu hayatta.
Yok canım maalesef tutmadı uyku.
Naz gunaydın canım
pekı esınle hıc konusmadınız mı bırsey demedı mı
kayınvalden ve kayınbaban cok olgun ınsanlarmıs
Naz
İşte bu arkadasım ya...
Aılesınız sız...
Sen ben degıl bızsınız...
Var mı oyle ıkı kıytırık tartısma yuzunden hemen karamsarlıga kapılmak...
İnsanız ıste hata yapabılıyoruz...
Tatlıya bağlanması gereken mınık bır olaydı ve geldı gectı...
Oh rahatladım ya
Nazcım çok sevindim barışmanıza.
Umarım böyle şeyler yaşanmaz bir daha.
Kızlar günaydınlar,,
Sanki bir kabus gördüm ve uyandım,,
Okadar zordu ki tarif edemem,,
Dün tam anlamıyla altüsttüm,,sürekli aglıyordum,,ama aranmayacak eşim ararsa acılmayacak diyordum aileme,,Deli gibi istediğim halde,,
Aksamı zor ettim,,kapı caldı tuana kapıya babam geldi diye cıglık atarak koştu,,gelense kaynanamdı,,tuana duydu aglamaya basladı oda,,ne olursa olsun gitmeyeceğimi söyledim,,cok agladı,,asla sensiz gitmem bu evden dedi,,ben nasıl aglıyorum,,gururum var anne dedim,,cok konustuk beni ikna etmeye calıstı bir saat,,baktı gitmiyorum kayınbabamı aradı,,kayınbabam geldi,,evine gideceksin dedi,,oda cok üzgün dedi tuana babama gidelim anne diyor,,ben aglıyorumm,,ooff allahım kimseyi sevdiğinden, yuvasından ayırmasın,,cok zordu cok,,,
zorla götürdüler beni, allah razı olsun onlardan,,yalvardım resmen gidemem, gitmem diye ama dinlemediler,,Tuana cok agladı anne babama gidelim diye,,içimi yaktı,,
eve yetiştik,,arabamızı gördü kızım ve evde yanan ışıgı anne babam burda dedi nasıl sevinçle,,yüreğim parcalandıı onun bu hallerinden,,
eve cıktık,,hiç bakmadım yüzüne direk odama gittim,,notbookumu aldım yanına baktım net acılmadı,,
Modemin ışıgı mı kapanmıs acaba diye salona gittim,,modem yok,,tabi sonra eşimin yanıan gittim modem nerde diye,,tartısmaya basladık,,ne varsa içimde söyledim,,cok agır konustum,,onu bırakacagımı, gelmek istemediğimi zorla getirildiğimi ama hemen yarın geri gideceğimi bir daha asla yüzümü göremeyeceğini söyledim,,ve daha bir cok sey,,tabii cok snirlendi hemen coraplarını giymeye basladıı,,sonra onu devirdim,,gözlerine baktım ikimizde agladık,,tuana sende gel yanımıza dedi,,sardı bizi kokladıı,,dünyalara bedeldi,,
Benim aramamı beklemiş,,zor dayanmıs,,saat 3,30 kadar önceki gece aramamı beklemiş,,uyumamıs,,sen beni ararsın diye bekledim dedi,,sen beni terkettin dedi,,öylee öyle barıstık,,zaten kaynanamlar beni almasaydı ertesi gün gelip alacaktı ama sevdiğini zaten biliyorum,,inat etti beni gibi oda,,tuana sarıldı babasına baba birdaha seni bırakmam diye,,sarıldık birbirimize,,mutlu son,,sen sadece yüzüme gülümseseydin ben,im sinirim gecerdi filan dedi,,ya ben eşimi tanıyorum,,,sinirlendiğinde gercekten bambaska oluyor,,yoksa bulunmaz bir insan,,
öyle kızlar azap dolu 2 gün bitti,,cok mutluyum sabah bana sarılmasıyla uyandım,,kızımda cok mutlu,,birdaha bukadar ufak seylerin bizi üzmesine izin vermeyeceğim,,hersey sevgimiz kaldıgı yerden devam ediyor,,gece annemi de aramıs benim haberim bile yoktu,,canım o benim anladım ki onsuz nefes alamam 2 günde 3 kilo vermişim kızlar
Günaydın canım öyleler,,allah razı olsun,,
eltimde eşimi aramıs beni sormus,,agzını aramak için,,
Eltimle dertleştik dün,,beni rahatlattı,,
cok sanslıyım galiba böyle insanlara sahip oldugum için
Canımsın,,cok sagol,,
sizde benim herseyimsiniz,,
baska kimseyle dertleşemedim,,
gercekten eve dönmeyi düşünmüyordum,,
eşim gelse bile,,
ama bak hayırlısı buymus,,
eşimi tanıdıgım, bizsiz yasayamaz bildiğim halde inat ettim,,
oda hastalanabilirdi dertten allah korusun,,
Kendime geldim bende,,dün resmen piskopata baglamıstım:)
naz cok cok sevindim... insallah birdaha böyle seyler yasamazsiniz.....
Hep hep mutlu olun...
pisicim, insallah hersey gönlünce olur.. oldukca zor seylerle ugrasiyorsun, birsürü eksigi tamamlamakla ugrasiyorsun. cok cok kolay gelsin....
cicilerini güzel günlerde kullanin....
Kızlar bana yardım edin.
Nişanlıma özel bir süpriz yapmak istiyorum ama aklıma birşey gelmiyor.
Hem onu mutlu etmek hem de düğün öncesi gerginliklerin izlerini silmek istiyorum.
İstanbulda yaşıyorum, hem anadolu hem de avrupa yakasındaki bir çok yere ulaşımım kolay.
Maddi olarak da çok sıkışık değilim.
Bu veriler ışığında bana bir el atın
nasil bir süpriz?? hediye gibi mi yemege cikarmak gibi mi?
Sahil yolu Maria'nın bahçesi...
Çok severim canım ben orayı..
Çok romantiktir.
Yemekleri çok güzeldir.
Fix menü yapabilirsin istersen...
Ay bu çok şirin bir fikirmiştekne kiralasan.... bogazda var öyle kiralik tekneler.. yemekleri ister sen yap, istersen ismarla, ya da onlar öyle bir secenek sunuyorlardir...
gün batimini bogazda. basbasa teknede gecirin....